:SOOLIGH: Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 witam jaka plyte kupic pod s.754 i PCI-E zeby dalo sie bez problemow podkrecic Semprona 2600+? czytalem ze wiekszosc nowych plyt pod s754 i PCIe nie umozliwia zmiany napiecia na proca a jest mi to niezbedne do krecenia. Moze ktos ma do sprzedania jakas ciekawa plyte pod oba gniazdka to mozemy ponegocjowac :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 sprzedac s2600+ i kupic sempoka pod s939 i jakiego asrocka duel sata czy cos i bedziesz krecił dowoli ;0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Sprzedaj tego semprona i kup se Asrocka Dual Sata2 i Athlona 3000+ Venice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 ile masz na to kasy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:SOOLIGH: Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 dzieki za rady ale to troche niepowazne - sprzedaj semprona i kup sobie venicka :).. sprzedaj malucha i kup sobie mercedesa - rada dobra ale w moim przypadku nierealna :) ogolnie na plyte chce wydac do 250 zl pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 No to sprzedaj sempa z plyta i grafika dołórz 250zł kup venice 3000+ Asrock dual sata 2 i grafike :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) do 250zł to moze taka http://znak.pl/index.php?cid=327&scid=...id=s754AsuK8N4E Edytowane 3 Lipca 2006 przez heryf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Tak... Koles pyta o plyte glowna pod 754 i PCI-e - nie pyta, czy sie oplaca. Po prostu chce kupic nowe mobo! Ja polecam TO. Jest to najlepsza plyta do podkrecania na 754 z pci-e. Wiem, ze w Komputroniku jest drogo, wiec mozesz znajdziesz w innym sklepie w satysfakcjonujacej Cie cenie. Jednak najlepiej, jesli sam wybierzesz, dlatego przeczytaj TEN artykul. Pzdr. Edytowane 3 Lipca 2006 przez Muniol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:SOOLIGH: Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Tak... Koles pyta o plyte glowna pod 754 i PCI-e - nie pyta, czy sie oplaca. Po prostu chce kupic nowe mobo! Ja polecam TO. Jest to najlepsza plyta do podkrecania na 754 z pci-e. Wiem, ze w Komputroniku jest drogo, wiec mozesz znajdziesz w innym sklepie w satysfakcjonujacej Cie cenie. Jednak najlepiej, jesli sam wybierzesz, dlatego przeczytaj TEN artykul. Pzdr. fakt DFI daje rade ale to juz jednak troszke za drogo :( coz, chyba zdecyduje sie na Asusa K8N4-E za 239zl, czy ktos mial stycznosc z ta plyta ? jak sie podkrecaja na niej "niskie" semprony (2600+,2800+) ? pozdrawiam Edytowane 3 Lipca 2006 przez :SOOLIGH: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 ta plyte ma moja panna, i moge Ci ja polecic z czystym sumieniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) jest jeszcze epox 8npa7i - mam, polecam. osiaga wysokie htt (moja 390), problem stanowic moze ograniczone napiecie jakie mozna dac na procesor - 1.55V. apropos tego asusa: dla sempronow 2500/2600/2800 max napiecie to 1.45V... chyba nie trzeba tego komentowac. Edytowane 3 Lipca 2006 przez tomos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 fakt DFI daje rade ale to juz jednak troszke za drogo :( coz, chyba zdecyduje sie na Asusa K8N4-E za 239zl, czy ktos mial stycznosc z ta plyta ? jak sie podkrecaja na niej "niskie" semprony (2600+,2800+) ? pozdrawiam osobiscie odradzam, mialem z ta plyta w cholere problemu w dueacie z sempronem 3000+ i 2x512 ram.. tyle ze mialem stara rewizje w nowszych podobno juz jest lepiej ze stabilnosci.. co do podkrecania jezeli sie nie myle nie ma mozliwosci zmiany vcore na proocesorach ktore nie maja Cool&Quiet czyli nizszych niz 3000+ popatrz za jakims epoxem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Do 250zł to epox 8npa7i. Można ustawić napięcie do 1,55V, a na asusie można podnosić napięcia tylko na sempronach 3000+ i więcej i athlonach. Asus ma za to lepszą zintegrowaną dźwiękówkę, jeżeli to ma jakieś znaczenie. Edytowane 3 Lipca 2006 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Asus ma za to lepszą zintegrowaną dźwiękówkę, jeżeli to ma jakieś znaczenie.jak komus zalezy na jakosci dzwieku to i tak kupi sobie chociaz sb live'a, a ja osobiscie na ten dzwiek z epoxa nie narzekam, choc wczesniej mialem wlasnie live. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:SOOLIGH: Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 dzwiek nie jest az tak wazny bo nie mam szczegolnie dobrych glosnikow, czy w sumie wychodzi na to ze epox, znalazlem go w sieci za 222zl (czyli duzo taniej niz DFI) a przy takich mozliwosciach OC spokojnie mi wystarczy, dzieki wszystkim za opinie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 fakt DFI daje rade ale to juz jednak troszke za drogo :( coz, chyba zdecyduje sie na Asusa K8N4-E za 239zl, czy ktos mial stycznosc z ta plyta ? jak sie podkrecaja na niej "niskie" semprony (2600+,2800+) ? pozdrawiam nie zmienisz napiecia na procku na tej płycie. Bierz tego Epoxa co Ci piszą! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:SOOLIGH: Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 nie zmienisz napiecia na procku na tej płycie. Bierz tego Epoxa co Ci piszą! jak juz napisalem w poscie powyzej tak wlasnie zrobie :) pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...