Kamilek Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Witam.mam pytanko w win xp mam takie coś ze jak nie mam hasła to i tak musze nacisnąć ok w logowaniu zeby wszystko przeszło do windozy.Co zrobić zeby nie było ekranu logowania tylko odrazu winda przechodzila do windy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Ściągnij Tweak UI (znajdziesz tam odpowiednią opcję). Możesz też zrobić to poprzez edycję rejestru - How do I enable AutoLogon? albo Jak włączyć automatyczne logowanie w systemie Windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 A najprościej to tak: Start --> uruchom --> control userpasswords2 --> i skasuj zaznaczenie Aby używać tego komputera, użytkownik musi... --> Zastosuj i podaj nazwę usera który ma być logowany automatycznie, hasła nie podawaj żadnego --> OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...