McBenner Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Mam athlona na B0 i podkrecilem go na 2 ghz (12x166), chodzi stabilnie, tyle ze wymagalo to podniesienia napiecia do 1.85V. Czy takie napiecie jest bezpieczne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Ja miałem na A0 1.94V i w stresie temp 43 st C. Jeżeli masz dobre chłodzenie i utrzymasz temp poniżej 50 st C to (imho) możesz śmiało podnosić vcore. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Abstra<span style="color:red;">[ciach!]</span>ac od tematu :) , McBenner ja na podobnym sprzecie mam ponad 10k w 3d marku tu link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 uuu na starym kompie nie doczytalem :( sora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Na tym kompie narazie maxymalnie mialem 9884, ale wynik wrzuce dopiero jak dobrne do 10 k. P.S. Zembol jakie masz taktowanie karty grafiki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...