Skocz do zawartości
Gość RzeźniQdNb

Logitech Z-5500 Spalily Sie!

Rekomendowane odpowiedzi

Gość RzeźniQdNb

Witam,

normalnie nie moge uwierzyc moje logi poporstu sie spalily nie wiem dokladnie co, czy zasilacz w subie czy moze panel...

poprostu chcialem odlaczyc panel od suba zeby gdzie indziej go dac, oczywiscie wczesnije wylaczylem na subie zasilanie, po odlaczeniu panelu i ponownym zalaczeniu JUZ NIE DZIALALO NIC!

dioda na panelu nie swieci nie moge zestawu wlaczyc, co sie moglo stac??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem podobnie bawiac sie kablem COAXialnym - najpierw jakiesz krzaki na panelu a potem jak gdyby zgon - odlaczylem calkowicie od sieci elektrycznej i wylaczylem SUBa na jakies 5 minut. Po ponownym podlaczeniu bylo juz wszystko ok. Powodzenia

btw. z tego co pamietam jest bezpiecznik - mozesz go sprawdzic jakby nie pomoglo powyzsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RzezniQ, fanatyk logow... i mu padły - ŁOJACIEKRENCE :D hahahahahaha

ja mam z Ciebie typie taką bk'e ze to nieporozumienie w ogole. Bo zanim na Twoje posty z tego forum natrafilem to sobie jeszcze poczytalem ten topic

http://felektr.katalogi.pl/temat6398/

nie zdziwilem sie jak pod Twoim nickiem zobaczylem banned na purepc xD

i wniosek jest jeden. niby "logi rulezzz", a trzaski maja, radio z kamczatki ściaga itp itd ;D sorry, ale ja dla samej mocy nie pakuje sie w ten zestaw. Wole zainwestowac w tansze, słabsze, ale chyba bardziej dopracowane z-5400

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AAAAAAAA LOOOOOL BEEEEEEEEEKAAAAAAA

Jestem na 14 stronie tamtego forum i normalnie odpadam!!!

RzeznikQ - takiego gościa jak Ty to już dawno nie spotkałem, co za wrodzona głupota, jesteś mega niereformowalnym typem, userzy próbowali Ci przez kilkanaście stron przemówić do rozumu a tu echo

I proszę Cię - zainwestuj w słownik ortograficzny, bo się o mało nie pożygałem czytając te twoje bazgroły na tamtym forum

załóż "potkoszulek" :lol: ROTFL, postaw regipsową ścianę na swoje miejsce :lol: i wysyłaj na serwis ten mega "sprzęt" :lol2:

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

słowa rzeźnika:

"

to ze maja dwodrozne satelity nie znaczy ze sa lepsze, creativy tez maja dwodrozne a graja podobnie do logowej satki

sam sie dziwie jak to mozliwe ze taka logowa satka gra tak piekny dzwiek lepszy niz moja 4drozna kolumna od wierzy"

:D czyli najlepiej zrobic glosnik na szerokopasmówce i sluchac w mono...skoro dla ciebie to nie ma roznicy...LOL:D dobra ot sie robi zaraz % poleca;D ale nie moglem dobre text:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O lol jakis fanatyk :o Przeciez te logi pierdza jak sie da nieco glosniej. Przynajmniej u znajomego co ma ten zestawik pierdzialo cos z suba.. :D nie znam sie na glosnikach za bardzo i nie wiem czy to mu cos sie uszkodzilo czy ten zestaw jest tak kiepski. No ale ma MOC :lol:

Juz wole wziac taki zestawik

http://f.sfd.pl/sb.asp?w=400&p=6/image...50902001449.jpg

A autor tego tematu odpowiedzial tak:

daj parametry tych kolumn sprawdzimy z logitechami, moge sie zalozyc ze logitech zmiazdza ten zestaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Normalnie czytałem do 13 strony i wysiadłem nie moge ale kolo ja w życiu nie słyszałem tych logów nie jestem znawcą ale przerobiłem 8 zestawów kompyterowych i wiem, że nie istenieje zestaw komputerowy dobry do czegokolwiek. Podstawowa sprawa jedno żródło basu to kiszka i wszystko wali. Pozdrawiam kolege ze spalonymi logitechami, dzięki niemu dowiedziałem się, że moje X230 mają zajerombistą technologie w satelitkach normalnie aż zaczeły mi lepiej grać :P:P:P. ( Sory że się wtrącam ale naprawde fajny temacik )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O lol jakis fanatyk :o Przeciez te logi pierdza jak sie da nieco glosniej. Przynajmniej u znajomego co ma ten zestawik pierdzialo cos z suba.. :D nie znam sie na glosnikach za bardzo i nie wiem czy to mu cos sie uszkodzilo czy ten zestaw jest tak kiepski. No ale ma MOC :lol:

Juz wole wziac taki zestawik

http://f.sfd.pl/sb.asp?w=400&p=6/image...50902001449.jpg

A autor tego tematu odpowiedzial tak:

Devil mosze cie zmartwic, ten zestaw co podales to KODA DRA-660 + KODA AV-701 + SW-550

I uwierz mi to brzmi srednio, obudowa z plyt 12mm klejona, wytlumienie chyba papierem sniadaniowym, srednica w porzadku ale bas w zestawie to istny rezonans, i dudnienie. Wcale bym sie nie zdziwil gdyby ta koda grala bardzo podobnie do tego z5500 uwierz mi DREWNIANA obudowa to nie wszystko, w zestawie tym uzyte sa uniwersalne zwrotnice etc. a ty podales jeden z najtanszych zestawow 5.1 w tej cenie to jedynie stereo dorwiesz ktore będzie o klase wyzsze od Z5500 i owej kody.:)

Edytowane przez HeatheN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HeatheN dokladnie. Jak juz zrobiliscie OT to sie dopisze.

Niby jakim cudem zestaw tej kody moze lepiej grac niz te logi (widzialem ze kosztowal 900zl). Mi juz nie chodzi o wyzszosc jednego nad drugim, ale wystarczy sie zastanowic.

Przeciez tam jest odtwarzacz DVD (biedny bo biedy ale ze 100zl jest wart) sa glosniki ze sporej ilosci materialu (troche pazdzioru poszlo) do tego jest wieksza ilosc glosnikow. Niby jakim cudem takie glosniki moga lepiej grac? Przeciez KODA nie moze doplacac do swoich glosnikow. Wystarczy to aziasc na zdrowy rozum.

bazyl nie obraz sie ale dowaliles do pieca tym "przerobieniem zestawow". Ja tez przerobilem 3 zestawy po 50zl pierdziawek do kompa i co z tego. Powiem ci tyle - nie przerobiles tego co trzeba. subek w tych zestawach z THX by cie zucil o sciane, byl bys w glebokim szoku ja bys POCZUL a nie uslyszal, bas z tych zestawow. Jak przerabiales glosniki z subem tylko ~20-30 wat to nie wiesz ze te glosniki to wogole inna plaszczyzna doznan.

Owszem napewno tym logom brakuje pelnej sceny bo maja sopran jedno kanalowy ale jak widzialem jak ci moderatorzy zaczynaja pisac ze logi za 1000zl to kompletne g0wno to widac bylo ze wylazi z nich zazdrosc i bezsilnosc. Sklejaja sobie w domu kolumienki i wzmaki i sie spuszczaja nad nimi, a na wlasne uszy zaden z nich nie slyszal tych logow - zabawne.

Edytowane przez kurek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak :lol: najważniejsze, że przestawiają ściany regipsowe "bassem" :lol:

zachowujesz się dokładnie tak jak taki purepecetowy lamer który wchodzi na forum i filozofuje jaki to jego celeron nie jest szybki

tak naprawdę masz znikome pojęcie o audio, moje też jest ubogie, a obrażasz ludzi którzy poświęcili trochę swojego życia dla tej dziedziny - analogicznie do tego forum

nawet dla mnie, laika w dziedzinie audio, nie jest argumentem przemawiającym za zakupem z5500 to, że bas przesuwa ściany i zrzuca szklanki z biurka, tak samo jak dla kogoś kto słabo zna się na IT ale ma trochę rozumu nie powinno być argumentem to, że Celeron ma prawdziwe 3GHz :lol:

nawet ja rozróżniam granie od łupania i urywania głowy razem z kręgosłupem, a audiofilem nie jestem

jeżeli dla kogoś walenie subwoofera jest czymś najważniejszym w zestawie audio to jego wybór nie może być inny

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tu się zgodze że ich nie słyszałem ale słyszałem dobre stereo i powiem tyle sam bas to nie wszystko. Może jak w wakacje się popracuje to coś sie kupi w plana oczywiście stereo bo przez lata tych pierdziawek co miałem i 2 wieży jakie też miałem stwierdziłem że nie ma to jak stereo. Tylko nie wylatuj mi z tekstami że jestem gnojek i nie mam słuchu w końcu gram w 2 orkiesrach dętych i kapeli ;]

A tak przy okazji widze że się zaczyna podobny tamat na naszym forum. Tylko ja nie opowiadam się po zadnej ze stron tak z góry mówie. A ha i do 1200zł chyba raczej nie jest łatwo znaleść lepszeg od logów 5.1 chyba że w gre wchodzi stereo wtedy wydaje mi się że można raczej bez problemu coś zmajstrować.

Edytowane przez bazyl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logitech daje 2 lata gw. na swoje "głośniki" więc nie będzie problemów z wymianą na sprawny. Ale najpierw sprawdź dobrze wszystkie połączenia ( może masz zwarcie na kablu do sat. ) .... najlepiej jeszcze spróbuj włączyć tylko sub + oczywiście ten panel ( satelity razem z ich kablami odłącz ) .

ps. no nie znęcajcie się tak nad nim. Nie zna się i tyle ( raziło mnie to jak pisał że satelity mają "niezwykłą" nakładkę fazową i twierdził że dźwięk dzięki niej jest niezwykły - to się nazywa sukces marketingowców z Logitech LINK ).

Ale trzeba go pochwalić że napisał o awarii zestawu , a mógł jak mysz zataić nie ?

---------EDIT-----------

Ja słyszałem te Logi 5500 i na prawdę mi się dźwięk zupełnie nie podobał. Satelity nie przenoszą tyle ile powinny. Soprany były nasycone w tym zestawie co jest oczywiście wadą. Więcej nie napiszę bo za krótko słuchałem ale to nie to.

ps. jeśli już mówicie o zestawach drewnianych 5.1 w podobnej cenie to też odradzam. Lepiej kupić dobre stereo .... to może się wyda co poniektórym dziwne ale realizm wydawanych dźwięków jest znacznie większy niż w podobnie wycenianym 5.1 ( FILMY !! ) - o muzyce nawet ...

Co do tej kody za 999 PLN ona naprawdę też nie powali ... ( nie mam na myśli spadających szklanek tylko znikające kolumny i pełnię wrażeń )

Edytowane przez Kyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest taka, ze za cene okolo 1000 zł nie dostaniemy 5 kolumien + sub +amp o jakosci takiej jak dobre stereo w tej cenie, wiec jesli ktos chce miec do filmow czy do gier to taki z5400 styka w zupelnosci (lub z5500 jak ktos chce zeby mu szklanki spadały ;d) - a do muzyki to kupic np. jakas dobrą wieze z ekstra kolumienkami albo coś.

bo ja dobrze sobie zdaje ze te glosniki od zestawow komputerowych NIE MAJĄ PRAWA grac tak jak kolumny, ale jak juz powiedzialem, koszt 5.1 jest zadowalajacy. I strasznie drazni mnie jak nieraz ktos sie pyta o takie logi wlasnie do gier czy do filmow w sorround, a ktos mu mowi, ze to gowno, bo muzyki nie poslucha. No dobra, ale jak juz powiedzialem - do muzy mam cos innego - i tu mnie panowie modzi wnerwiali w tym topicu. Ale klotnie, ze logi beda i muze lepiej grac to juz byl szczyt szczytów ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kucyk no ja np. nigdzie nie pisalem ze bas jest glownym argumentem (swoja droga jak by bas nie byl mocny to by bylo łolagooga bas pierdzi i go nie ma bla bla bla a tak jest mocy wiec o la boga co z tego ze wali tak ze szklanki spadaja - taka mentalnosc nic nie poradzisz), istotna jest jeszcze cena i co za to cene dostajesz, juz ci poprzednik napisal jaka to KODA jest "fenomenalna" - badzmy szczerzy - za ~900zl nikt ci nie zaoferuje zestawu 5.1 ktory zdeklasuje te logi, po prostu cudow nie ma. I nigdize nie filozofuje jakie to moje logi fenomenalne - cos ci sie pomylilo. Po prstu mi pasi stosunek cena/jakosc. A prawda jest taka ze moderacja na tym forum z linka za bardzo zaczela sie skupiac na tym jakie to te logi sa kiepskie a nie byli w stanie podac alternatywy bo te wszystkie zestawy ktore podlinkowal ktos tam nie byly wysokich lotow, zreszat pare osob o tym napisalo ale zniknely w natloku jodlowania owej moderacji. Sory ale ja wole sam posluchac zestawow niz slucac sfiksowanych panow dla ktorych profanacja jest uzycie plastiku do glosnikow - sory ale podziekuje tym panom. Bylem w media markt sluchalem paru zestawow do 1000zl i nic szczegolnego a juz napewno nie robia miazgi z logow - lol.

.:Solid_Snake:. zgadzam sie ale subiektynie powiem, ze techno (rzadko slucham ale jednak czasami sie zdarzy prodigy czy chemical brothers ) mi o wiele bardziej pasi na moich logach niz na wiezy kolegi (sony 2x80wat rms 2x2 drozne)

Z tymi logami to jest tak ze trzeba zwrocic uwage jaki jest target tego zestawu. To nie ma byc zestawik na niedzielny obiadek a na deser fim z wesela na zestawie, ewentualnie mandżurski dramt kostiumowy. Te glosniki sa skierowane do mlodego gracza ktory chce intensywnych doznan przestrzennych ktorych gwarantem jest mocny bas podczas wystrzalow itp, i ogladanie filmow akcji, s-f gdzie bas pelni wazna role (oczywiscie nie tylko o bas chodzi w tych zestawach). Ale, ale nie moga byc tez drogie bo przecietnego gracza nie stac/nie ma ochoty na sprzet audiofilski - bo i na co mu on. Te logi sa nieco wulgarne poprzez ten uwydatniony bas. Ale t jest tak jak z samochodami skierowanymi do mlodych energicznych kierowcow i miekkich prawie limuzyach dla panow po 50tce.

Edytowane przez kurek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja proponuje żeby ktoś raz na zawsz podsumował jeden fakt czego oczekujemy od głośnikó. Jeżeli chcemy się cieszyć dźwiękiem 3d to kupmy sobie te logi ale jeżeli bardzo lubimy łuchać muzyki w przyzwoitym formacie i zwracamy uwage na to jak to słyszymy to w tej cenie kupmy sobie stereo. Podsumowując jeszcze się nie spotkałem z czymś co jest do wszystkiego a że tak przytocze znane "mądrości ludowe" co jest do wszystkiego to jest do niczego.

Ja proponuje żeby ktoś raz na zawsz podsumował jeden fakt czego oczekujemy od głośnikó. Jeżeli chcemy się cieszyć dźwiękiem 3d to kupmy sobie te logi ale jeżeli bardzo lubimy łuchać muzyki w przyzwoitym formacie i zwracamy uwage na to jak to słyszymy to w tej cenie kupmy sobie stereo. Podsumowując jeszcze się nie spotkałem z czymś co jest do wszystkiego a że tak przytocze znane "mądrości ludowe" co jest do wszystkiego to jest do niczego. I jeżeli ktoś myśli inaczej jestem otwarty na inne opinije i możecie sobie mnie pojechać jak się nudzicie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja proponuje żeby ktoś raz na zawsz podsumował jeden fakt czego oczekujemy od głośnikó. Jeżeli chcemy się cieszyć dźwiękiem 3d to kupmy sobie te logi ale jeżeli bardzo lubimy łuchać muzyki w przyzwoitym formacie i zwracamy uwage na to jak to słyszymy to w tej cenie kupmy sobie stereo. Podsumowując jeszcze się nie spotkałem z czymś co jest do wszystkiego a że tak przytocze znane "mądrości ludowe" co jest do wszystkiego to jest do niczego.

Ja proponuje żeby ktoś raz na zawsz podsumował jeden fakt czego oczekujemy od głośnikó. Jeżeli chcemy się cieszyć dźwiękiem 3d to kupmy sobie te logi ale jeżeli bardzo lubimy łuchać muzyki w przyzwoitym formacie i zwracamy uwage na to jak to słyszymy to w tej cenie kupmy sobie stereo. Podsumowując jeszcze się nie spotkałem z czymś co jest do wszystkiego a że tak przytocze znane "mądrości ludowe" co jest do wszystkiego to jest do niczego. I jeżeli ktoś myśli inaczej jestem otwarty na inne opinije i możecie sobie mnie pojechać jak się nudzicie.

Więc tak Logi z5500 to imho w swojej cenie NAJLEPSZY zestaw tu sie zgodze. Bass jest tam potezny TEZ sie zgodze, ale jak ktos chce potezny bas wystarczy wzmacniacz na TDA glosnik za 99zł z allegro (jakikolwiek 1000W LOL) buda jakas na oko ( bo i glosnik nie wiadomo co) i gwarantuje ze szklanki spadaja...ale czy nadal to jest bass? mi bas z logow sie nie podobal i tyle, reszta byla jak najbardziej ok ( moze troche piaszczyste wysokie ale to kwestia odsluchu dluzszego, wiadomo w M1 nie bede caly dzien:P)

Idąc dalej w cenie tych logow NIE KUPIMY zadnego zadawalajacego 5.1 koda czy stx ( nie mowie juz o firmach z allegro gdzie za 500zł jest 5,1 w drewnie.. BK etc.) badzmy szczerzy nie zagralyby wcale lepiej:) ale jest jedno WYJSCIE!!!!!!!!!!!!!!!! ktore jest odpowiedzia na pogrubiony text przezemnie....Diy za 1200zł mozna zlozyc spoko zestawik ktory zagra o klase wyzej od tej kody i logow razem wzietych. No ale trzeba wtedy to robic a na to nie kazdy ma ochote...

http://audiomania.info/forum/viewtopic.php?t=1734 tutaj przyklad za 800zł co mozna se zbudowac kilka razy lepsze od tej kody i zostaje 200zł w kieszeni:) a w cenie logow spokojnie zlozyloby sie zestaw ktore je roznosi:)

Edytowane przez HeatheN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HeatheN

w tej cenie kupisz JBL`a nawet taniej z dwudroznymi satelitami

logi5500/5400 maja cienki bas, nie ma sie czym tutaj podniecac, od taki sobie wyjatkowy przecietniak/slabeusz, kiepska kontrola itp

a satelitki to bieda, pojedyncze glosniki fullrange nie dadza ci w zadnym razie przyjemnosci ze sluchania MUZYKI

na tych zestawach mozna conajwyzej pograc w gry, filmy tez nie bo tam muzyka gra duza role chyba ze ktos oglada nieme kino... to sie nadzadza

najlepsze glosniki komputerowe - harmand kardon soundsticks 2

2.1 ale jakie mozna je znalezc juz nawet za 500zl

4 glosniki w kazdej satelicie kazdy na inne pasmo oddzielnie zasilany

nie tylko od strony technicznej ale i dzwiekowej zestaw ten jest wysmienity

natomiast te logi to jest pic na wode, marketing bylyby super gdyby ich cena wynosila okolo 600-800zl wtedy bylyby bezkonkurencyjne jesli chodzi o zestawy komputerowe

i pamietajcie towar jest wart tyle ile da za niego klient

widac to mocno w audio gdzie ludzie wymyslaja rozne voodoo daja chora cene i niby ma to grac lepiej

autosugestia robi swoje

co do zestawow kolumn 5.1 + wzmak

te kody nie sa takie tragiczne, i tak lepsze od logitecha ale problem polega na tym aby je zasilic, potrzebny jest bardzo dobry wzmak co da duzo pradu a tutaj budzet troche wyprzedzi juz loga

najlepszy dzwiek za kase loga to jbl`e / harman kardon s2

oraz monitory 2.0 lub kolumny 2.0(Gale,Wherfdale,Acoustic Energy, KEF itp) + wzmak

jeszcze mala dygresja na temat 5.1 z malymi satelitkami

wbrew pozorom istnieja hifi zestawy 5.1 o malych satelitach wielkosci tych logitechowych ale te zestawy kosztuja po 4000 zl

Edytowane przez Canti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to lecimy Canti:

"od taki sobie wyjatkowy przecietniak/slabeusz" -> lol, chyba sam nie potrafisz sprecyzowac swoich odczuc na temat tego zestawu, watpie ze go slysales bo i gdzie.

"logi5500/5400 maja cienki bas" -> WTF? sory ale piszesz tak jak bys sie wogole w temacie nie orientowal i pisal to tylko dlatego zeby wbic szpile i sie posmiac, ale to ja z ciebie mam niezla beke.

edit. hehehe jeszcze napisz ze maja cienki w porownaniu do tej KODY to zabije gwozdzia na klawie ze smiechu, bo ze maja cienki w porownaniu do zestawow 5.1 za 2000-3000 to jasne ale so fucking what about that?

"i pamietajcie towar jest wart tyle ile da za niego klient" -> widac tyle sa te logi warte i tyle ludzie sa gotowi za ten zestaw dac, ba dawali wiecej, a przeciez fora dyskusyjne sa i kazdy wie co i jak. Poza tym takie zestawy nie sa kupowane przez ludzi ktorzy kompa kupili w niedziele w markecie bo oni kupia mante 5.1 i beda zadowoleni. Takie logi sa kupowane przez ludzi ktorzy maja swoje wysiedziane przed forami komputerowymi i bardzo czesto znaja kazdy parametr swojego pieca

"najlepszy dzwiek za kase loga to jbl`e / harman kardon s2

oraz monitory 2.0 lub kolumny 2.0(Gale,Wherfdale,Acoustic Energy, KEF itp) + wzmak" -> piszesz oczywiscie o zestawie 5.1 ktory mial by sie zamknac w kwocie 800zl. Jak tak to z checia zobacze ceny tych kolumienek, ja np. nie wykluczam ze nawet swoje logi bym opylil jak bym mial kupic w tej cenie cos mocniejszego i tak ergonomicznego, ja do logow nie jestem przykuty lancuchem i jak mi ktos wykaze w linkach to sprzedam logi swoje!

aha Canti musze cie zmartwic niestety te logi kosztuje w siriusie 890zl, na 100% w zaprzyjaznionych sklepikach lokalnych sa do wyrwania za 850 a ktos albo w tym watku ale w innym o tych glosnikach podawal sklep ktory ponizej 800zl sprzedawali ten sprzet.

Edytowane przez kurek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HeatheN nie wiem co miales na mysli ale troche niefortunne porownanie projektu suba logitecha do jakiejs byle budy z glosnikiem z allegro za 100zl (a i jeszcze pamietaj ze tam jest wzmacniacz w srodku) <_<

Mialem na mysli to ze kazdy podneica sie subem z z5500 bo trzesie szklankami...uwierz mi to co opisalem ( tam podalem wzmacniacz na mostku TDA takze!) tez bedzie trzaslo szklankami. To co opisalem to POROWNANIE niefortune to fakt, ale dobijaja mnie ludzie ktorzy mysla ze moc to wszystko ten bas w Z5500 poprostu mnie nie zadawala porownalem to do sprzeta jaki zlozyl moj kumpel (to z allegro) ktory sie tym podniecal...a ja myslalem ze mi uszy zwiedna od sluchania tego "woofera".

Canti piszesz mądrze, ale nagle wyskakujesz ze ta koda to nie jest zla.... co da wzmacniacz! skoro glosniki h*** mam wrazenie ze ich nie sluchales ja bym je stawial nawet nizej niz Z5500.

Aha i pokaz jakie 5.1 JBL ci chodzilo.... ktore mialby byc godne uwagi

Edytowane przez HeatheN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha i pokaz jakie 5.1 JBL ci chodzilo.... ktore mialby byc godne uwagi

Widac, ze nie sledzisz krucjaty Cantiego. Chodzilo mu zapewne o JBL ESCXCITE! LEPSZE Z-5500! PILOT! GW. WYS.GRATIS - ten zestaw jest juz cacy ;)

Tak dlugo jak uztkownicy z5500 bede uwazac je za dobry zestaw tak dlugo domorosli audiofilie beda je mieszac z blotem.

Gdzie jest nas obronca RzeźniQ_dNb - na wygnaniu zbanowany za publiczne przyznawanie sie do ssania ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...