Lysyn Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 AMD Athlon 64/FX Processor Driver 1.3.2 Pobierz: http://www.amd.com/us-en/assets/content_ty...amdcpusetup.exe AMD Athlon 64/FX Dual-Core Optimizer The AMD Dual-Core Optimizer can help improve some PC gaming video performance by compensating for those applications that bypass the Windows API for timing by directly using the RDTSC (Read Time Stamp Counter) instruction. Applications that rely on RDTSC do not benefit from the logic in the operating system to properly account for the affect of power management mechanisms on the rate at which a processor core's Time Stamp Counter (TSC) is incremented. The AMD Dual-Core Optimizer helps to correct the resulting video performance effects or other incorrect timing effects that these applications may experience on dual-core or multiple processor systems. Pobierz: http://www.amd.com/us-en/assets/content_ty...ies/TscSync.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Ciekawe czy cos to wogóle daje :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Jeśli nie miałeś wczesniej zainstalowanych to daje, u mnie po instalacji sterowników (nie tych wczesniejszej wersji) zaczał działać c'n'q bez żadnych innych zbędnych programów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 bo sterowniki sa wymagane do działąnia c'n'q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Ja dziś nie jestem w domu, ale jutro wracam i przetestuje i dam znać co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Jest jakas roznica w porownaniu do 1.2.2 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...