Lagier Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Cze all!!! mam taki mały problem. Otóż mam to co mam w podpisie :). Czasami (dosyc czesto) zdarza mi sie ze nie wykrywa mi urzadzen ide podczas startu kompa i nie byloby w tym nic dziwnego gdyby nie dzialo sie to tylko i wylacznie rano kiedy to wlaczam acar i odpalam kompa zmieniałem tasme ide od twardziela od cd nie (byc moze to jest problem ale watpie). Pomaga tylko wyjecie tasm ide i wlozenie ich ponownie :? i potem caly czas jest ok dopoty dopoki znowu nie wylacze kompa z acaru na kilka h. Nie wiem czego to moze byc przyczyna czyzbym musial wymieniac plytke bo moim zdaniem chyba wszystko na to wskazuje ze cos kontroler swiruje. Prosze o opinie i z gory dziekuje za odpowiedzi. pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Jak kabel jest w porzadku to napewno kontroler ata sie zwalil!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 tak tylko dziwne dlaczego pozniej wszystko chodzi bez zarzutu :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 chyba nie tylko ja nie jestem pewien co to jest :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Moze mikropekniecia w samym ukladzie, albo zimny lut gdzies na plycie. Sprawdz to. Odlacz kampa od zasilania na nocke i rano wlacz go. Ponimo ze nie bedzie widziec napedow pozostaw go wlaczonego na 5-10 minut, potem zresetuj. Jak bedzie dzialac poprawnie to wymiana plyty na nowa sie klania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 chyba ze ktoras z tasm to ma wymienilem dzisiaj ta od napedow cd zobaczymy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 a u mnie wszystko OK :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...