Goomba Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Jeszcze takiego dziwnego problemu nie miałem, muzyka na WinAmp'ie zaczyna mi przerywać od pisania na klawiaturze! :blink: Komputer skanowałem Avast!em i Ad-Aware. Proc Athlon 2400+ Ram Elixir 768MB DDR Grafika GF4 Ti 4200 AGPx8 128MB/3,6ns Dzwiek AC97 6ch Dysk Samsung 160Gb 8MB cache Płyta Epox-8RDAE Monitor Philips Brillance 107P50 OS Windows XP Pro SP2 + Slackware 10.2/current CD-RW LG + DVD-ROM Lite-On Mysza A4Tech Opto 315 @ SteelPad QCK mini Klawierka Easy Touch bo stara sie popsuła Głośniki Creative 2.1 Słuchawki Tracer za 20zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 :) DMA włączone ? reinstal winampa( wywal caly folder i instal od nowa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) :) DMA włączone ? reinstal winampa( wywal caly folder i instal od nowa) Właczone, juz robiłem reinstal i nic. <_< UPDATE: Działa! :D Winamp -> Prefs (Ctrl+P) -> Plugins -> Output -> DirectSound -> Configure -> Device Zaznaczyć: Enable CPU usagre control. Edytowane 4 Lipca 2006 przez Atak#komarA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...