Skocz do zawartości
raki

Soltek SL-75FRN-L

Rekomendowane odpowiedzi

w sumie to juz mam.... bo koles w sklepie powiedziel że Epoxa nie da rady załatwic...wiec wziełem Solteka o 100 tanszego od epoxa i kupiłem pamiatki lepsze (kingston)... i w sumie chciałbym zobaczyc jak wypadła w testach..ale nie moge nigdzie znalezc... mój Athlon na tej płytce smiga na 1.97 Ghz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Den, ty to miałeś pecha i tyle, że kupiłeś tą płytę. To qpa po prostu. Ale o mojej KAV albo DRV5 niewiele złego można powiedzieć.

Raki, jak znajdziesz te testy, to rzuć linkiem, bo ja też szukałem i nic mi nie wyszło. A Twoje wrażenia dotychczas? Bo strasznie jestem ciekawy, jak ta płytka, też bym się przymierzał, ale do wersji RL z raidem i sata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Den, ty to miałeś pecha i tyle, że kupiłeś tą płytę. To qpa po prostu. Ale o mojej KAV albo DRV5 niewiele złego można powiedzieć.

Raki, jak znajdziesz te testy, to rzuć linkiem, bo ja też szukałem i nic mi nie wyszło. A Twoje wrażenia dotychczas? Bo strasznie jestem ciekawy, jak ta płytka, też bym się przymierzał, ale do wersji RL z raidem i sata.

dokladnie pech. moze nowe biosy to poprawia zobaczymy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogólne wrażenia sa dobre mozliwości podkrecania nawet niezłe...tylko brak zmiany mnoznika :cry:

tylko nie wiem czemu, ale GTA3 mi sie troche tnie...

a i sciagnełem z www.nvidia.com.pl stery do chipsetu i cos sie nie chca zainstalowac ...jakis błąd wyskakuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogólne wrażenia sa dobre mozliwości podkrecania nawet niezłe...tylko brak zmiany mnoznika :cry:  

a i sciagnełem z www.nvidia.com.pl stery do chipsetu i cos sie nie chca zainstalowac ...jakis błąd wyskakuje...

no to zes sie chlopie wkopal, nie lepiej bylo kupic cos na kt333 lub kt400 jakiegos abita lub epoxa 8O :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JAKI BRAK ZMIANY MNOŻNIKA???

Na solteku piszą, że jest 8O 8O 8O. Chyba, że masz na myśli nieodblokowany proc. A stery do nForce ściągnij z Solteka, widziałem, że są.

Mogą mieć własne, i dla tego od nvidii nie idą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JAKI BRAK ZMIANY MNOŻNIKA???

Na solteku piszą, że jest 8O 8O 8O. Chyba, że masz na myśli nieodblokowany proc. A stery do nForce ściągnij z Solteka, widziałem, że są.

Mogą mieć własne, i dla tego od nvidii nie idą.

no niestety pisza ze jest ale w mojej wersji nie ma zmiany mnożnika...a proca mam odblokowanego...

jak możesz to podaj mi linka do tych sterów!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...