raki Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zna ktos może jakis adres gdzie znajde test płytki Solteka na nFORCE2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 powaznie chcesz ja kupic? ja po modelu ktory posiadam nie kupie juz nigdy solteka chyba, ze bedzie to sprawdzony model. lepiej dolozyc kilka zybelkow i wziac sprawdzona przez innych plyte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 w sumie to juz mam.... bo koles w sklepie powiedziel że Epoxa nie da rady załatwic...wiec wziełem Solteka o 100 tanszego od epoxa i kupiłem pamiatki lepsze (kingston)... i w sumie chciałbym zobaczyc jak wypadła w testach..ale nie moge nigdzie znalezc... mój Athlon na tej płytce smiga na 1.97 Ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 oby trykala lepiej niz moja na kt400. moj pierwszy soltek i naprawde sie zrazilem ale moze na nforce lepiej im poszlo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Den, ty to miałeś pecha i tyle, że kupiłeś tą płytę. To qpa po prostu. Ale o mojej KAV albo DRV5 niewiele złego można powiedzieć. Raki, jak znajdziesz te testy, to rzuć linkiem, bo ja też szukałem i nic mi nie wyszło. A Twoje wrażenia dotychczas? Bo strasznie jestem ciekawy, jak ta płytka, też bym się przymierzał, ale do wersji RL z raidem i sata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Den, ty to miałeś pecha i tyle, że kupiłeś tą płytę. To qpa po prostu. Ale o mojej KAV albo DRV5 niewiele złego można powiedzieć. Raki, jak znajdziesz te testy, to rzuć linkiem, bo ja też szukałem i nic mi nie wyszło. A Twoje wrażenia dotychczas? Bo strasznie jestem ciekawy, jak ta płytka, też bym się przymierzał, ale do wersji RL z raidem i sata. dokladnie pech. moze nowe biosy to poprawia zobaczymy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ogólne wrażenia sa dobre mozliwości podkrecania nawet niezłe...tylko brak zmiany mnoznika :cry: tylko nie wiem czemu, ale GTA3 mi sie troche tnie... a i sciagnełem z www.nvidia.com.pl stery do chipsetu i cos sie nie chca zainstalowac ...jakis błąd wyskakuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ogólne wrażenia sa dobre mozliwości podkrecania nawet niezłe...tylko brak zmiany mnoznika :cry: tylko nie wiem czemu, ale GTA3 mi sie troche tnie... a i sciagnełem z www.nvidia.com.pl stery do chipsetu i cos sie nie chca zainstalowac ...jakis błąd wyskakuje... no to zes sie chlopie wkopal, nie lepiej bylo kupic cos na kt333 lub kt400 jakiegos abita lub epoxa 8O :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ogólne wrażenia sa dobre mozliwości podkrecania nawet niezłe...tylko brak zmiany mnoznika :cry: tylko nie wiem czemu, ale GTA3 mi sie troche tnie... a i sciagnełem z www.nvidia.com.pl stery do chipsetu i cos sie nie chca zainstalowac ...jakis błąd wyskakuje... JAKI BRAK ZMIANY MNOŻNIKA??? Na solteku piszą, że jest 8O 8O 8O. Chyba, że masz na myśli nieodblokowany proc. A stery do nForce ściągnij z Solteka, widziałem, że są. Mogą mieć własne, i dla tego od nvidii nie idą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ogólne wrażenia sa dobre mozliwości podkrecania nawet niezłe...tylko brak zmiany mnoznika :cry: tylko nie wiem czemu, ale GTA3 mi sie troche tnie... a i sciagnełem z www.nvidia.com.pl stery do chipsetu i cos sie nie chca zainstalowac ...jakis błąd wyskakuje... JAKI BRAK ZMIANY MNOŻNIKA??? Na solteku piszą, że jest 8O 8O 8O. Chyba, że masz na myśli nieodblokowany proc. A stery do nForce ściągnij z Solteka, widziałem, że są. Mogą mieć własne, i dla tego od nvidii nie idą. no niestety pisza ze jest ale w mojej wersji nie ma zmiany mnożnika...a proca mam odblokowanego... jak możesz to podaj mi linka do tych sterów!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 A na płycie nie ma switchów do mnożnika? Linka zapodam, jak moje łącze ruszy, bo na razie połączenie z tweakiem mam 200b/s a żadna strona com.tw się nie otwiera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Qumpel miał DRV4 i był naprawdę zadowolony. Bardzo fajna płytka była. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 raki nowy bios dodaje zmiane mnoznika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 wiem,wiem... juz dawno jest uaktualniony... ale DZIĘki za wiadomość..!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 na www.nforcershq.com są testy wszystkiego co jeździ na nforce. aha od biosu 1.2 jest zmiana mnożnika. spox. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...