deejay18 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Witam mam do was pytanie jak zrobic aby po wpisaniu słowa kluczowego w przeglądarce np. google.pl znalazło moją strone strone posiadam w php. Dziekuje z gory za pomoc i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Zarejestrować stronę w google. Zadbać o poprawny, zgodny ze standardami, semantyczny kod strony. Postarać się o linki prowadzące z innych stron do Twojej (unikaj tzw. Farm Linków) Poczytać o pozycjonowaniu stron (nie stosuj brudnych sztuczek typu popularne słowa pisane białą czcionką 5pt na białym tle i nie mające nic wspólnego z tematyką strony). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Zarejestrować stronę w google. ... Ciekawe :mur: Jak będziesz miał linki prowadzące do strony to pajączek google sam stronę znajdzie :-P. Kopalnie wiedzy o pozycjonowaniu stron (i nie tylko) masz tutaj: http://forum.optymalizacja.com/ . Edytowane 7 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Ciekawe :mur: Jak będziesz miał linki prowadzące do strony to pajączek google sam stronę znajdzie :-P. Kopalnie wiedzy o pozycjonowaniu stron (i nie tylko) masz tutaj: http://forum.optymalizacja.com/ . Mam rozumieć, że Ty po opublikowaniu nowej strony nie rejestrujesz jej w wyszukiwarkach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 czeka aż sama nabierze rozpędu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...