M@TI Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Aktualnie mam 256MB Apacer'a CL 2,5 i w najbliższych dniach chciałbym dokupić 512MB.Chce kupić w miejscowym sklepie Twinmosy lub Kingstony i nie wiem czy się nie będą się 'gryźć' z aktualną ilością pamięci.Mają także 512 Apacer'a więc w razie czego moge je kupić ale chyba te co wymieniłem będą lepsze.A wy co sądzicie ?? Możliwe jest że nie zadziałają ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Masz 50% szans ze beda sie gryzc [[; A powazniej mowiac - nie dowiesz sie do momentu jak nie odpalisz superPI i sp2k na ~8h [; Mam kosci noname'a 333@400 cl2,5 i Specteci 400 cl3. Razem lataja na cl2.5 i nie moge powiedziec ze sprzet jest niestabilny... Oczywiscie jak jest dobrze wentylowany [; ;] [; ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Ale jak kupie pamięci Apacer 'a to mam większe szanse czy nadal to samo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 IMHO nadal to samo. Zapomnialem dodac ze 256MB jest jednostronne a 512 - dwu. Jedyny problem mialem gdy zakupilem 512 jednostronna. Gryzly sie bardziej niz podczas psich walk... Instrukcja nie klamala [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 No to jak będe kupować to pytać się o dwustronne czy twój przypadek jest wyjątkiem ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 przewaznie lepiej jakby 2 kostki byly takie same ale zdazaja sie przypadki gdzie dwustronna chodzi z jednostronna w dualu... ale to zadko. ja naprzyklad mialem przez moment 2x512 hynixa jeddnostronna i dwustronna i duala nie bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 M@TI w instrukcji mialem wyszczegolnione ktore pamieci bezproblemu dzialaja 2x512@400MHz. A jakis Goodram SS zdrowo pokrzaczyl mi system [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Jeszcze tylko jedno pytanko : które lepsze kingstony czy twinmosy ?? PS.Różnica 10 zł więc nie wiem czy warto dopłacać do Kingstonów :D EDIT: Wiem że to nie dział 'Co kupić' ale nie chce już nowego tematu zakładać ;) Edytowane 4 Lipca 2006 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja polece twinmosy bo sam jestem ich posiadaczem, a kingstony mają CHYBA cl3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Tak też myślałem że twinmosy będą najlepszym wyborem.Jutro ide je kupić B-) Temat do zamknięcia PS.Dziękuje wszystkim za pomoc a szczególnie Orgiuszowi (kolejny przyjazny mod hehe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...