Skocz do zawartości
M@TI

Czy Się Pamięci Nie 'pogryzą' ?

Rekomendowane odpowiedzi

Aktualnie mam 256MB Apacer'a CL 2,5 i w najbliższych dniach chciałbym dokupić 512MB.Chce kupić w miejscowym sklepie Twinmosy lub Kingstony i nie wiem czy się nie będą się 'gryźć' z aktualną ilością pamięci.Mają także 512 Apacer'a więc w razie czego moge je kupić ale chyba te co wymieniłem będą lepsze.A wy co sądzicie ?? Możliwe jest że nie zadziałają ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz 50% szans ze beda sie gryzc [[;

A powazniej mowiac - nie dowiesz sie do momentu jak nie odpalisz superPI i sp2k na ~8h [; Mam kosci noname'a 333@400 cl2,5 i Specteci 400 cl3. Razem lataja na cl2.5 i nie moge powiedziec ze sprzet jest niestabilny... Oczywiscie jak jest dobrze wentylowany [; ;] [; ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przewaznie lepiej jakby 2 kostki byly takie same ale zdazaja sie przypadki gdzie dwustronna chodzi z jednostronna w dualu... ale to zadko. ja naprzyklad mialem przez moment 2x512 hynixa jeddnostronna i dwustronna i duala nie bylo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze tylko jedno pytanko : które lepsze kingstony czy twinmosy ??

PS.Różnica 10 zł więc nie wiem czy warto dopłacać do Kingstonów :D

EDIT:

Wiem że to nie dział 'Co kupić' ale nie chce już nowego tematu zakładać ;)

Edytowane przez M@TI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak też myślałem że twinmosy będą najlepszym wyborem.Jutro ide je kupić B-) Temat do zamknięcia

PS.Dziękuje wszystkim za pomoc a szczególnie Orgiuszowi (kolejny przyjazny mod hehe)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi