GHAD29 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Witam! ma mozliwosc przywiezienia ze stanow ww kamery. Mam dwa zasadnicze pytania: 1. czy ktos orientuje sie czy moga mnie spotkac jakies problemy z roznica systemow (pal, ntsc)? 2. jak wyglada kwestia podlaczenia ladowarki, czy wystarczy sama przejsciowka czy cos wiecej, wiem ze laptop toshiby kt przywiozlem chodzil bez problemow(po zast przejsciowki), niestety nie mam pojecia jak bedzie z kamera. Z gory dzieki, pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Problemow raczej nie bedzie :) bo niby jakie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHAD29 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 no a blokada regionalna, nie wiem jak to wyglada potem z ewentualna obrobka na kompie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...