Skocz do zawartości
RedNacz

Pomoc dla L@mera 2!

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki uprzejmości i nieograniczonej wiedzy stałych uzytkowników Forum, udało mi się z ich pomocą wybrać płytę główną: ABIT KD7-E KT333. Byc może nie będzie to najtrafiejszy wybór ale cóż... takie są zazwyczaj początki.

co do samej płyty. Trzeba na nią włożyć jeszcze pamięć. Chciałbym zakupić do niej 256MBDDR333 Kingstona. Pamięć będzie zapewne pochodziła od Samsunga ale... słyszałem, ze niektóre płyty mają problemy z obsługiwaniem tych kości. Czy ta także będzie miała z nią zgrzyty? Jaka kość byłaby do niej najlepsza?

:?: :?: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki uprzejmości i nieograniczonej wiedzy stałych uzytkowników Forum, udało mi się z ich pomocą wybrać płytę główną: ABIT KD7-E KT333. Byc może nie będzie to najtrafiejszy wybór ale cóż... takie są zazwyczaj początki.

co do samej płyty. Trzeba na nią włożyć jeszcze pamięć. Chciałbym zakupić do niej 256MBDDR333 Kingstona. Pamięć będzie zapewne pochodziła od Samsunga ale... słyszałem, ze niektóre płyty mają problemy z obsługiwaniem tych kości. Czy ta także będzie miała z nią zgrzyty? Jaka kość byłaby do niej najlepsza?

:?:  :?:  :?:

plyta jak najbardziek cool 8) tylko jsk dla mnie minus bo nie ma dzwiekowki :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepiej bys wziol pelnego abita kd7... :/

Jakby babcia miała kasę na maszynkę to by się goliła.

Ja i tak nie wiem gdzie go teraz w miarę tanio dostać. Może ktoś wie gdzie można (najlepiej w wawie) tanio dostać tą płytę.

Za teksty w stylu giełda komputerowa albo "nie wiem, poszukaj bo na pewno gdzieś jest" daje "Kopas w [gluteus maximus]s"

Dzięx :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...