Skocz do zawartości
LuKaSeKbP

k-line za co mozna dostac? (flood)

Rekomendowane odpowiedzi

23stycznia glanc zdjeli mi k-line ;-] malo nie jebnolem z radosci :>

poznalo sie troche chlopa na #tweak ;)

Wczoraj siedzialem na ircu do 4 z kawałkiem w nocy.... Siedzialem jako (nie passive) tzn podpiete mialem sdi to wlasnego kompa... wczesniej od 23 siedzialem za firewallem.... Dzisaj odpalam irac i qurwa:

Na tym serwerze masz k-line blelellb i ze zdejmują 29 stycznia tego roku A patrze za co i pisze flood :? Rok temu mialem za flood ale na cały rok... Problem tkwi w tym ze wczoraj kompletnie nic z takich zeczy nie robilem ;) gadalem z Xon-em (3majsie) i z paroma innymi kolesiami.... I mam qurwa za samo siedzienie na ircu k-line!!! Siedzialem wtedy akurat na Dżony Łoker 5.0 :/ co ten program mogl namieszac i co to jest flood... bo juz sam niewiem ;)

Aha wczesniej mialem k-line na rok? Moze to jeszcze nie zdeli do końca tylko czasem bede mial zablokowanego irca??

Z gory BIG THX za odpowiedz :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

T

o

c

o

t

e

r

a

z

p

i

s

z

e

t

o

w

l

a

s

n

i

e

f

l

o

o

d

Chyba ze cos innego mieli na mysli (ale watpie)

Hmm flood to jest raczej takie cos :

To jest flood.

To jest flood.

To jest flood.

To jest flood.

To jest flood.

To jest flood.

To jest flood.

(...)

Flood - powtarzanie tego samego kilka razy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po zdjeciu rocznego k-line moglem sie laczayc tylko z warszawa.irc.pl niewiem czemu? z innymi jakos nie..... i na tym samym dostałem k-line....... :>

A jak napisze do Beeth to może sie wquriwic? i mi zajebac k-line na 10 lat :( Jak myslicie (odpowie mi ze to moja wina i bach k-line przedluzy ze dupe zawracam!! jak myslicie?)

dostalem to na warszawa.irc.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisanie do Beeth nic nieda, jedynie moze sie wkurzyc, nieuzywaj takich szitow jak Jony Łoker, tam niemozna zmienic identa tak mi sie zdaje, zato tez mozna oberwac klina, za flood jest tez traktowane wklejanie obrazkow asci z tego lamerskiego skryptu, zaluz sobie jakiegos darmowego shella z ircem naucz sie kilku komend i rozmawiaj przez konto jak masz problemy. jak jeszcze siedzialem na ircu, to wogle niebylo co marzyc o zdjeciu K-lina.

Proponuje nieurzywac takich skryptow, albo dokladnie je skonfigurowac i urzywac z zasadami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisanie do Beeth nic nieda, jedynie moze sie wkurzyc, nieuzywaj takich szitow jak Jony Łoker, tam niemozna zmienic identa tak mi sie zdaje, zato tez mozna oberwac klina, za flood jest tez traktowane wklejanie obrazkow asci z tego lamerskiego skryptu, zaluz sobie jakiegos darmowego shella z ircem naucz sie kilku komend i rozmawiaj przez konto jak masz problemy. jak jeszcze siedzialem na ircu, to wogle niebylo co marzyc o zdjeciu K-lina. 

Proponuje nieurzywac takich skryptow, albo dokladnie je skonfigurowac i urzywac z zasadami.

Bez przesady, beeth nie jest az taki zly :wink:

A co do shella, nie trzeba nawet uczyc sie komend, wystarczy ze zalozysz sobie Tunel (BCN Tunelling czy jak to sie tam nazywalo..) i mozesz sie connectowac przez normalnego mIRC`a czy jakis tam skrypt, poszukaj na necie pelno stronek o ircu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qurde ;) a ja sie duzo bawilem w te rysunki :> pewnie dlatego ;) tak myslalem ze email nic nie pomoze ;-]]

A niech sie wypowiedzą ludzie co uzywaja czesto i gesto irca wstawiacie rysunkie? i nie macie problemow jak ja????

Wstawianie rysunków na wiekszosci kanalow=samobojstwo ;-]. Dlatego nie baw sie w takie rzeczy, dopra rada ;).

A kolorowych rysunkow to juz wogole...bushido i sepuku razem wziete ;-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez przesady, beeth nie jest az taki zly :wink:

A co do shella, nie trzeba nawet uczyc sie komend, wystarczy ze zalozysz sobie Tunel (BCN Tunelling czy jak to sie tam nazywalo..) i mozesz sie connectowac przez normalnego mIRC`a czy jakis tam skrypt, poszukaj na necie pelno stronek o ircu.

tak wiem o co chodzi z BNC i z tunelem ;) jak skonfigorowac ;) tez wiem :> (moze neiwiem ale mam gdzies opis na dysku ;) ) Do normalnego uzytkowania irc-a (jak niemam k-line) nie potrzebne to jest... a może jednak? jakie sa zalety?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i popieram! Postawic sobie jakis tunelek BNC i jazda...heh tylko nie balagan bo wszyscy dostana k-line..tak jak to sie stalo na shell.arx.pl :|

hhehe ;) a co w takiej syuacji admin tego robi ma naprzyklad 70kont sprzedanych jeden ciolek zalozyl k-line.... co on wtedy robi? I jeszcze co wy biscie zrobili jest sieci kilka kompow a jeden uzytkownik dostaje bany na np # i w koncu k-line.... co moze zwykly szary uzytkownik w malej sieci?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie, jak sie robi bajzel przez tunel, to neidosc ze i tak mozna dostac klina, to jeszcze u innych urzytkownikow serwera przez ktory sie lonczysz mozna miec prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e, jak siedzialem na kanale #blancik to banowalem takich almerow co sie bawili skryptami, wiec na innych kanalach moze byc podobnie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znajdzcie mi darmowe shelle bez klina...

wogole znajdzcie mi darmowe shelle....

Jest w cholere, tylko trzeba poszukac (oczywiscie za granica).

Swego czasu mialem kilka, niestety nie pamietam juz gdzie bo to bylo ze 2 lata temu. Jakis daemon.co.uk czy cos takiego, free.net.pl, i cos tam jeszcze. Jak znajde adresy gdzies na dysku to wrzuce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi