kabull Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Mam pytanie odnośnie tego jak przewodzi ciepło procesor (AMD K5). Myślałem czy by nie zrobić WB ze spalonych procków. Jeśli był już taki temat o proszę o linka do niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 jakos tego nie trawie...... to nie wyjdzie ci raczej , a nawet jakby wyszlo to tempy mialbys wyysokie bo z czego wiem to te proce maja ceramiczna obudowe , a ceramika nie jest dobrym przewodnikiem ciepla....chyba :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Skad ci taki pomysl wpadl ?? Jak zamierzasz skelic WB z tych malenstw ? I dlaczego z tak daremnego materialu chcesz robic WB ? Ze srebra se zrob jak ci miedz zbyt pospolita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 [...]Ze srebra se zrob jak ci miedz zbyt pospolita. srebro ma prawie taka sama przewodnosc jak miedz wiec nonsensem by bylo robienie ze srebra bloku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 [...]Ze srebra se zrob jak ci miedz zbyt pospolita. srebro ma prawie taka sama przewodnosc jak miedz wiec nonsensem by bylo robienie ze srebra bloku... eeee niektorym podoba sie kolor :> wypolerowac to na lustro, do tergo kilka diodek UV i....wypas :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Myślałem żeby zrobić to na miedzianej płytce i okleić prockami. Od wewnątrz chciałem to umocnić kawałkami metalu zaczepionymi między pinami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 [...]Ze srebra se zrob jak ci miedz zbyt pospolita. srebro ma prawie taka sama przewodnosc jak miedz wiec nonsensem by bylo robienie ze srebra bloku... jak gardzicie srebrem to od razu diamentowy blok sobie zrobcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 [...]Ze srebra se zrob jak ci miedz zbyt pospolita. srebro ma prawie taka sama przewodnosc jak miedz wiec nonsensem by bylo robienie ze srebra bloku... jak gardzicie srebrem to od razu diamentowy blok sobie zrobcie :D ........za ktory moznaby polowe polski kupic :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ... lub opłacić półroczną pensję, dla połowy radnych Warszawy, bo na wszystkich to by nie starczyło.. IMHO blok robiony z kawałków procków, jakkolwiek fajniw musiałby wyglądać od zewnątrz to kiepski pomysł. Sam procek słabo przewodzi, a łączenie wielu w jedną całość to nie dość, że czasochłonne i trudne zadanie, to jeszcze nie gwarantuje, ze się będzie trzymać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...