forest kila zbila Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Heja Nie będe pisał ile poświęciłem czasu na szukanie ;) Za dużo.. Karta ma latać pod Win XP (w sumie tiny xp ale to nie różnica..). Jedyny driver jaki znalazłem to driver od apacera @ driverguide który.. nie działa. Jeśli ktoś ma info jak zmusić dziadka do pracy pod XP i wydłużć mu życie - dziadek będzie wdzięczny. Jeśli driver się nie znajdzie - w złości może się okazać że na domu starców się nie skończy., to się nazywa eutanazja. Z góry dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Cos Slabo szukales http://www.s3graphics.com/en/resources/dri...e.jsp#id_765drv P.S. Podpowiadam ze do xp pasuja sterowniki z nt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Sterowniki do tej karty sa dostepne w systemie od Windows ME. Wystarczy czytac to co jest napisane na stronie producenta: http://www.s3graphics.com/en/resources/drivers/legacy/ Nic nie trzeba doinstalowywac, a ze Twoj system jest okrojony to zapewne nie ma tych sterownikow, dograj je sobie z normalnej wersji systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 byłem na tej stronie ;) sprawdzimy od enti :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Tak jak napisał Kolobos wsadź płytkę od normalnego XP, nie żadnego okrojonego i każ szukać na niej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) sprawdziłem drivery ze strony, szukałem na płytce z pod xpe. pupa, wsadze ja do mnie zobaczymy co się stanie ;) wracam na trio ;) zarz coś czuje się wrdeny starzec wyierze za okno,, na moim - drivery podeszły z tym że "zabrakło zasobów" ;) x800gto wystarcza..;] cóż, z płyty xp sp2 driverów nie mogę wyciągnąć, ubije go zaraz, pomocy :) EDIT: działa, infy + drivery z xpe nd cd do tiny i poszło ;) sgj rulez Edytowane 4 Lipca 2006 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...