Tomas Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Znalazlem w sieci taki artykul: www.gameclubcentral.com/news/archived_news.asp?Mode=ViewItem&NewsID=490 Czy ktos juz o tym slyszal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Ściągnołem ten plik i mam jakieś dodatkowe menu w Panelu Ustawień. Tylko nie wiem do czego to służy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Jest to dobre uzupelnienie dxdiag. Jak ktos ma problemy w jakiejs grze z dzwiekiem to w dxdiag daje min akceleracje a w tym minimalny poziom debugowania. Dobra opcja w tym .cpl'u to ustawienie odswiezania dla kazdej z rozdzielczosci, co moze byc przydatne w grach, ktore na sile zmieniaja odswiezanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Ściągnołem ten plik i mam jakieś dodatkowe menu w Panelu Ustawień. Tylko nie wiem do czego to służy? Zrob tak, jak na screenach na tej stronie, czyli na zakladce DirectSound ustaw Debug Level maxymalnie w lewo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...