badzer Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Czy ta płyta ma możliwość zmiany timeing'u i jesli tak to w którym miejscu sie to robi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ma możliwość.Jak wjedziesz do BOIOS'u to naciskasz crtla+ F1 w opcji (niepamiętam nazwy-3 od góry) masz możliwości dużo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 a pozatym szukaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badzer Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Dzieki musiałem sie juz sptac bo nie dostałem manuala do płyty sam nie wiem czemu, a jestem pierwszym włascicielem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...