zwierzak07 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Moja siostra zalożyła sobie neo 256.Ja nie mialem nic wcześniej do czynienia z neostradą. A moje pytanie brzmi jak ustawić żeby komputer łaczył się z netem automatycznie po uruchomieniu, teraz jest jakaś ikonka w tray'u i dopiero tam włączam neta.A poźniej nie mogę tego zminimalizoawać do tray'a tylko jest caly czas na pasku i denerwuje mnie to jak tak samo jak to uruchomianie za każdym razem po restarcie kompa Edytowane 4 Lipca 2006 przez zwierzak07 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 pasek start, wszystkie programy, speed touch USB, speed touch dial-up i tutaj laczysz sie z netem normalnie, nie bedzie nic na tray'u, a jak zrobic zeby automatycznie sie laczylo to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 pasek start, wszystkie programy, speed touch USB, speed touch dial-up i tutaj laczysz sie z netem normalnie, nie bedzie nic na tray'u, a jak zrobic zeby automatycznie sie laczylo to nie wiem.nie ma czegos takiego mam tylko "neostrada TP' i SAGEM F@st 800-840 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Chodzi o to, że musisz sobie zainstalować tylko sterowniki do modemu, a zamiast używać tej aplikacji od TPSA stworzyć w Windows'ie połączenie i tam wpisać login i hasło. To automatycznego wznawiania połączenia i łączenia od razu po uruchomieniu systemu użyj programu Autoconnect. Zresztą przejrzyj ostatnie kilka stron tematu, niedawno komuś opisywałem jak to wszystko zrobic i dawałem linki do tutoriali, ze zdjęciami jak to wszystko zrobic. EDIT : Tutaj : KLIK Edytowane 4 Lipca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...