Gość rafifeo Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 dzisiaj odgrzebywalem swoj stary sprzet :) zlozylem sobie kompa: P2 350@500MHz (512 cache) 128ram segate 4,7 Gb i teraz moje pytanie. mam 2 karty graficzne. VooDoo3 2000 16Mb i jakiegos Hercules Stingray 128/3D Model S3318 TV :lol: co bedzie lepsze? :) mam zamiar pograc w giery typu Quake 2 i Dungenon Keeper 1 i 2 :D o tym herculesie nic nie wiem :( + dla niego to to, ze posiada zlacze TV :) chcialbym juz dzis do konca zlozyc tego kompa ale nie wiem z jaka karta :lol2: ten hercules wyglada o tak: jedyny problem to to ze nigdzie do niego nie moger znalezc sterow ;/ do VooDoo zreszta tez bo nei wiem jakie sciagnac :] pomozcie wybrac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Wydaje mi sie ze voodoo lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 a da sie ta VooDoo jakos podkrecic? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Vodoo będzię lepsze. a da sie ta VooDoo jakos podkrecic? Wątpię... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 aha :] a jeszcze tylko mi powiedzcie jaka bedzie wydajnosc tego zestawu. da sie pograc komfortowo w gry ktore wymienilem? :) plus moze jeszcze Age of Empires 2? :) aha i czy jak bym dal jednak tego stingray'a to czy mogl bym w miare dobrej jakosci ogladac filmy na tv? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Ja podkrecalem to voodoo ale tylko rdzen. Poszukaj sterownikow na stronie voodoo sa do xp i 98 jakies nieoficjalne. http://www.voodoofiles.com/3dfxhelp.asp Edytowane 4 Lipca 2006 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 a co z tym stingray'em bedzie dobry do tv? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Wątpię... Da sie :) Power Strip powinein sobie poradzic. Co dp sterow mozna uzyc Omeg Mam tez stare CD z gazet(Reset, Gambler, CD Action) a z tego co mnie pamiec nie myli to tam byly stery do voodoo wiec jak bdziesz chcial to daj znac. Edytowane 5 Lipca 2006 przez sucker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Ten Hercules Stingray 128 to voodoo Rush polaczenie voodoo1 i karty graficznej. Co wydajniejsze to chba jasne ze voodoo3!! Moje voodoo3 300 podkreca cie 183/183 twoje spokojnie pojdzie na 170/170 wiatrak obowiazkowy. A to stery do win95/98/w2k http://www.falconfly.de/voodoo3.htm Edytowane 5 Lipca 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 a ktore stery beda najlepsze? :) wolal bym oryginalne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Na tej stronce co ci podalem sa Orginalne i modowane stery. Do win98 najnowsze oficjalne to http://www.traumatic.de/pphlogger/dlcount....odoo3-10700.zip a win2k orginalne to http://www.traumatic.de/pphlogger/dlcount....winnt-10400.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 dzieki :) a co do starych giereg (sig) sproboj Dungenon Keeper :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 a da sie na tym voodoo3 2000 zamontowac jakis inny radiatr? :) bo to jest chyba jakims klejem przyklejone :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) a da sie na tym voodoo3 2000 zamontowac jakis inny radiatr? :) bo to jest chyba jakims klejem przyklejone :lol2:Ja mam Voodoo 3000 i mam zmeiniony radiatorek+wentylatorek. Na oryginalnym badzo sie karta grzala. U mnie sa otwory kolo GPU wiec podejrzewam ze u ciebie tez powinny byc. Edytowane 7 Lipca 2006 przez sucker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 oo :lol2: wczesniej tam napewno ich nie bylo... :lol2: albo ich nie zauwazylem ;P zamontuje chyba jakis radiatorek od procka. musze tylko go troche przyciac czy co, bo w slocie pci mam karte sieciowa. i sie normalnych rozmiarow wentyl na sA nie zmieci ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Moze niebieski Zalman?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...