Gość rafifeo Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Siemka :) dzis zmontowalem sobie starego kompa :] chcialbym sobie w cos pograc, ale nie wiem w co :( poleccie cos fajnego :) komputer to: p2 350@500MHz (512 Cache) 128ram VooDoo3 2000 16mb lub Hercules Stingray 128/3D Tv :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) DeltaForce 2 :P Hitman 47 Sudden Strike 1 i 2 StarCraft soldier of fortune 1 i nawet druga czesc na niskich detalach Heroes of Might and Magic III Age of Empires część 1 i 2 half-life 1 + samodzielne dodatki - Opposing Force, Blue Shift, Need for speed 3 <wypasik scigałka Edytowane 4 Lipca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Baldurs Gate, Planescape Torment, Fallout -> chyba będzie działało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Undying Deus Ex Blood 2 Lok Soul Reaver Ultima IX Soldier of Fortune Nfs V Warcraft 3 Serious Sam Half Life + Opossing Force Sin Gothic (?) Revenant Diablo 2 ;] Quake 3 Unreal Tournament CS Edytowane 4 Lipca 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 planuje przejsc w koncu quake'a II (tak wiem ze to wstyd ze jesczcze tego nie zrobilem ) moze sprobuje Dungenon Keeper (1 i 2) slyszalem ze to neizla gra :) a warcraft bedzie chodzil jakos w miare? :D z tych co poleciliscie... moglby mi ktos powiedziec o co chodzi w Age Of Empires? :lol2: sry ale graczem to ja nie jestem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 z tych co poleciliscie... moglby mi ktos powiedziec o co chodzi w Age Of Empires? :lol2: Bardzo wkrecajaca strategia w starozytnych realiach, nie zaden h&s rts :) gra nad która mozna posiedziec długieeeee godziny :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 AoE to takie budowanie i rozwalanie przeciwnika :P A q2 też całego nie przeszedłem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Q1, Q2, Q3, RTCWolfenstein, NFS Porsche, Unreal/Tuornament, itp :) A po co chcesz grać na gracie skoro masz mocniejszego kompa do grania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Wiesz jakie jest przyjemne szukanie tytółów które będą działały na tym kompie :] I jeszcze jaka jest przyjemność grania w starsze gry bo nowsze się tną :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Może Simsy +ewentualnie jakieś dodatki :wink: Grać można wiecznie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Kozaki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Kozaki:) Ale raczej w zime, teraz to raczej sandały :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Strategie: - Age of Empires - seria Settlers - Heroes of Might & Magic III - Sudden Strike 1 & 2 - Blitzkrieg - seria COmmand and Conquer (bez najnowszych czesci) - Starcraft - Warcraft 2 (a moze nawet 3 jak sie bardzo uprzesz?) RPG: - wszystkie gry na Infinity Engine (Baldur's Gate 1 i 2 z dodatkami, Icewind Dale 1 i 2, Planescape Torment) - Fallout 1 i 2 - Diablo 1 i 2 - Arcanum - Gothic powinien pojsc - Neverwinter Nights tez sie moze uda odpalic FPP: - Deus Ex - Quake II - Half Life 1 i wszystko na tym silniku - Soldier Of Fortune - Blood 2 Wyscigi: nie grywam, nie wiem ;) Duzo innych tytulow zostalo wymienionych powyzej, podalem tylko moje ulubione. Do tego oczywiscie wszystkie tytuly pamietajace jeszcze czasy DOS i Win95 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ostatnio w EMPIK'u, w kolekcji klasyki, widzialem zestawik za 60 zeta, a w nim klasyki Blizzard'a: Starcraft, Starcraft - Brood War, Warcraft 2 oraz Diablo 1. Polecam. W szczegolnosci ostatni tytul. Klasyka. :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Niektórzy chyba zbyt optymistycznie podchodzą do tematu. Dla niektórych gier przeszkodą może być te 16MB na pokładzie lub brak T&L. Szczerze mówiąc to wątpię, aby dało się grać w: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « RTC Wolfenstein Soldier Of Fortune (na pewno nie 2 - na GF2MX200 przycinało) Warcraft 3 (za mało ramu, na GF2MX 200 przycinało) Nfs V Serious Sam Half Life + Opossing Force Sin Gothic Quake 3 (na TNT2 chodzi, ale na TNT1 nie widziałem, więc ten Voodoo też może mieć opory) Unreal Tournament CS Deus Ex Blood 2 Polecam natomiast GTA 1/2, Warcraft 2, NFS 3, Red Alert 1/2, CMR2 (powinien śmigać). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Gry ze spoilera beda smigac z palcem, np. taki q3 engine bardzo lubi karty voodoo. Poza tym mialem dawno temu v3 i spokojnie gralem w kazda z wymienionych tam gier majac p3 450mhz. A te gry GTA 1/2, Warcraft 2, NFS 3, Red Alert 1/2, CMR2 to chyba na pentiuma 1. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 ok dzieki wszystkim :) a pomysl wzial sie z duzej ilosci wolnego czasu+jeszcze wiekszej ilosci wolnego czasu :) na moim kompie+ Xp niektore gry nie dzialaly np Dungenon Keeper jak chcialem zainstalowac ;] wiec postanowilem ze zloze sobie moj stary komputer :) a jak juz go zlozylem to pomyslalem ze go podkrece. a jak podkrecilem to pomyslalem ze fajnie by bylo sobie pograc na nim w jakies starsze gry :) chyba sobie yyyy kupie (;) ) NFS 3, Diablo, gta2 warcraft2. postaram sie tez zalatwic 'fundusze' na age of empires :) dzieki jeszcze raz za "porady" :) edit/ wiec pozycze od kumpla jeszcze q3 :) a NFS 5 fajne? :) poza tym ja jestem przyzwyczajony do gry 800x600 i wszystko na low :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Jeśli lubisz taktyczne strategie turowe to... Jagged Alliance 2 (+mnóstwo modów i dodatków) - jak dla mnie gra wszechczasów :) . Jak się wkręcisz to nie zostawisz póki nie ukończysz na najwyższym poziomie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 oo dzieki ze podales ten tytul. pewnie w to nie zagram ale od razu mi sie jazz jackrabbit 2 przypomnialo (nie wiem czemu :)), a po tamto pewnie siegne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 FPP: - Deus Ex Deus Ex to raczej RPG...tak samo móglbyś powiedzieć że Morrowind to FPP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 fpp=first person perspective Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 fpp=first person perspectiveNo a Morrowind jest grą z widokiem w pierwszej osoby czyli "first person perspective" i wszyscy Morka zwą RPG'iem a nie FPP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Poza tym mialem dawno temu v3 i spokojnie gralem w kazda z wymienionych tam gier majac p3 450mhz. A te gry GTA 1/2, Warcraft 2, NFS 3, Red Alert 1/2, CMR2 to chyba na pentiuma 1. ;] 1. P2 i P3 to jednak drobna różnica. 2. Jaką miałeś kartę? 3. Co do CMR2, to na prawdę nie widzę tego tak optymistycznie, jak Ty :] Może tak jednak podarujecie sobie OT w stylu "FPP or RPG"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Turok dla voodoo w sam raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Niektórzy chyba zbyt optymistycznie podchodzą do tematu. Dla niektórych gier przeszkodą może być te 16MB na pokładzie lub brak T&L. Szczerze mówiąc to wątpię, aby dało się grać w: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « RTC Wolfenstein Soldier Of Fortune (na pewno nie 2 - na GF2MX200 przycinało) Warcraft 3 (za mało ramu, na GF2MX 200 przycinało) Nfs V Serious Sam Half Life + Opossing Force Sin Gothic Quake 3 (na TNT2 chodzi, ale na TNT1 nie widziałem, więc ten Voodoo też może mieć opory) Unreal Tournament CS Deus Ex Blood 2 Polecam natomiast GTA 1/2, Warcraft 2, NFS 3, Red Alert 1/2, CMR2 (powinien śmigać). Przesadzasz: Blood 2 nie wymaga T&L, Deus Ex to samo, Half Life to samo. Co do reszty sie nie wypowiem, ale w te trzy tytuly zagra na pewno. Jedna z wymienionych kart jest Voodoo3 2000 - na wersji 3000 smigalem w powyzsze az sie kurzylo. Q3 tez powinien na tym pojsc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 1. P2 i P3 to jednak drobna różnica. 2. Jaką miałeś kartę? 3. Co do CMR2, to na prawdę nie widzę tego tak optymistycznie, jak Ty :] Może tak jednak podarujecie sobie OT w stylu "FPP or RPG"? No w sumie tylko roznica sse, ale ten p2 ma 50mhz wiecej niz moj p3. ;] Karta podobna jak kolega, czyli v3 2k. Dystans na pol. i gra smigala jak glupia, prezszedlem cala. ;] Co do sporu fpp/rpg to jest jeszcze takie okreslenie jak fps - first person shooter. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Niektórzy chyba zbyt optymistycznie podchodzą do tematu. Dla niektórych gier przeszkodą może być te 16MB na pokładzie lub brak T&L. Szczerze mówiąc to wątpię, aby dało się grać w: RTC Wolfenstein Soldier Of Fortune (na pewno nie 2 - na GF2MX200 przycinało) Warcraft 3 (za mało ramu, na GF2MX 200 przycinało) Nfs V Serious Sam Half Life + Opossing Force Sin Gothic Quake 3 (na TNT2 chodzi, ale na TNT1 nie widziałem, więc ten Voodoo też może mieć opory) Unreal Tournament CS Deus Ex Blood 2 Polecam natomiast GTA 1/2, Warcraft 2, NFS 3, Red Alert 1/2, CMR2 (powinien śmigać).piszesz cos o T&L tylko ze prawie wszystkie tytuły które podales nie korzystaja z tej jednostki!! na sprzecie duron 600, S3 Savage4, 128mb ram, grałem w : Soldier Of Fortune 2 Serious Sam Half Life + Opossing Force Unreal Tournament RTC Wolfenstein i wiele wiele innych ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 O dobrze ze zauważyłem temat bo szukam pewnej starej gry "samochodowej". Dokładnie nie wiem jak sie nazywała (chyba Mini Cars Racing czy coś takiego) ale pamietam ze jakieś 3 lata temu dawali to w za free w PCWorldkomputer. Gra miała grafike w rzucie izometrycznym (pozorne 3d) i sie w niej ścigało resorakami ale nie podobnymi do prawdziwych samochodów. Można było upgradować sobie wozek + były jakieś bronie. Kurcze nie moge tej gry zdobyć a pamietam ze była bardzo fajna (miała dzielony ekran na 2 graczy). Może ktoś zna dokładną nazwe tej gry albo namiar gdzie ją można dostać ? HELP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 piszesz cos o T&L tylko ze prawie wszystkie tytuły które podales nie korzystaja z tej jednostki!! korzystaja, ale nie wymagaja, zreszta wiekszosc tytulow, ktore podal powinny chodzic na V3 bez problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) , RTCWolfenstein Jakos nie wierze ze plynnie to bedzie chodzic. Ustawialem u siebie na tym P3 500 co robil u mnie kiedys za serwer i nawet na Low Detail RTCW potrafil mocno przyciac :) Ja od siebie polece jakies emulatory snes ,gameboy advance , amiga etc. tak dla odmiany, a z PC to Carmageddon ,GTA 1 i 2 , NFS:2 SE ,Mortal Kombat 4 ,Fighting Force , C&C Red Alert /2 ,Commandos... seria SimCity i Tycoon... Edytowane 5 Lipca 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...