Gość sialala Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Emu PSXa tez powinno znosnie chodzic, a tam to juz... Silent Hill 1. Nie ukonczyc tej gry to prawie grzech ;) Do tego Residenty z pierwszego plejaka (wiem, wiem - wygladaja obrzydliwie), Crash Bandicoot, Tekken 3 i Gran Turismo 1&2. I jest w co grac nie tylko samemu ale i z kumplami jakby co. W 800x600x16bit powinno dzialac idealnie plynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) A po kiego emupsx do silenthilla 1 jak jest na pieca ?? Jedynie tekken3 i turismo 1 i 2. Epsx nie wiem czy nie bedzie sie to haczyło,ale może spróbować. Edytowane 5 Lipca 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Rainbow Six Rainbow Six: Rogue Spear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 A po kiego emupsx do silenthilla 1 jak jest na pieca ?? Jedynie tekken3 i turismo 1 i 2. Epsx nie wiem czy nie bedzie sie to haczyło,ale może spróbować. Nie ma Silent Hill 1 na PC. To, co jest to nieoficjalna przerobka ktora jest w rzeczywistosci emu ePSXe polaczonym z obrazem plyty Silent Hilla 1 i to wszystko. Silent Hill 1 nigdy nie zostalo wydane na zadna inna platforme niz Playstation 1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) <Fifa 2002 World Cup/Zwykła Woody Woodpecker Racing Simsy też powinny zadziałać W Twierdze 1 grałem kiedyś na troszkę lepszej grafie, może spróboj to odpalić Co tam jeszcze? Metal Slugi + emulator Gangsters (2 może też) Metal Gear Solid Edytowane 5 Lipca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Emulator na GBA (Visual Boy Advance), Mame, Nes'a, Snes'a - romy są wszędzie :D Tactical Ops Alien Nations H&D Deluxe HL Q2 Edytowane 6 Lipca 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallen-Death Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Na takim kompie Celeron 333mhz 64mb ram voodo 2 chyba 12mb albo 8mb nie pamietam Grałem w gry które do dzisiaj pamiętam Nfs:Porshe Unleashed,nfs4,nfs3,Spider-man 1,SWAT3,CS,Half-Life,The Sting,Igniton,Road Rash,Revolt,Commandos 1 i dodatek,midtown madness,Hard Truck 2 sof, dungeon keeper 2,Blood 2 the choosen,jagged alliance2 Edit:ach jak zaczołem wymieniać te tytułu to się aż wzrószyłem przypomniałem sobie, jak w wakacje przyjeżdżał do mnie kuzyn na miesciąc (sick!)i graliśmy we wszystko co tylko dało się uruchomić na tym kompie ,w jedne wakacje męczyliśmy Commandos dodatek chyba 2tyg zajeło nam przejście.Druga misja jak nie można było alarmu włączyć:/.Albo nfs:Unleashed do 3:00 w nocy sie zagralismy :PP Edytowane 6 Lipca 2006 przez Fallen-Death Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Disciples, Disciples 2 z dodatkami. Wymagania malutkie, grafika ładna (takie mroczne rysowane fantasy, 2d) polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Star Wars : Shadows Of The Empire, jedna z pierwszych gier (jesli nie pierwsza) ktora do odpalenia wymagala obecnosc akceleratora 3d (VooDoo1, pamietam jak dzis dostalem na gwiazdke za 1000 zeta :lol:). Jak na tamte czasy grafika miazdzyla, klimat podobnie. Pogralbym i dzis ale na nowych kompach zasuwa z predkoscia swiatla nie wiedziec czemu ale na starszych powinna chodzic w sam raz. Tylko ostrzegam, ze max rozdzielczosc to albo 640x480 albo 800x600 w najlepszym wypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.A.B Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Przygodówki: Grim Fandango Little Big Adventure 1 & 2 Jack Orlando Symulatory: WWII Fighters FPS: Star Wars: Jedi Knight: Dark Forces II Star Wars: Jedi Knight: Mysteries of the Sith TPP: Tomb Raider 1,2,3 Metal Gear Solid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_acm Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Osobiście poleciłbym SIM CITY 3000 (powinno pójść), lub 2000 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) http://amigos.amiga.hu/ancientoys/123.html caala masa gier z amigi ;) + stosowne emu no niech ktos powie ze nie kreci go Superfrog :D EDIT: albo Cannon Fodder, Desert Strike, Lotus III Edytowane 14 Lipca 2006 przez trutututu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Pisze to jeszcze raz ale może teraz sie uda ;) bo mam wiecej info. Chodzi mi o to czy ktoś wie jak załatwić sobie taką gre jak: Mini Car Racing. Kiedyś była w pc world komputer w 2001 roku chyba we wrześniowym numerze. Nigdzie tej gry nie ma nawet na p2p ;(. Może można ją sciagnąć z jakiegoś serwisu ze starymi grami ? Pliz help. Tutaj jeszcze daje linka ze skrniami i nie tylko: http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/m/minicar.html. Dodam jeszcze ze gra była kapitalna, trudna, długa i co najlepsze na 2 plajerów (split screen). Coś pieknego ale nigdzie nie moge tego dostać. help ;). Edytowane 16 Lipca 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) Micro Mashine Joe i Mac Tomb Rider 1,2,3 Pinballe Volfied Elastomania Wurms Worms Liero Larry Diablo BTW emu amigi + gra Legion (Hack'n'slash wypasiony) Zobacz tutaj: http://www.gry.a-m.pl/download.php Edytowane 17 Lipca 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Najpiekniejsza gra na Voodoo i Glide to Unreal. Ta pozycje jako pierwsza powinienes przejsc. Pozniej reszta, ktora tutaj wymieniaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Turok :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Pisze to jeszcze raz ale może teraz sie uda ;) bo mam wiecej info. Chodzi mi o to czy ktoś wie jak załatwić sobie taką gre jak: Mini Car Racing. Kiedyś była w pc world komputer w 2001 roku chyba we wrześniowym numerze. Nigdzie tej gry nie ma nawet na p2p ;(. Może można ją sciagnąć z jakiegoś serwisu ze starymi grami ? Pliz help. Tutaj jeszcze daje linka ze skrniami i nie tylko: http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/m/minicar.html. Dodam jeszcze ze gra była kapitalna, trudna, długa i co najlepsze na 2 plajerów (split screen). Coś pieknego ale nigdzie nie moge tego dostać. help ;). Coś podobnego do Mini Car Racing - Fiat Panda Fun Racer :) No i polecam też WinUAE + Skidmarks. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 * Timeshock * Big Race USA * Fantastic Journey Pinballe, zajefanje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hose27 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Polecam American McGee's Alice i Rune. A co do tomb raiderow to pojda wszystkie czesci z wyjatkiem AoD i Legend Edytowane 25 Lipca 2006 przez hose27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Myst 1, Myst 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Hehe, a znacie jakieś gry na taki antyk (bo taki też mam w domu B) ): 486 110Mhz, 32MB RAM S3 Triocośtam ?? Oczywiście Winda z roku '95. To jest dopiero oldschool, co? :D Edytowane 25 Lipca 2006 przez mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Łojej :) ... siegam pamięcia do czasów których nawet najstarsi górale nie pamiętają ... Doom Heretic Hexen Duke 3D System Shock Ultima 8 Wizardy 7 A najlepiej to zajrzyj na: http://www.fajnegry.krakow.pl/ Edytowane 25 Lipca 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Heroes of Might & Magic 2, trojka moze jakos pojdzie ;) Settlers 1 i 2 C&C: Red Alert chyba da rade Quake 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 III nie daje rady z DirectX'ami. A graliście kiedyś w Neverhooda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kvasek Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 dark reign 2 - rts midtown madness- samochodówka :D obie jak to ktoś ładnie określił z palcem w *upie na 1 cfg z tematu, half life to smigał mi na celinie 400Mhz 64 ram i sis 6230 ( 4 megowa zintegrowana grafa ) :D jeszcze na takim czyms mozna w delta force 1 pograć, gdzieś słyszałem też o odnowionej graficznie tej gierce - całkiem przyjemne jedi outcast ? fajnie byłoby jedi academy odpalić ale chyba nie da rady ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 III nie daje rady z DirectX'ami. A graliście kiedyś w Neverhooda? tak, pierwsza gra ktora przeszedlem chyba, gra jest abadonware wiec sobie pograjcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Ja mam oryginał, hehe - pogram sobie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hose27 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Polecam takze Monkey Island 1-4, Lands of Lore , Drakan,Resident Evil 1-3, NfS 1-4,Rally Championship, Neverhood, Severance, Duke Nukem3D i Manhattan Project, Lego Racer ,Rollcage, Turok, MDK 1-2,Little Big Adventure 1-2 i wiele wiele wiele innych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Polecam takze Monkey Island 1-4, Lands of Lore , Drakan,Resident Evil 1-3, NfS 1-4,Rally Championship, Neverhood, Severance, Duke Nukem3D i Manhattan Project, Lego Racer ,Rollcage, Turok, MDK 1-2,Little Big Adventure 1-2 i wiele wiele wiele innych :) Zdaje sie ze ostatni wontek dotyczył 486 więc wiekszość z tego co podałeś nie pojdzie na takim dziadzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Na stare konfigi polecam Another World, Silent Service 2, F-19 Stealth Fighter, Stunts, Ishar, Carmageddon, Crazy Cars 3, Test Drive. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...