ilmash Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 wiec mam problem z wyjsciem sluchawkowym, z ktorego nie plynie dzwiek w specyfikacji karty jest napisane, ze automatycznie wykrywa ona podlaczenie urzadzenia zewnetrznego i przekierowuje sygnal audio z wbudowanych glosnikow na audio-out, ale niestety tak sie nie dzieje... zanim zaczne sie meczyc z supportem i ewentualnie serwisem mam wiec pytanie czy ktos moze wie o co chodzi i moze cos doradzic? chcialem napisac recke, ale nie mogac dojsc do rozwiazania tego problemu nie zabieram sie jeszcze za pisanie, bo musze jednak wyprobowac go w roznych sytuacjach.. ;) za wszelka pomoc z gory thx ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 według mnie coś jest nie tak skoro gniazdo nie odcina głośników wbudowanych co tam do niego wkładałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilmash Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) sluchawki z mikrofonem (potrafie odroznic w nich koncowki jak cos ;]) oraz glosniki 2.1 na przedluzce 5metrow mini-jack i bez niej, na zadnym z nich nie podzialalo... :F Edytowane 4 Lipca 2006 przez ilmash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Głośniki w laptopie są odłączane od zasilania gdy prąd popłynie poprzez wyjście słuchawkowe(nawet gdy sterowniki są niezainstalowane, czyli cała operacja odbywa się sprzętowo). Wniosek z tego taki, że masz skopane wyjście ;/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...