lordminos Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Kumpel ma dziwny problem. Ma grafe NVIDIA GeForce 6600 Turbo Force Model Name: GV-N66128DP i grafa ta wstaje tylko na plytach glownych ASRock. Ani na Abit ani na Asusie. Co jest tego przyczyna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Moze wiecej nt. Konfiguracji na ktorej byl odpalany? Jakie warunki? Jakie efekty? :mu.. Chcialem uzyc jednej emoty ale sie powstrzymalem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 ot chciałbym dodac ze ja mam plyte Abit AX8 i Gigabyte Geforce 6600 Turbo Force Edition na PCI-E i smiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Widziałem podobny przypadek z FX5200 (którą miałem zamiar kupić) - także chodziła tylko na ECS/AsRock. Temat powinien być gdzieś na forum. Niestety nie udało mi się ustalić przyczyny. Prawdopodobnie problem nie do rozwiązania. Chociaż nie wykluczam, iż flashowanie karty i/lub płyty mogło by pomóc. Ja tego nie próbowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...