cesarz Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 1pytanie --w biosie temperature cpu pokazuje 31 ,a w programie do płyty asus "probe" pokazuje 40 -----komu wierzyć !!!!!!!(odrazu po włączeniu kompa) 2pytanie --mam p41,8a box i wentylator kręci się na ok. 2400 ,czy to nie za mało?ile powinno być (w biosie i w programie pokazuje tą samą wartość ok.2400) 2pytanie --czy temperatura ma wpływ na podkręcanie chodzi o to że odrazu po włączeniu kompa mogę podkręcić na fsb 120 ale jak procek się troche podgrzeje to nawet nie mogę podkręcić na 115fsb(czy procek musi mieć niską temperature żeby było można go podkręcić do 133fsb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 1 - sprawdz temp jeszcze innym programem (speedfan, sandra) ale pewnie procek od startu do wlaczenia systemu sie o tyle nagrzewa 2 normalne - jak mialem jeszcze boxa to go skrecalem do 1400 obrotow by byl b cichy 3 hehe jasne ze MA myslisz ze po cholere jest ten dzial chlodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...