Bulizzor Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Witam Chce kupic nowego kompa (celuje w jakość przy dosyc nieskiej cenie). Co sądzicie o tym zestawieniu (lubię pograć w gry :)): -Athlon64 Venice 3000 lub 3200? Robi to wielką różnicę? -Grafika-GALAXY 7300GT 256DDR3 1.2ns 500/1400MHz na PCI -plyta glowna-DFI NF4 Infinity S.939 (słyszalem ze DFI są bardzo dobre a ta jest w miare tania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Na twoim miejscu płyte bym zmienił na epoxa :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Na twoim miejscu płyte bym zmienił na epoxa :) PozdrawiamNajlepiej 9NPA3J Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Na twoim miejscu płyte bym zmienił na epoxa :) Pozdrawiamja bym wzial Asrocka plyte i normalna grafe bo ten 7300 to do dupci:) chocaiz 7600gs i wtedy wsio smiga:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Pomiędzy procami wielkiej różnicy nie ma! Małe oc i nie będzie różnicy. A skoro nie widać różnicy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 to po co przepłacać ;P serio ta grafa taka słaba? z tego co wiem to parametry ma mocne no i cena 390zł tez zacheca poza tym galaxy byly wyroznione w tescie PCLab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Między asrockiem i epoxem nie ma dużej różnicy w cenie, więc nie widzę sensu kupna asrocka, a 7300GT wcala nie jest taka słaba. Edytowane 4 Lipca 2006 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 ja bym wzial Asrocka plyte i normalna grafe bo ten 7300 to do dupci:) chocaiz 7600gs i wtedy wsio smiga:)Ja tez proponuje asrocka dual sata2 lub jakis nowszy model sli, lub epoxa 9npaj. A jali chodzi o grafe to rzeczywiscie jak masz troche wiecej kasy to opłaca sie dorzucuic do 7600Gs, ale w wersji 256MB GDDR3 1.2ns 500/1400. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Grafa bardzo dobra za te cene - 7300GT Galaxy @torque8 dopłacić by trzeba 200zł a zainteresowany może nie mieć tyle $$. Nawiasem mówiąc Bulizzor napisz ile możesz przeznaczyc na sprzęt. Edytowane 4 Lipca 2006 przez Paweł666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 jak patrzyłem przed chwila to roznica w cenie wynosi chyba 100zł a nie 200. Przynajmniej tak jest w arche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 na allegro roznica jest 150zł a czy rzeczywiscie oplaca sie tyle dolozyc? a DFI kosztuje 275zł wątpie czy ktorys z proponowanych epoxow jest tanszy niz 300zł a chcialbym stabilna dobra plyte zadne tam OC co do ogolnej kasy na kompa to ciezko mi stwierdzic jakies 1500zł bez dysku twardego chcialbym z dobrym zasilaczem i nagrywarką DVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=...&action=all - tu masz test 7300GT w porównaniu między innymi z 7600GT (czyli @7600GS tak mniej więcej) obadaj na różnice i sam odpowiedz sobie na pytanie czy potrzebna ci ta troche większa wydajność. Co do ceny to wydawało mi się że 7300GT Galaxy kosztuje ok 380zł (u Niemca) a 7600GS Galaxy 570zł na allegro/ w Arche więc różnica ok 200zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 a propos kupna komputera to gdzie najlepiej kupić? w tym arche? bo patrzalem w wielu innych i czesto nie mają grafik galaxy. Arche ma. Zalezy mi na niskich cenach, profesjonalizmie firmy i szerokim asortymencie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...