m40 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Mam problem, nie mogę nic zainstalować... pojawia sie taki oto komunikat: Wiem że coś nie tak z installerem... niestety nie pomogła reinstalacja windows, ściągnąłem nowszą wersje installera, ale w trakcie instalacji wyskakuje okienko "odmowa dostępu" po czym że instalacja nie została ukończona a instaler tylko częściowo uaktualniony. Sprawdzałem juz chyba wszystko także czy usługa jest włączona... jak sobie poradzić z tym problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Leć na Windows Update, powinienes mieć pobrany Windows Installer 3.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Mam pobrany Installer 3.1 ale właśnie przy jego instalacji występuje w/w błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 No to jestem po formacie.... pomogło <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...