DrKleiner Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 UUU niedobrze :( ehh a wież może grandzu czy jak teraz podpiszę umowę promocja 512 za 33/66zł to czy później będę mógł zrezygnować z abonamentu. Jak byś się dowiedział byłbym niezmiernie wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba-M-bo Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 alez komplikacje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Za chwile ide do pracy, spróbuje podpytać ale nic nie obiecuje :) Sam jestem zainteresowany bo właśnie biore neo i może też bym zrezygnował z abonamentu. Jak wróce to napisze czy sie czegoś dowiedziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Wielkie dzięki za pomoc :) przynajmniej "może" będziemy wiedzieli na czym stoimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Nie ma oficjalnego zarządzenia w tepsie w tej sprawie. Ale osoba z którą gadałem uważa że skoro można teraz zrezygnować z neo nie rezygnując z telefonu, to czemu nie można by było potem zrezygnować z telefonu nie rezygnując z neo, skoro to mają być oddzielne usługi. Jednym słowem na dwoje babka wróżyła ze wskazaniem na to że można :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 grandzu - fajnie by bylo ale poki co nie ma jeszcze jednoznacznego stanowiska w tej sprawie wiec wg mnie sa to czyste spekulacje tej osoby-chyba ze jest z zarzadu tpsy ;) ale oby bylo jak mowisz :) wolabym zrezygnowac z tel i podwyzszyc pakiet neo i przejsc na voip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 IMO bardzo fajna sprawa ;) Tylko, że ceny założenia u użytkowników, którzy nie mają telefonu mogą odstraszać... TP będzie chciało za wszelką cenę zatrzymać klientów :mur: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinxp Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Mam zamiar zamówić neo 512 w promocji 28zł ale niestety nie posiadam od tych złodziei telefonu domowego i moje pytane jest takie czy jest możliwość założenia „neozdrady” bez normalnego abonamentu telefonicznego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Na chwile obecną nie i jeszcze się to pewnie długo nie zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Jutro przedłużam umowę na 512 za 33/66zł a później oby dało się zrezygnować z abonamentu. :) Mam nadzieje że taka możliwość będzie, bo bardzo zależało mi by na VOIP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 No i doczekaliśmy się kary dla Tepsy. Może to ich zmobilizuje do szybszej pracy. Oby... Pozatym chyba chcą też żeby obniżyli cenę neo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba-M-bo Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 KARA : / i zlodzieje dalej beda wykorzystywac biednych uzytkownikow NEO :( a tak na marginesie skad to info? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zarzuc linka o tej karze. Mam nadzieje ze po otrzymaniu kary dostali miesiac (albo mniej ;p) czasu na rozdzielenie, a jak nie to Kara again. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ta kara im się zwróci, na abonamencie napewno więcej by stracili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) http://iik.onet.pl/1370647,1,,newsy.html prosze :) edit: od wczoraj siedze na neo 1024 :) Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez grandzu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Ehh a wszyscy liczyli że będzie szybko no cóż. Poczekamy może kiedyś VOIP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Hmm wlasnie dostalem telefon od TPSA (a dokaldniej ojciec) czy nie mamy jakis NoM'ow czy Tele 2, bo podobno przechodza na nowy system. Czyzby ten "nowy system" to bylo to rozdzielenie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 heh ja mam tel. z NOM ;p i dzwoili ;p , że jak się umowa z Nom skończy to dobrze by było do tepsy zadzwonić bla blabla, takie ierniczneie kotka zapomocą młotka ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 http://wiadomosci.onet.pl/1408390,11,item.html Mam nadzieje, że nici z tego odwołania. 100mln może ich zaboleć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 TP SA podała termin uwolnienia neostrady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adler91 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Ja mam takie pytanko, wziąłem internet z orange. Jak wiadomo tp i orange jest razem, a więc czy dało by zamienić tą umowę na neo lub czy dało by się zrezygnować z radiówki bez płacenia kar i w zamian za to wziąć neo. Teraz płace 120zł miesięcznie i jest to jedyna metoda łączenia się z internetem. Jeżeli ktoś się zastanawia nad tym to odradzam, program do łączenia to pisał chyba Bin Laden (pewnie i tak by to lepjej napisał niż autor programu), ciągle się rozłancza, nie radze brać tego internetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Nareszcie dobra wiadomość, ale trzeba poczekać na dalsze postępowanie Tepsy i czy będzie działać zgodnie z przepisami albo stosowac inne kruczki i paragrafy żeby wyjść na swoim. Ja się chyba przeniosę do dialogu po zakończeniu umowy bo mają lepszą ofertę. No chyba, że zwolnią limity na transfer i zapewnią godziwy prędkość w podobnych cenach jak konkurencja, bo za to co obecnię bulę mogę mieć 2 mega u konkurenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=5617 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Kpina. Na dobrą sprawę sam abonament telefoniczny powinien kosztować 10-20 zł netto. Tłumaczenie tepsy jest beznadziejne i nie ździwiłbym się, gdyby ktoś wytoczył przeciwko tepsie sprawę w sądzie (na przykład ci, którzy nie mają neo, a mają sam abonament). Stanowisko tepsy jest śmieszne i łatwe do obalenia. Czekam na reakcję UKE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 http://www.tp.pl/prt/pl/o_nas/serwis_praso...asowe?_a=604523 no to macie swoj tgani internet od tepsy ... TE PSY :D :D :D no bo teraz licząc koszty promocyjnej neo512 jako 28 pln przez powiedzmy pół roku + 30 pln utrzymanie łacza ... to macie koszt 60 pln na miesiąc przez pół roku ... a promocja się kończy i tu jest doop umoczona panowie i panie ... gratuluję naszemu krajowi hodowania swojego pasożyta .... TPSA... nowy zespół chorobowy kleptomaniaczny czy jak .. chorobliwy kraj i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=5624 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...