Kiczis Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 nie wiem czy dokonca w dobrym miejscu pisze ale trzeba przejsc do rzeczy... niedlugo chcialbym zlozyc swoje 1 wc (pewnie sobie nie poradze ale co tam) i szukam w usa czesci do tego bo obecnie tutaj sie znajduje... na ebay jest tego malo. zna ktos moze jakis sklep internetowy(tylko taki porzadny) najlepiej na florydzie... pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) dangerden.com Edytowane 5 Lipca 2006 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) dziekowa :) acha no i jest jeszcze 1 rzecz... ja sie nie znam na poszczegolnych podzespolach jakbys mi powiedzial co jest dobre w tym sklepie i za wmiare rozsadno kase i np porownalbys wydajnoscia do jakiegos odpowiednika :)) zauwazylem bix'y w bardzo przystepnych cenach :D EDIT: moglby mi ktos doradzic jakia chlodnice powinienem wybrac? chcialbym black ice 2x120 lub ewentualnie 3x120 tylko jest bip bix jakis x-flow i 4 rodzaj :) pomocy :) Edytowane 5 Lipca 2006 przez Kiczis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 nie ten dział lepiej w chłodzeniu wodą do tego nie wiem czy może lepiej by nie było aby w Polsce złożyć i ktoś by ci scałe gotowe do montażu wysłał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...