zwierzak07 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Moglibyście polecic jakąś ładowarke najlepiej zeby byla w komplecie z akumlatorkami bo chyba taniej wyjdzie niz zakup osobno. Chcialbym zeby szybko ladowala,miala opcje wylaczenia po zaladowaniu i podtrzymywania naladowanych akumlatorkowzeby sie nie okazalo ze po 2 ladowaniach akumlatorki sa do wyrzucenia. Wiem ze moglbym sam wybrac jakas na allegro czy gdzies indziej ale nie chce sie naciac i wydawac 2 razy kasy. Cenowo chcialbym sie zmiescic w 100 zl.z wysylka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Polecam ci aukcje tego goscia: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1390292 Bralem od niego juz pare razy, sprowadza nowy sprzet z niemiec, nie ma z nim zadnych problemow ( z reszta to juz jest wieksza firma), czasem jak dobrze pogadasz to etui dorzuci :P. Jesli chodzi o same akumulatory to z tego co pamietam sa na ogniwach sony. Bardzo dobra jakosc. Z tego co patrzylem to ma tam ladowarke 3H + 4x aku za 65 zl czy cos. Wydaje mi sie ze ci wystarczy. ja juz od roku uzywam tej ladowarki i aku 2700 i zarowno ogniwa jak i ladowarka smigaja jak nowe. Aha Forevery czy inny taki chlam nie umywaja sie do tych ogniw, polecam z czystym sumieniem, kumpel uzywa ich do swojego Fuji 5500 + 1GB. Edytowane 11 Lipca 2006 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Zastanawiam sie jakie akumulatorki i ładowarke kupić. Mam do wyboru GP, Ever i Energizer. Pojemności akumulatorków powyżej 200mAh. Doradźcie która jes najlepsza. Z góry dzięki!!! Aha. Dodam że najprawdopodbniej będą zasilały aparat Panasonic Lumix DMC-LZ5. Jaka pojemność akumulatorów byłaby najlepsza?? Edytowane 18 Lipca 2006 przez adi_em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Energizer :) A pojemność - im więcej tym lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 a ten Ever? Czytałem jego recenzje, podobno bardzo dobra ładowara. Czy Energizer lepszy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Jednak postawiłbym na Energizer'a. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Rowniez polecam tego goscia: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1390292 Zarabiste sa te akumulatorki profitexx 2800mAH juz uzywam prawie rok i bez zadnych problemow. Co nie moge powiedziec o Energizer-ach po niecalym roku sie kompletnie zrabaly zrobie kilka zdjec odloze aparat na 2-3 h i juz po ponownym wlaczenu siadaja ;/ A profitexx-y dzialaja bez zarzutów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 @sasajas, przynajmniej jeden, ktory nie leci na nazwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Kurcze ja tez niestety musze stwierdzic, ze moje 4x Energizer 2300 mAh juz bardzo mocno osłabły.. Uzywam je okolo dwóch lat, to fakt, ale kosztowaly swoje i myslalem, ze przy mojej czestotliwosci uzywania aparatu wytrzymają troche dłużej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 @sasajas, przynajmniej jeden, ktory nie leci na nazwe. Po sobie oceniasz ? Ja używam Energizerów w sprzęcie domowego użytku od dawien dawna i mi śmigają elegancko. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 @sasajas, przynajmniej jeden, ktory nie leci na nazwe. Sio trolku, apraty tez pewnie technax 12w1 kupujesz, bo nie lecisz na nazwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-d Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) ktory zestaw z tych 3 wybrac ? a moze cos innego ? musi byc z warszawy Forever - http://allegro.pl/item115440415__ladowarka...wyprzedaz_.html TRUST - http://allegro.pl/item114229062_4_akumulat...rka_gratis.html Motoma - http://allegro.pl/item116346949_niemiecka_...ma_2700mah.html dzieki za pomoc chlopaki PS: jeszcze takie cos znalazlem: http://allegro.pl/item114929775_procesorow...h_warszawa.html i tutaj blisko mam :) kurde ale wyglada mi to na jakis ruski zestaw Edytowane 18 Lipca 2006 przez d-d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Z tych czterech zestawów polecam Forevery. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-d Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 hmm ostatecznie moge dolozyc to 10zl do czegos takiego: http://allegro.pl/item115282646_4x2500_aa_...v_4_h_wawa.html co o tym sadzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Ja bym chyba sie kierowałw kierunku Sanyo, na kilku zagranicznych serwisach bardzo dobrze oceniali te akumulatorki. Od biedy, może byc Forever. ja na tego Energizera nie narzekam, faktycznie ładnie działaja już tydzień na jednych lecę, więc narzekać nie mogę... Może stestuje te Profitexx'y, skoro piszecie, że takie niezłe, ale nie wiem kiedy - jak jakis przypływ gotówki będzie, a teraz z $$$ ciężko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Witam. Trafiłem na ten temat, ale moje pytanie nieco inne. Jak tu zmiescic się w max 50zł z ładowarką i bateriami... MW 8168 polecana na forach fotograficznych to wydatek rzędzu (25zł+przesyłka), czyli nie tak zle jak na zaufaną ładowarkę. Moze do 50zł bym się nawet wyrobił z kompletem. Ale ogranicza mnie czas, potrzebuje na gwałt przed wyjazdem, czy mozecie polecić coś sklepowego ? Tzn mam na myśli sklepy mające siedzibie w Poznaniu - proline,action,afg,komputronik. Proszę o poomoc, pozdrawiam ;] Dobra, wybrane chyba ;] Ever E-300 = 74zł. Praktycznie wszystko czego oczekiwalem posiada. Jak sie sprawdza napiszę jak zakupię ;] Kurcze...a może jednak to: http://proline.pl/shop.php?prodid=PENTAGRAM+SC442%2B4X23 ... juz sam nie wiem :? Edytowane 29 Lipca 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Moje pytanie jest odnośnie ładowarki profitexx i ładowania akumlatorków (normalne paluszki nie te mnijesze) jak ją ustawic żeby jednocześnie ładowac 4 naraz.Suwak w pozycji 2 czy 4 jak dałem na 4 to 2 akumlatorki były gorące że aż parzyły a dwa nawet sie nie zagrzały.Wyrzuciłem odrazu instrukcje z pudełka i teraz nie wiem.A na ładowarce są jakieś takie niejasne dla mnie oznaczenia :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ja mam w fuji s5600 Maxcelle 2700 z allegro i ładowarke GP power bank 3 i jestem zadowolony, po nałądowaniu aku niemiałem sytuacji zeby mi sie rozłądowały podczas "zabawy" na przestrzeni 3 dni, pstrykania co chwile O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Szybkie pytanie ;) Co myslicie o tej ladowarce i akumulatorach? Szukalem na forum, ale jest wylacznie wymieniona jako "mam bo mam". Warto brac za punkty? https://www.payback.pl/products/view.php?id=1490 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 zazwyczaj to co dają za punkty to shit, ale moze sa wyjątki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 czy sa akumlatorki 1.5v? :| bo Sanyo S4 nie chce dzialac na 1.2v :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Ja jestem bardzo zadowolony z 4 x Sanyo (Japan) 2500 :) Nie nazekam tez na leciwe 4 x Albinary 2300 ktore lepiej mi ciagna aparat niz nowsze 4 x Energizery 2500 O_o . Najmniej jestem zadowolony z najnowszej zdobyczy 4 x GP 2500 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 nie widziałem jeszcze akumulatorów innych niż 1.2v... no i jestem zdziwiony ze na 1.2 nie dziala-na pewno są sprawne i naładowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 tak :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Hmmmmmmmm jakas dziwna sprawa z tym ze aparat nie chce dzialac na akumulatorach. Jakie to akumulatory?? Jakis no name czy markowe?? Ile masz ten aparat?? Dziala na normalnych bateriach paluszkach?? Cos mi sie wydaje ze aparat moze miec skopane zasilanie i wizyta w serwisie Cie nie ominie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 to nie moj aparat ;) akumlatorki specjalne jakies pod aparaty firmy sanyo. aparacik ma okolo 3 miesiace, kupowany w niemczech, wiec raczej z gwara nie za bardzo... ;] jeszcze sproboje na akumlatorkach ktore chodza w aparacie canona, jak beda dzialaly to oznacza, ze po prostu akumlatory skopane ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Ja polecał ładowarkę: http://allegro.pl/item118839038_ladowarka_...azja_f_vat.html mam spisuje sie idealnie do tego aku Sanyo 2500 Mi-NH taki zestaw zasila mojego Fuji s5600 i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Witam! Właśnie planuje zakup ładowareczki w komplecie z aku: poczytałem i te oto prezentuą sie najlepiej w opiniach biorąc pod uwage cenę ;) czytałem ze ta ładowarka jest bardzo dobra mimo swojej taniości ;) http://allegro.pl/item119063236_4x2500_aa_...v_4_h_wawa.html http://allegro.pl/item120551730_megapojemn..._japonskie.html http://allegro.pl/item119063193_4x2500_ene...owa_3_h_dv.html w sumie chyba wszysko jedno co wezme :) dobrze poczytałem? czy brac jakas ładowarke energizera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Jakie polecilibyście mi Akumulatorki AAA do 30zł Albo jakiś zestaw z ładowarką do 35zł ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Moje MaxCelle o których wyżej wspomniałem własnie się rozwaliły, zakupiłem więc ładowarke 700mA i Energaizery 2500, narazie jestem zadowolony, zakupiłem na allegro za 69,90. ładowarke można podpiąć przez przejściówke do zapalniczki w samochodzie. Ogólnie jestem baardzo zadowolony z nowego nabytku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...