yotomeczek Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) ee, tutaj chyba razi po oczach słaba wydajnośc bloku. Bo jak temp. wody 24*c to temp CPU nie powinna byc wieksza niz 34*C. odczyt z core temp dla Vcore 1,56V tak ? Jak dla mnie bloczek radzi sobie dobrze Pewnie z mocniejszą pompką było by lepiej (mam Atmana 305 i za mocno nie sika :) ) Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Ludzie porownuja 2 rdzenie max wykrecone do Venice 2,7 na 1,45 i pozniej sie dziwic ze sie spodziewaja skoku temp max 10 stopni w stosunku do temp wody... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_Ez Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Ludzie porownuja 2 rdzenie max wykrecone do Venice 2,7 na 1,45 i pozniej sie dziwic ze sie spodziewaja skoku temp max 10 stopni w stosunku do temp wody... :Ddokladnie..na poczatku tez sie troszke wystraszylem, ale po godzinach buszowania na roznych forach przekonalem sie ze roznica ok.15-20* miedzy Idle a Stress na dwujajowcach to prawie norma...u mnie rowniez IDLE ok. 33 PRIME STRESS ok.50-52*...aczkolwiek w grach (Fear, TRL) max. to ok. 42-44*. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 u mnie to "tylko" 15st - 45 idle 60stress +/- 2-3st. procek na 3,2ghz@1,3V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glock18 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Planuję zakup bloku wgranicach 200zł. Zastanawiam się nad czymś takim >link< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) Dobry wybór mnie się bardzo podobają bloki Swiftech'a. Ale pamiętaj, że pomiędzy np.Prisonem Pro nie będzie dużej różnicy w wydajnośći Edytowane 10 Września 2006 przez GDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...