Skocz do zawartości
R4DOS

Pierwszy polski vortal o Radeonach - zobacz !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Ale jak sie wchodzi na  strone to roz przeswituje serio widav jak na dłoni

Gdzie ty to widzisz? :lol: 8O . Chyba za duzo przed kompem siedzisz :lol: , albo monit nawala .

Ten roz moze nie jest jakis intensywny ale przez biały widac ze cos wpada w rozowe, jak nie wierzycie to nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://strony.wp.pl/wp/rfalcon/

on Chyba byl pierwszy...

a poza tym super stronka, zeby cos na niej jeszcze bylo..

pozdrawiam

Stron o hardwarze i OC tez jest sporo ale ciagle ich przybywa. Nic na to nie poradzimy.

Teraz mi sie bardzo podoba tylko dlaczego tam jest reklama kancelarii podatkowej??? innej nie dalo zalatwic czy daja dobre ratio 1-1???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://strony.wp.pl/wp/rfalcon/

on Chyba byl pierwszy...

a poza tym super stronka, zeby cos na niej jeszcze bylo..

pozdrawiam

Stron o hardwarze i OC tez jest sporo ale ciagle ich przybywa. Nic na to nie poradzimy.

Teraz mi sie bardzo podoba tylko dlaczego tam jest reklama kancelarii podatkowej??? innej nie dalo zalatwic czy daja dobre ratio 1-1???

firma rodzinna ;], sponosor mojego łącza ;] ( wkrótce przesiadka na neo+) jak chcecie to dajcie jakieś bannerki to sie chentnie wymienie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dwa drobne newsy na temat serwisu:

-wersja php w drodze (forum tez bedzie;D)

-dziala juz link radeon.instalnet.pl (przedtem działało tylko www.radeon.instalnet.pl, ale była to kwestia pogrzebania w ustawieniach binda ;D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No pomysł jest bomba......ale zupełniebym zmienił wyglad stronki....Coś nietypowego a tu po lewj download po prawej news itd.......jakośbym to inaczej urządził...a zęna tych sprawach sie w ogoole nei znam to nie moge zaoferować pomocy Sorki!!!!

Ale pomysł gitowy i trzymam kciuki:)

Szacuneczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozna sie juz zglaszac do redakcji, prydaloby sie pare autorow od tekstow bo do newsow jest juz troszke propozycji ;]. aha mam nadzieje za juz za dwa tygodnie bedzie uroczyste wypicie borwarka z okazji otwarcia ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi