Allen Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Cos ty rozowe tło walnal??????????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 ja rozowe ??? daltonista z Ciebie czy co ??? looknij tu: ja nie nawidze różowego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Ale jak sie wchodzi na strone to roz przeswituje serio widav jak na dłoni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Ale jak sie wchodzi na strone to roz przeswituje serio widav jak na dłonimasz cos z monitorem albo karta :P zrob screnna ! zobacze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Screena dalem na r4dos@tlen.pl bo sam nie mam jak wstawic Ale ja serio roz widze poza tym spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Ale jak sie wchodzi na strone to roz przeswituje serio widav jak na dłoniGdzie ty to widzisz? :lol: 8O . Chyba za duzo przed kompem siedzisz :lol: , albo monit nawala . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Ale jak sie wchodzi na strone to roz przeswituje serio widav jak na dłoniGdzie ty to widzisz? :lol: 8O . Chyba za duzo przed kompem siedzisz :lol: , albo monit nawala . Ten roz moze nie jest jakis intensywny ale przez biały widac ze cos wpada w rozowe, jak nie wierzycie to nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Qrde, podoba mi sie!!! Jak bedę miał tę grafę to na pewno bee wpadał nma ten ultra swietny vortal :) Fakt, ledwo co powstał i raczej nie m coś się przyczepiać .. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 http://strony.wp.pl/wp/rfalcon/ on Chyba byl pierwszy... a poza tym super stronka, zeby cos na niej jeszcze bylo.. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 http://strony.wp.pl/wp/rfalcon/ on Chyba byl pierwszy... a poza tym super stronka, zeby cos na niej jeszcze bylo.. pozdrawiam Stron o hardwarze i OC tez jest sporo ale ciagle ich przybywa. Nic na to nie poradzimy. Teraz mi sie bardzo podoba tylko dlaczego tam jest reklama kancelarii podatkowej??? innej nie dalo zalatwic czy daja dobre ratio 1-1??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 http://strony.wp.pl/wp/rfalcon/ on Chyba byl pierwszy... a poza tym super stronka, zeby cos na niej jeszcze bylo.. pozdrawiam Stron o hardwarze i OC tez jest sporo ale ciagle ich przybywa. Nic na to nie poradzimy. Teraz mi sie bardzo podoba tylko dlaczego tam jest reklama kancelarii podatkowej??? innej nie dalo zalatwic czy daja dobre ratio 1-1??? firma rodzinna ;], sponosor mojego łącza ;] ( wkrótce przesiadka na neo+) jak chcecie to dajcie jakieś bannerki to sie chentnie wymienie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 jak chcecie to dajcie jakieś bannerki to sie chentnie wymienie ;] JA nym mogl zaproponowac to co w podpisie, ale nie wiem czy moderzy i Admini by sie zgodzili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Jak ktos chce to moze oblukac moja strone =>>>> Moja strona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Nawet, nawet :P tylko napisz cos! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Jak ktos chce to moze oblukac moja strone =>>>> Moja strona Blablabla <.b>Pocałujcie mnie w dupe :P fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 dwa drobne newsy na temat serwisu: -wersja php w drodze (forum tez bedzie;D) -dziala juz link radeon.instalnet.pl (przedtem działało tylko www.radeon.instalnet.pl, ale była to kwestia pogrzebania w ustawieniach binda ;D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Fajnie ze bedzie jakas pozadna stronka o radkach. Bede mial co czytac. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 stronka raczkuje , w dziale download daj opis co do czego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 No pomysł jest bomba......ale zupełniebym zmienił wyglad stronki....Coś nietypowego a tu po lewj download po prawej news itd.......jakośbym to inaczej urządził...a zęna tych sprawach sie w ogoole nei znam to nie moge zaoferować pomocy Sorki!!!! Ale pomysł gitowy i trzymam kciuki:) Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 a moze znalazlby sie sponsor miejsca na serwerku z php i mysqlem ??? duzo nie wymagamy ;], miejsce na pliki bedzie na innym serwku. a mzoe tak ekipa z tweaka cos by urzyczyla ?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 juz jest wersja PHP. stronka przygotowana w php nuke'u. jak narazie tylko dzialaja poszczegolne linki. juz mozna sie rejestrowac jako user ;D. btw. jak sie dodaje news'a w PHP-Nuke ??? gdzie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 tak kombinuej z tym newsem i to sie chyba robi przez dodaj artykul, co nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 mozna sie juz zglaszac do redakcji, prydaloby sie pare autorow od tekstow bo do newsow jest juz troszke propozycji ;]. aha mam nadzieje za juz za dwa tygodnie bedzie uroczyste wypicie borwarka z okazji otwarcia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 no widze juz ladne postepy na tej stronce, oby tak dalej, pamietajcie najgorszy jest poczatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...