Skocz do zawartości
Marek322

Czy Obudowa Może Zabić Płyte ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam płyte asus na sockecie 478 i działa wspaniale zamontowałem płyte do obudowy na kołkach taki zelaznych co były w obudowie, i plyta działa, teraz zmieniam na platworme AMD AM2 i mam pytanie czy płyta pod amd będzie działać czy mam dodać jakieś gómowe podkładki żebym nie zabił płyty ?? porszę o opdowiedź !!!

Edytowane przez piotrc00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic nie musisz podkładać... ewentualnie może jakiś słownik ortograficzny czy coś.

:D RZĄDZISZ :lol:

->piotrc00

Jak wyżej, nic nie musisz podkładać. Sprawdź, czy kołki pasują do nowej płyty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy mi sie wydaje czy od początku wakacji nasila się tendencja do zadawania pytań oczywistych ? icon_wink2.gif dzień-w-dzień

To przez te upały :wink: :rolleyes: B-) :D :-P :blink: :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby obudowa mogla zabic plyte to w instrukcji obudowy mialbys tekst w stylu:

"Uwaga! Nieprawidlowy, lub niezgodny z instrukcja, montaz plyty glownej w obudowie moze spowodowac uszkodzenie montowanej plyty...."

OT: jeszcze troche i na forum beda pytania w stylu:

"Jesli obudzilem sie dzis rano i oddycham a ponadto dzialaja moje zmysly (wzrok sluch itp) to oznacza, ze nie umarlem?"

Koniec OT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi