Marek322 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Witam mam płyte asus na sockecie 478 i działa wspaniale zamontowałem płyte do obudowy na kołkach taki zelaznych co były w obudowie, i plyta działa, teraz zmieniam na platworme AMD AM2 i mam pytanie czy płyta pod amd będzie działać czy mam dodać jakieś gómowe podkładki żebym nie zabił płyty ?? porszę o opdowiedź !!! Edytowane 5 Lipca 2006 przez piotrc00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Nic nie musisz podkładać... ewentualnie może jakiś słownik ortograficzny czy coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Nic nie musisz podkładać... ewentualnie może jakiś słownik ortograficzny czy coś. :D RZĄDZISZ :lol: ->piotrc00 Jak wyżej, nic nie musisz podkładać. Sprawdź, czy kołki pasują do nowej płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 ale śmieszne. Kołki pasują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 tylko nie zostaw jakiegoś nadmiarowego ;) czy mi sie wydaje czy od początku wakacji nasila się tendencja do zadawania pytań oczywistych ? ;) dzień-w-dzień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 niedzielni overclockerzy w ataku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 hmm jakbys rzucił tą obudową w płyte to może zginac biedaczka... a tak serio: wszystko będzie pasować tylko te niektorego kołki mozliwe ze beda do przelozenia :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 czy mi sie wydaje czy od początku wakacji nasila się tendencja do zadawania pytań oczywistych ? icon_wink2.gif dzień-w-dzień To przez te upały :wink: :rolleyes: B-) :D :-P :blink: :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Gdyby obudowa mogla zabic plyte to w instrukcji obudowy mialbys tekst w stylu: "Uwaga! Nieprawidlowy, lub niezgodny z instrukcja, montaz plyty glownej w obudowie moze spowodowac uszkodzenie montowanej plyty...." OT: jeszcze troche i na forum beda pytania w stylu: "Jesli obudzilem sie dzis rano i oddycham a ponadto dzialaja moje zmysly (wzrok sluch itp) to oznacza, ze nie umarlem?" Koniec OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 hehe dobry ten temat był, taki śmieszny :D :D: D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...