kurek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Monopoly albo Eurobiznes, takie fajne gry planszowe polegajace na kupowaniu nieruchomosci itp, doskonale sie sprawdzaja w towarzystwie, szukam wesji elektronicznej jakiej kolwiek, najlepiej freeware ale niekoniecznie, kiedys widzialem ale juz nie wiem gdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Monopoly Tycoon, najlepsza z wydanych na PC od Atari/Infogrames, ale niestety nie freeware ;> Można grać na tury ze znajomymi. Polecam Edytowane 5 Lipca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Kurek olej wersje komputerowa, nie ma najmniejszego podjazdu do wersji planszowej. Jestem wielkim fanem Monopoly od wielu lat i na prawde nic nie przebije grania w 4 osoby na zywca. Przeciez esencja tej gry sa transakcje miedzy graczami, ale rowniez ustalanie wlasnych regul ktore urozmaicaja rozgrywke i czynia ja niepowtarzalna. Jesli na prawde chcesz sie dobrze bawic to kup normalna wersje od Parker Brothers, 40-50 zeta za sztuke ale radosc plynaca z grania jest nieoceniona. Edytowane 5 Lipca 2006 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 maSTHa212 masz w 200% racje, mam eurobiznes i gramy w 4 osoby czasami i zabawa przednia. Ja chcialem po prostu sprawdzic wersje na PC zeby.... tez pograc w 4 osoby o ile to mozliwe, albo ewentualnie we 2 osoby. Nawet mi do glowy nie przyszlo grac w singal :-) podaj mi linka gdzie mozna zamowic monopoly bo bym kupil, eurobiznes znam na wylot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 http://www.allegro.pl/item111663742__dw]_star_wars_monopoly_absolutny_unikat]_box].html tu masz wersje komputerowa, wprawdzie Star Wars ale zawsze ;) A tu wersja analogowa : http://www.allegro.pl/item113975608_gra_mo...asbro_nowa.html Jak chcesz kompletnego odlotu to obczaj to : http://www.areyougame.com/interact/item.asp?itemno=RE91062 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 A moze Monopoly Star Wars w wersji analogowej? ;) http://www.rebel.pl/product.php/1,303/7879...ga-Edition.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 hehe moja dziewczyna by mnie wysmiala z takim monopolem, niestety musze uwzglednic wole reszty bo sam bede gral :P Skusze sie chyba na ten monopol klasyczny z allegro ale drogi troche :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Na kurniku macie namiastke monopoly ;] netopol, nawet fajnie sie gra lecz trzeba trafić na normalnych ludzi bo większość nie chce fajnie pograć tylko wygrać i za nic Ci nigdy nic nie sprzedadzą, mimo wszystko zagrać mozna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 hehe moja dziewczyna by mnie wysmiala z takim monopolem, niestety musze uwzglednic wole reszty bo sam bede gral :P Skusze sie chyba na ten monopol klasyczny z allegro ale drogi troche :/ W Rebelu za 100zl, wiec te 80 z Allegro zle nie wyglada. Niestety porzadnie wydane planszowki tyle kosztuja, Monopoly jest i tak jedna z tanszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 W zeszlym roku z USA sciagnalem Monopoly Star Wars Original Trylogy Edition, po kursie wyszlo mnie 110 zeta za sztuke, drugi egzemplarz poszedl na allegro za prawie 300 takze czasami warto zainwestowac w jakies limitowane edycje, ich wartosc potem rosnie, a jesli ktos jest fanem Star Warsow i kupi 3 posesje na Endorze to serce sie samo raduje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 http://dosbrothers.mikroprogramy.pl/download.php?item=128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) sory zle sie wyrazilem zeby bylo jasne z tym wysmianiem, chodzilo mi o to ze monopol zmieszany ze swiatem star wars... tego by moi znajomi prawdopodobnie nie przelkneli, a cena, hm moze nie taka straszna, moze sie zlozymy na gre bo w sumie zawsze sie gra w grupie :-) melonino - lol :-) Edytowane 5 Lipca 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 melonino - lol :-)Mial być monopol no to jest monopol :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...