mlun Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Byłem dzis na WGK i zanalazłem jednego Epoxa 8RDA+ ale nie zgadniecie w jakiej cenie ................575 zł :evil: jak dla mnie lekka przesada.w końcu to giełda i powinno byc rtoche taniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 hehs, tez go widzialem, jeden na cala gielde :P dlatego tak drogo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 moze po kilku tygodniach bedzie ich wiecej i stanieja bo tyle kasy nie mam zamiaru wydać.Jedyna rada CZEKAĆ!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 hehs, czekac mozna w nieskonczonosc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 hehe to i tak cud ze on tam byl :), gielda suxx dla power userow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 hehe to i tak cud ze on tam byl :), gielda suxx dla power userow :) na wgk nie ma nic :P sa moze 2 modele big towerow :P nic ciekawego :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 no i tak macie dobrze... u nas to lipa kompletna. jest jakas jedna marna niby gielda i u nas dopiero nic nie ma. jak juz cos jest to kurde chyba wiecej kasy niz w sklep[ach zadaja... Ja tam tylko allegro kupuje bo to najlepsza i najtansza gielda :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Ze na WGK jest drogo albo bardzo drogo to jest normalne. Co powiecie na Volcano 7+ w cenie 170 PLN ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Ze na WGK jest drogo albo bardzo drogo to jest normalne. Co powiecie na Volcano 7+ w cenie 170 PLN ? na wgk chlodzenie zawsze bylo drogie np cpc za 200 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 nie wszystkie rzeczy sa tam drogie np.Asus A7V333 kosztuje nie całe 400 zeta a w sklepie widziałem ze sa po 450.Ale to zalezy czego sie szuka np obleciałem calutka giełde i nikt nie miał tasmy termoprzewodzacej a z tego co słyszałem to mozna ja tam kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider__WAWA Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 hehe to i tak cud ze on tam byl :), gielda suxx dla power userow :) na wgk nie ma nic :P sa moze 2 modele big towerow :P nic ciekawego :> Pamiętaj że BigTower dla Ciebie jusz mam... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Podobno mało hurtowni ma wogole płyty Epoxa. A jak mają to kolesie nie zamowią bo sie pieprzą. Ja tam chyba zamówie z Siriusa jak będe miał flote. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Heh... warszawska, katowicka <span style="color:red;">[ciach!]</span> wie jaka. Wszędzie ten sam syf. Ale to nie chodzi tylko o giełde a ogolnie o caly rynek komputerowy. Chcesz kupic cos drozszego, jestes bardziej wymagajacy, to powaznie jest ciezko. A jezeli juz to TAK DROGO ze najlepiej wcale. ps. epoxy sa w PRONOX`ie :-) przynajmniej w Katowicach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Jako ze w Warszawie kupno Epoxa 8RDA+ graniczy z cudem zaczolem przygladac sie konkurencji i mam troszke milych wiesci. Od poniedzialku z nowa dostawa plyt, ASUS A7N8X Delux ma byc w nowej cenie. Nowej to znaczy 670 PLN a moze byc i troszk taniej. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Panowie pytajcie w PTR !! Dostali po znajomości kilka ładnych sztuk, a jedna z nich jutro u mnie i cena--530 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogers Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 nie wszystkie rzeczy sa tam drogie np.Asus A7V333 kosztuje nie całe 400 zeta a w sklepie widziałem ze sa po 450.Ale to zalezy czego sie szuka np obleciałem calutka giełde i nikt nie miał tasmy termoprzewodzacej a z tego co słyszałem to mozna ja tam kupić Nawet nie wspominaj o tych taśmach na WGK - ja qurde obleciałem całą WGK wyba s 5 razy 2 tygodnie pod rząd i lipa - brak taśmy - w końcu zmuszony byłem kupić jakiś zestaw Thermaltakea na pamiątki i tam dopiero w środku była taśma (zestaw był na 1 kość pamiątek a ja mam 2 więc i tak qupa ale go wziąłem a wściekły byłem bo dałem za niego chyba 80zł a chciałem tylko tą cholerną taśmę kupić~!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogers Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Jako ze w Warszawie kupno Epoxa 8RDA+ graniczy z cudem zaczolem przygladac sie konkurencji i mam troszke milych wiesci. Od poniedzialku z nowa dostawa plyt, ASUS A7N8X Delux ma byc w nowej cenie. Nowej to znaczy 670 PLN a moze byc i troszk taniej. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. a tak wogule to czy ktoś już testował lub wie jak się sprawują mobo Soltek'a i MSI na nForce2?? - są dostępne na sklep.wgk.waw.pl Sam zastanawiam sie juz nad wymiana bo moje mobo jak w podpisie jusz mnie troszkę wnerwia.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Jako ze w Warszawie kupno Epoxa 8RDA+ graniczy z cudem zaczolem przygladac sie konkurencji i mam troszke milych wiesci. Od poniedzialku z nowa dostawa plyt, ASUS A7N8X Delux ma byc w nowej cenie. Nowej to znaczy 670 PLN a moze byc i troszk taniej. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. a tak wogule to czy ktoś już testował lub wie jak się sprawują mobo Soltek'a i MSI na nForce2?? - są dostępne na sklep.wgk.waw.pl Sam zastanawiam sie juz nad wymiana bo moje mobo jak w podpisie jusz mnie troszkę wnerwia.. nForce 2 hmmm to pewnie do OC a jak do OC to tylko Epox nic innego. Soltek, MSI to ja bym juz nie tknął. Po co mam sie później denerwować że za 30zł więcej proc by mi chodził na 100MHz więcej albo że nowy Athlon. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...