Skocz do zawartości
Varrol

Śruba Z Lewym Gwintem - Gdzie To Kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Już mam dość szukania - urwała mi się śruba w wiertarce - mocująca główkę i ona akurat jest z lewym gwintem - śruba to M5 25 (średnica 5mm długość 25mm) - szukałem po internecie, w marketach, sklepach itp. i nie znalazłem - może wie ktoś gdzie to można dostać, albo ma zepsutą wiertarkę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już mam dość szukania - urwała mi się śruba w wiertarce - mocująca główkę i ona akurat jest z lewym gwintem - śruba to M5 25 (średnica 5mm długość 25mm) - szukałem po internecie, w marketach, sklepach itp. i nie znalazłem - może wie ktoś gdzie to można dostać, albo ma zepsutą wiertarkę?

no poprostu idź do sklepu z częściami :P

śrub lewo gwintowych nie kupisz na wage, mało komu potrzeba i dlatego w sklepach specjalistycznych są (znaczy tam gdzie sie ich używa:P )

btw, mi też się kiedyś urwała.. i dalej jej nie ma i wszystko gra.. :blink:

może masz jakieś dziwne futerko :lol:

Edytowane przez hinco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byles w Asmecie? (przy Jerozolimsklich w strone Pruszkowa. patrzac od strony Warszawy z prawej strony) tam maja chyba wszystkie rodzaje srobek i innych metalowych przedmiotow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byles w Asmecie? (przy Jerozolimsklich w strone Pruszkowa. patrzac od strony Warszawy z prawej strony) tam maja chyba wszystkie rodzaje srobek i innych metalowych przedmiotow.

O dobre - może się tam przejadę.

Generalnie ta śruba jest potrzebna jak się coś odkręca wiertarką, przy obrotach w normalną stronę nie ma problemu.

hinco jakie znowu futerko?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O dobre - może się tam przejadę.

Generalnie ta śruba jest potrzebna jak się coś odkręca wiertarką, przy obrotach w normalną stronę nie ma problemu.

hinco jakie znowu futerko?

to to co trzyma wiertło i je ściska :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi