Black_war Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 To ja może skomentuje stronkę... ;) TRAGICZNY TRANSFER! nie idzie powyżej 15kb/s.. aha i masz tam unpackera do plików bfs.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) sciaglem tego UNPACKERA zrobilem to wg instrukcji: - Unpacks new bfs archives from flatout2 1. copy bfs2unpacker.exe and zlib1.dll into gamedir 2. at commandline, enter: bfs2unpacker.exe <FILE.bfs> 3. wait, when finished, there is a new directory data with all files from the archive - Note Every file is overwritten, WITHOUT any remark! ....ale w grze nie widze nowych tras i aut, chociaz juz pare plikow BFS rozpakowalem wg opisu UNPACKERA co trzeba jeszcze zrobic?? Edytowane 9 Lutego 2007 przez LuKe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XAvdas Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 a skolei ja mam problem bowiem gra mi hasa normalnie menu wszystko jest ok ale jak zalaczam wyscik to wuskakuje mi bialy ekran widzie tylko predkosciomiesz mapke a samochodu niewidac, prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 a skolei ja mam problem bowiem gra mi hasa normalnie menu wszystko jest ok ale jak zalaczam wyscik to wuskakuje mi bialy ekran widzie tylko predkosciomiesz mapke a samochodu niewidac, prosze o pomocNiech zgadne jaka karte graficzną masz: Geforce 4mx/2mx ? :P Jeżeli masz taką (albo starszą) to nie pograsz w Flatout2 bo ta gra wymaga shaderów przynajmej w wersji 1.1 (czyli gf4ti w góre). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 To Panowie odkurzać płytki, instalować i pykamy po sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 da rade aby w FL2 ustawic inna liczbe orkazen niz tylko 4? bo chcialbym np. 10 a tu tylko 4 wiec nie ma szans na takie destruction derby :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Szukałem po opcjach i nie znalazłem, też bym chciał więcej, aby zobaczyć kto najwięcej wytrzyma na tych powiedzmy 15 okrążeniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) http://flatoutjoint.com/index.php?option=c...tdown&id=81 zaraz sprawdze czy dziala (jednie single race jest obslugiwany) Edytowane 21 Stycznia 2008 przez signap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) Był kiedyś taki malutki mod, który dodawał możliwość zmiany liczby okrążeń, współczynnika zniszczeń, poziomu jazdy rywali i paru innych CHYBA to jest to -> klik Edytowane 21 Stycznia 2008 przez mic_s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) http://flatoutjoint.com/index.php?option=c...tdown&id=81 zaraz sprawdze czy dziala (jednie single race jest obslugiwany) Działa B-) Dojechałem wrakiem bez przedniego koła, okrążeń - 15 Edytowane 21 Stycznia 2008 przez Xanagaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 polecam mod ktory mozna znalesc na http://www.moddb.com/mods/9431/foj-community-mod/downloads dodaje on nowe grafiki w menu, "trasy" (jest pare nowych ale sa tez trasy odwrocone), duzzzo aut np. BMW z MW, Musle cary z PS, oraz mase innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Wiadomo coś już na temat kolejnej części ?Coś niewiele słychać o tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Chodzi Ci o Ultimate Carnage na klocka ? :) Nastepna cześć bedzie własnie pod tą nazwą ale tylko na xboxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Chodzi Ci o Ultimate Carnage na klocka ? :) Nastepna cześć bedzie własnie pod tą nazwą ale tylko na xboxa.gralem chyba w sierpniu o ile dobrze pamietam ;) ogolnie stary dobry flat out, ale jezeli ktos przeszedl 2ke na piecu to ultimate go raczej dlugo nie utrzyma przed telewizorem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olka1991 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Chodzi Ci o Ultimate Carnage na klocka ? :) Nastepna cześć bedzie własnie pod tą nazwą ale tylko na xboxa. w marcu ma być jakiś head on http://reviews.cnet.com/pc-games/flatout-h...7-32484770.html http://www.gamespot.com/pc/driving/flatout...nage/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Mógłby ktoś napisać jak wgrać nowe samochody (np. car101_2009ChevyCamaro_drag_racer.bfs) na necie znalazłem instrukcję lecz sobie nie mogę z tym poradzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leogict Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Gra ktoś po necie w F2 w trybie Derby ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leogict Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Gra ktoś w tą kozacką gierkę po necie? Ja gram (głównie derby), nicki pod jakimi można mnie spotkać: Michal, BULDOZER, ODROSTEK Polecam bo gierka jest prze, wg mnie miecie wszystkie Need For Speedy razem wzięte. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daarxd Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Witam Mam problem z ta zajefajna gierka mianowicie w singlu gra smiga jak nalezy a w trybie online wywala mnie z gier(pokazuje ze wszyscy opuszczaja gre a ja zostaje hostem, kiedy innie dalej normalnie graja) Co z tym moge zrobic ? POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...