Skocz do zawartości
Gregor1230

Flatout 2

Rekomendowane odpowiedzi

Xanagaz = Tomek ? :> Skończyło się bo wszyscy poszli [; Mam taki pomysł :) Jutro powiedzmy o 21 możemy grać :) Niech każdy który by mógł jutro grać się wpisze. Jest 6 miejsc ;]

EDIT:

Lista osób chętnych na online FO2 dzisiaj o 21

1. Lanc

2. Plotek [mój znajomek :P]

3. Massimo

4. grzesiu

5. Micro

6. yanek1987

7. luisam

8.

Prośba do was na dzisiaj. Grajcie na nickach takich jakie macie na forum, ew napiszcie tutaj na jakich nickach będziecie grać ;] Bo potem nie wiadomo kto jest kto [;

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

W FO2 można grąc w sieci???? GRałem już dosyć dawno w tą grę ale takiej możliwosci nie widziałem. W FT owszem ale nie w FO2!

Możecie mi coś o tym powiedzieć? Jestemm bardzo zainteresowany ;)

(SORY jeżeli wałkowane - nie będę miał pretensji aby podawac mi jakieś informacje).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tak można grać w multi [; W tym trybie gra pokazuje swoje pazurki :D Nie ma to jak przeciwnik z krwi i kości po 2 stronie ekranu [; Jest jeszcze 1 miejsce, no chyba, że emilooos się wycofa ;) Bo nie wiem jak rozumieć "niebawem" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze postawiłbym serwa, bo łącze ma możliwości, ale jade na wi-fi i może być nie wesoło

ma ktoś doświadczenie z wifi i stawianiem serwów?

kabla nie mam jak podłączyć, za daleko i nie przejdzie ten manewr :mur:

update:

zagrałem z bratem i podobno jest ok, więc hostuje jako kucyk tryb derby, jak ktoś chcę dołączyć przetestować łącze to zapraszam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Pluskwa

Wbijaj na hamaczi. Sieć: FlatOut2 Online, hasło: purepc Testujemy łącze kucyka ;]

EDIT:

Haslo poprawne na 100%...

Podaje na przyszłość ;)

Click to DL Hamachi for Windows

Instrukcja instalacji / dołączania do sieci :)

Dzisiaj o 21 jedziemy, kucykowi niestety o 21 nie pasuje, także jest jeszcze 1 miejsce [;

EDIT2:

Z tego co mi wiadomo to Pluskwa wbił, także wszystko śmiga ;)

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sporo osob widze dolaczylo do grupy w hamachi. Jak tak dalej pojdzie to niedlugo bedziemy grali na 2 serwery.

Jak na 512 gralo 6 osob to ja tez moge postawic serwer. Mam 1mb, tyle ze w LAN 10 osob, ale w nocy malo kto siedzi na necie.

Jak bedzie kilka osob wiecej z wolnym czasem, mozna turniej zorganizowac, np. wyscig > derby > konkurencja, i tak 3 razy :)

W grze jest to dobrze zrobione, gra sama liczy punkty itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludziki moje kochane ;] Wbijać na hamachi i powoli zaczynamy jeździć :) Aaaa jeśli ktoś sobie przy okazji chcę pogadać podczas gry to zapraszam na TS'a ;] (team speak) Serwer: ts2.shotzone.cz:9516 , kanał: Partystylerz , hasło: boyz. No to jazdaaaaa :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi