yotomeczek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) E6400 (Allendale - 2MB cache) Miało być 4MB cache ale ... nie wyszło Mobo - bogato jak na intela (w końcu Extreme Series) Rev 304 - wsparcie dla conroe Pamięci (za 100PLN) Coolerek niestety spód standardowo fatalny po szlifie Pasta Komplecik Osiągi (na razie) Wrażenia : pozytywne Od dokładniejszej oceny powstrzymuje mnie jedynie 512MB pamięci (trudno ocenić komfort :D) Cooler Sonic Tower 120 fajny - wentyl cichy (od ok 1180 Obrotów) do wydajnego (ok 2250) Edytowane 6 Lipca 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 masakra!!!!! a jak z temp?? czekamy na wiecej testow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 masakra!!!!! a jak z temp?? czekamy na wiecej testow :D 30 stopni w pokoju :D CPU zalezy jaki monitor - intela ok 45 IDLE, core temp ok 60 w stresie nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Hello Conroe :) Chyba jestes pierwszym na Tweak'u (poza lepkami od recek) , ktoremu przyszlo sie bawic ta platforma :) Fajnie! Ciesze sie, ze wszystko dziala, Yoto! Trzymam kciuki za >400MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Hello Conroe :) Chyba jestes pierwszym na Tweak'u (poza lepkami od recek) , ktoremu przyszlo sie bawic ta platforma :) Fajnie! Ciesze sie, ze wszystko dziala, Yoto! Trzymam kciuki za >400MHz troche mi sie nie chce ... ale trza bedzie zmodowac mobo (unlock overcloking bios option) i potem pewnie hardmody bo na razie Vcore nie zmienie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 gratz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Nice :rolleyes: Temperatury takie sobie, ciekawe ile max może taki procuś :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 troche mi sie nie chce ... ale trza bedzie zmodowac mobo (unlock overcloking bios option) i potem pewnie hardmody bo na razie Vcore nie zmienie :D Odblokowac te dodatkowe opcje w biosie to mozna po pijaku lewa reka, wiec dawaj :D Gdzie dorwales ta tubke Ceramique'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) tez chce takiego płocka ;) :P // AC? yoto wstydzilbys sie.......... Edytowane 5 Lipca 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 troche mi sie nie chce ... ale trza bedzie zmodowac mobo (unlock overcloking bios option) i potem pewnie hardmody bo na razie Vcore nie zmienie :D a co to za opcje?? czemu memki takimi timingami i taktami?? nie ida lepiej te D9? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 a co to za opcje?? czemu memki takimi timingami i taktami?? nie ida lepiej te D9? nie wiem OC było w trakcie meczu więc :P timingami sie nie bawiłem jadą kostki na SPD dla mnie nienajgorzej jak na DDR533 Vddr max co można bez modów 2,2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 a co to za opcje??PKT 3. : http://www.xtremesystems.org/forums/showpo...amp;postcount=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) conroe :razz: inżynieryjny :rolleyes: nice :D ... mam nadzieje ze niedługo porządne O/C tego cuda :wink: Edytowane 5 Lipca 2006 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Yoto gratz :-P . Walcz dalej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 nie wiem OC było w trakcie meczu więc :P timingami sie nie bawiłem jadą kostki na SPD dla mnie nienajgorzej jak na DDR533 Vddr max co można bez modów 2,2 :D kostki to D9 wiec powinny latac duzo wyzej z duzo nizszymi timingami, zobacz jak Hipek czy Lagier maja poustawiane swoje memki. jak bedziesz jakies fat doby sciagal z XS to daj znac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 kostki to D9 wiec powinny latac duzo wyzej z duzo nizszymi timingami, zobacz jak Hipek czy Lagier maja poustawiane swoje memki. jak bedziesz jakies fat doby sciagal z XS to daj znac ;] zapomnij o czymś takim na XS jak się coś trafi - to zanim kolo odpisze na PM już jest w dziale sprzedane ... a fat boy nie bywa nawet w dziale sprzedam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zalutuj, zamroz, zakrec, zapomnij [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Szybka maszynka. Moja rada - poluj na lepsze ramy :wink: BTW zrezygnowałeś z WC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Szybka maszynka. Moja rada - poluj na lepsze ramy :wink: BTW zrezygnowałeś z WC? ramy moga wiecej, ale sadze, ze do tego to WC'06 musi sie skonczyc, dobrze, ze tylko 3 dni zostaly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Gratki yotomeczek !!! Masz sprzet moich marzen :) Ktore mam nadzieje ze sie wkrotce spelnia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 nie wiem OC było w trakcie meczu więc :P timingami sie nie bawiłem jadą kostki na SPD dla mnie nienajgorzej jak na DDR533 Vddr max co można bez modów 2,2 :D Widac ze chipset 975 daje niezly dopal do wydajnosci pamieci. Milej zabawy z OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Moja niespodziewajka jutro opuszcza niemcy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zulusman a tak z ciekawości ile za tą twoją "niespodziewajke" musiałeś zapłącić? i czy to tez wersja inzynieryjna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Moja niespodziewajka jutro opuszcza niemcy... Mam nadzieję, że będziesz na niej liczyć seti :D . Widzę, że nikt nie może się oprzeć Conroe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Widzę, że nikt nie może się oprzeć Conroe. a co tu sie opierac, wydajne i chlodne i nawet dosc tanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 WC'06 musi sie skonczyc, dobrze, ze tylko 3 dni zostaly :) Cicho siedz[; @Yotom Skad takiego fajnego ceramika masz:D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Cicho siedz[; @Yotom Skad takiego fajnego ceramika masz:D? sam cicho siedz i scigaj tego typa co ubil 631 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 SETI Uber ALLEs Mam nadzieje ze Conroe do tego sie nadaje. Sa aukcje w necie, mozna latwo kupic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaczniesz się w końcu bawić memkami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...