surix Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) I sa jakies duze roznice w grach miedzy starymi prockami (np pentium d albo jakis amd). A te testy z neta to o kant du*** otluc procka nie bylo a testy juz byly xD (niechce juz klucic ise o testy z neta :P)OMG :lol2: myślisz że AM2 uratuje ddr2 i da po d***e conroe, jest pełno testów gdzie conroe jedzie po FXie i nawet w tych gierkach więc sobie nie wmawiaj i innym że ten proc jest "o kant du*** otluc" :? Edytowane 10 Lipca 2006 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) OMG :lol2: myślisz że AM2 uratuje ddr2 i da po d***e conroe, jest pełno testów gdzie conroe jedzie po FXie i nawet w tych gierkach więc sobie nie wmawiaj i innym że ten proc jest "o kant du*** otluc" :?E... ja chcialem sie dowiedziec jak wypada do innych prockow. Ale mniejsza o to... A i nie napisalem ze proc jest do kitu bo narazie widac ze ladnie liczy i nie tylko... Edytowane 10 Lipca 2006 przez Gucio89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Tylko z twoich wypowiedzi tak zrozumiałem a na necie jest pełnoooo testów porównawczych z innymi procesorami :wink: Edytowane 10 Lipca 2006 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 myślisz, ze Yoto załatwiając sobie ESa przed premierą robił to po to, żeby zajmowac sie jakimiś głupimi gierkami? Co to kogo obchodzi, że Ty jeszcze znich nie wyrosłeś i tylko do tego służy Ci komputer?!mogłbys skończyć wreszcie ?? ze Ty nie grasz to NIC nie znaczy a juz któryś raz z tym wyskakujesz ze gucio lami i szczylowato sie odzywa nie znaczy ze masz innych graczy obrażać - grac można w wieku 70lat jak sie ma ochote, spi zapuszczać też można Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Yeah kolejna kłótnia. :D BTW. Yoto gdzieś tam pisałeś, że szkoda, że nie ma 4mb a miał mieć czy coś takiego. W tabelkach przecież było, że 4mb keszu zaczyna się od E6600. Czy chodziło to, że miałeś dostać E6600/6700/6800? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 chodzilo chyba raczej o to ze niektore ES-y 6300 i 6400 mialy rowniez 4MB cache'u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 6300 i 6400 z 4mb cache? Raczej chodziło mu o wyrwanie 6600 ale nie wyszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 e6400 es mialy po 4mb cache Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 No to chyba te najwcześniejsze. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 6300 i 6400 z 4mb cache? Raczej chodziło mu o wyrwanie 6600 ale nie wyszło nie właśnie kupiłem tego proca tylko dlatego że miał mieć 4MB cache ... a ze takie były widać tu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 to go oddaj [; albo kaz kolesiowi przyslac dobra sztuke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) ulubione 16M @ wysokie fsb http://img103.imageshack.us/img103/5627/fsb470pi16my8io.jpg Całkiem przyzwoite fsb,jakieś chłodzenie wjechało na NB? nie właśnie kupiłem tego proca tylko dlatego że miał mieć 4MB cache ... a ze takie były widać tu: http://img80.imageshack.us/img80/8595/41fy.jpg A,to nie ładnie :blink: Edytowane 11 Lipca 2006 przez Gemmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 3,3 ghz to jego max na wodzie ? da rade cos wiecej czy juz pamieci cie stopuja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 ... właśnie kupiłem tego proca tylko dlatego że miał mieć 4MB cache ... ... Jak sprawdzales ile ma L2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Kurcze... taki fajny proc i osiagi a tutaj w UK nie ma pracy i trzeba wracac a kasa wtopiona :/// trzeba bedzie pol domu sprzedac :/ pozdrawiam z kraju bez pracy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Jak sprawdzales ile ma L2 ? bios / cpu-z / itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 to go oddaj [; albo kaz kolesiowi przyslac dobra sztuke :D ...a może się uda to mu podeśle nbrakujące 2MB na maila może :P .... no i nieuczciwie wyszło ...ale i tak nieźle, że w ogóle jest procuś na PPC :D można przynajmniej od swoich się dowiedzieć o nim więcej :D Yoto dawaj, dawaj .. nie przestawaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Nie bede tworzyl nowego tematu, tylko podlacze se tutaj. Jak tylko konczy sie robic spi16mb to walne tu fajnego screena z max fsb mojego mobo...Szkoda ze tak malo...procek ma potencjal... Edytowane 11 Lipca 2006 przez Zulusman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 bios / cpu-z / itdSporo zalezy od tego itd. Dla pewnosci bym sprawdzil tym http://www.intel.com/support/processors/tools/piu/ oraz memtest i CrystalCPUID skoro jest cieplejszy niz inne ES. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Wynik taki sobie Wiecej fsb nie moge pociagnac :( Brak wiekszego mnoznika :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Wynik taki sobie [im g]http://img45.imageshack.us/img45/2378/fsb4301ye.th.jpg[/img] Wiecej fsb nie moge pociagnac :( Brak wiekszego mnoznika :( o! kolejny sie znalazł co ma c2d ;) dajesz nizej ;) nawet jak nie wiwesz jak to to zrob. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 no i sie zaczelo, teraz bedzie wysyp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Wynik taki sobie http://img45.imageshack.us/img45/2378/fsb4301ye.th.jpg[mg] Wiecej fsb nie moge pociagnac :( Brak wiekszego mnoznika :( Witamy drugiego C2D na PPC. Po wcześniejszym poście spodziewałem się czegoś w granicach 450 fsb :wink: Płytka to może P5W-DH To co ja zrobie teraz z FC? Edytowane 11 Lipca 2006 przez Gemmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 To co ja zrobie teraz z FC?Ja moge przyjac za free :wink: :D Widze ze chlopaki nie mogli wytrzymac do premiery :P, jak to nie tajemnica to moglibyscie powiedziec ile placiliscie za C2D ? Pytam czysto z ciekawosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Sporo zalezy od tego itd. Dla pewnosci bym sprawdzil tym http://www.intel.com/support/processors/tools/piu/ oraz memtest i CrystalCPUID skoro jest cieplejszy niz inne ES. wyniki w Pi też potwierdzają 2MB cache ... >>Zulusman - czyli memki na dzielniku poniżej fsb pomogło troszke ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 wyniki w Pi też potwierdzają 2MB cache ...Skoro po wpisaniu do rejestru 2M i 4M daje identyczny w SuperPi wynik to mozna przyjac ze jest 2M L2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 u mnie w biosie pisze 4mb cache L2 :P w cpuz natomiast tak jak u yoto. @Yoto pomoglo pci-e na 115 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 u mnie w biosie pisze 4mb cache L2 :P w cpuz natomiast tak jak u yoto. @Yoto pomoglo pci-e na 115 a ramki ile max idą 1:1 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Patrioty odmawiaja wspolpracy, a one najlepiej dzialaly. GD D9 jeszcze nie sprawdzalem, ale 2.4Vmem pomoze :) Po zabawie z biosami nie dziala mi juz 430 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Tak patrze po googlach z hasłem "conroe" i jakiś typ sprzedawał na allegro Conroe E6300 za 900 zeta 7 lipca (confidential) :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...