bamboocha Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 ehhh patrze na sygnaturke Yoto i czas pi32m lepszy niz moj 16m :blink: ehhh kiedy bedziesz go mrozic?? i czy w ogole bedziesz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) szkoda ze to nie jest e6600 ;] btw niewidze tych shotow po kliknieciu na linka (tekstowego) wyswietla jmi sie zarabisty screen na ktorym da sie rozpoznac tylko "yotomeczek" (czyli najwazniejsze widac [; ) mozesz dac zwyklelinki tekstowe do dyztych fot? Procim Pan 5-4-4-4 4-4-4-4 I ostatnie podciągnięcie icon_biggrin3.gif Edytowane 18 Lipca 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) dzieki cavarr ;) u mnie dalej tak (na ie i ff): @Nargil: sprawdzłem to ale usuwałem tez: /miniatury/ ale tak dizała ;] Edytowane 18 Lipca 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 wystarczy klicknac i usunac z koncowki linku "miniatura" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Ile W pobiera mniej więcej ten conroe @ 3ghz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Ile W pobiera mniej więcej ten conroe @ 3ghz ? http://www.madshrimps.be/?action=getarticl...amp;articID=470 http://www.overclockers.com.au/article.php?id=489587&P=6 edit nie wiedziałem, że dualcore podaje osobną temperaturę dla każdego z rdzeni :blink: i ogólnie ładne Tcase :) Edytowane 19 Lipca 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 nie wiedziałem, że dualcore podaje osobną temperaturę dla każdego z rdzeni :blink: i ogólnie ładne Tcasem mój ma TcaseMax 100 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 100'C w obudowie, to procek ile by miał :D? 150'C :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Ja sprawdziłem nieco memki Wychodzi na to, że to mobo mnie trzyma z fsb przy bootstrap 1066 Screen mem @ 458MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Ja sprawdziłem nieco memki Wychodzi na to, że to mobo mnie trzyma z fsb przy bootstrap 1066 Screen mem @ 458MHz gdyby nie te cl5 i 2x256 to byloby fajnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) porównanko 16M a timingi 4333 7m38s Screen 4333 i starsze 4444 7m45s Screen 4444 5444 7m50s Screen 5444 Edytowane 22 Lipca 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Róznice powiedziałbym konkretne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Woda 28 stopnie :( Max screen (1M też przeszło ale wynik jakiś do d...) Bootstrap oczywiście 1066 :) 3,6 GHz Edytowane 22 Lipca 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Wrzuciłem WC na NB Jakiś tam efekt jest - ale minimalny (no trudno to też nazwać chłodzeniem - woda ok 35 stopni :D ) Obrazek (nowe miniaturki mnie wykańczają ...) Pi 16M @ 451fsb (bootstrap 1066) Mnożnik niski bo i napięcie minimalne (nie chciałem bardziej wody grzać) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 OT: Co to za bloczek z takim mocowaniem jakie jest mi potrzebne? :P pobaw ty się kiedyś wodą z lodem jak znajdziesz odrobinke czasu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 OT: Co to za bloczek z takim mocowaniem jakie jest mi potrzebne? :P mocowanie wyglada na yotomeczek selfmade - myle sie? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 http://mcs.pc.pl/shop_img/ui/u-is-sm8_big.jpg :> lub maze4 nb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) mocowanie wyglada na yotomeczek selfmade - myle sie? :>ale nie... ale nie... w tym sęk że mocowanie wygląda na bardzo solidne i ładnie zrobione (nie to żebym posądzał yota o kompletny brak zdolności manualnych, ale żeby zabawa w metaloplastyce tak ładnie mu szła? :P) edit: ok, jasne ;) 95zł to za dużo ;D Edytowane 23 Lipca 2006 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 http://mcs.pc.pl/shop_img/ui/u-is-sm8_big.jpg :> lub maze4 nb eh, iedys widzilem fajna zapinke do bloku na dothana i myslalem ze yoto ot artysta ;] hmmm takie porysowane te zapinki, dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 eh, iedys widzilem fajna zapinke do bloku na dothana i myslalem ze yoto ot artysta ;] hmmm takie porysowane te zapinki, dziwne. blacha do bloku i te haki kupione :D blok zrobiony ze spodu Pit'a202 pod grafe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 blacha do bloku i te haki kupione :D blok zrobiony ze spodu Pit'a202 pod grafe http://piter.mily.pl/x700/ robione na takim wiekszym dremeleku do zabawy w wolnym czasie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Blok na NB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) a gdzie taki zestaw zapinek i mocowań można dostać ;) Edytowane 24 Lipca 2006 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 www.x4pro.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Te gwinty sa tak duze, czy bloczek jest tak maly? @Tomek Zrób jeszcze spi na 5-3-3 przy tych samych taktach :D. Ładnie prosze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 gwinty wygladaja na 1/4 wiec bloczek jest taki mikry. a Ty Mateo skoro kupiles GR el0 i pr0 a nie masz reszty to daj sie nimi pobawic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 gwinty wygladaja na 1/4 wiec bloczek jest taki mikry. a Ty Mateo skoro kupiles GR el0 i pr0 a nie masz reszty to daj sie nimi pobawic ;] Pojutrze bedzie ;). I odrazu mod na vdimm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 a jaki proc do tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 a jaki proc do tego? AFAIR 352 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Postrzelajta se :D Edytowane 24 Lipca 2006 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...