yotomeczek Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Co jeszcze cieszy to fakt, że pierwszy model na forum to zapewne najbardziej interesującą dla wielu osób wersja. No i od razu mamy >3GHz (czekamy na >3,5 :D). Kupowałeś sztukę w ciemno, czy była wcześniej już sprawdzona? kupowany w ciemno Sandra - gorąc taki że nic mi się nie chce :D FSB pooooowoli w górę i 1M @ def Vcore (oczywiście nadal AC) Temperatury - uff w pokoju 32 stopnie Screeny zrobione przy okazji badania FSB load idle Edytowane 8 Lipca 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 yoto nie marudzisz ze jest upal i jedziesz z koksem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 procus bardzo fajny, szkoda ze tylko ac, co przy aktualnych temp na dworze nie jest ciekawe :/ no ale i takwyniki piekne, jak na ac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Pinknie, 3.2GH (równo 50% OC) przy takim skwarze na AC, pogratulować. No i wydajność też "odpowiednia" - FP 2x większa niż X2 4400+. Więc korzystając z okazji: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=202797 Zapraszamy. Baaaardzo zapraszamy :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Pinknie, 3.2GH (równo 50% OC) przy takim skwarze na AC, pogratulować. No i wydajność też "odpowiednia" - FP 2x większa niż X2 4400+. Więc korzystając z okazji: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=202797 Zapraszamy. Baaaardzo zapraszamy :D :D :D własnie,, bardzo jestem ciekaw jakie benchamrki w boincu bedzie mial conroe z optymalkami pod sse2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 własnie,, bardzo jestem ciekaw jakie benchamrki w boincu bedzie mial conroe z optymalkami pod sse2. http://www.xtremesystems.org/forums/showpo...p;postcount=285 Na XS pelno takich benchmarkow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Założyłem WC - woda ma 33,5 stopnia - więc ciepła :? Vcore 1,38V (odczyt biosu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) podepnij jakiś rezik z lodem albo np lodówa turystyczna z wodą z lodem :P Edytowane 9 Lipca 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 podepnij jakiś rezik z lodem albo np lodówa turystyczna z wodą z lodem :PNie ucz ojca dzieci robić... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 nie no ja tak tylko wspomniałem o chłodniejszej wodzie :P tak czy siak też bym sie takim sprzetem pobawił :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 zaraz sie mobo skonczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Powrocily czasy wojowania z NB i FSB, zamiast ColdBug'a i alpha timingów. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 skojarzylo mi sie dokladnie z tym samym :D cóż widocznie trzeba będzie mrozić tez chipset [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 albo kupic wersje w wyzszym mnoznikiem;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 jednak WC to WC :D pobawiłem się też nieco pamięciami - nie są złe jak na 100PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Daj troche fory innym w zabawie z conroe bo bo za niedługo bedzie Yotom pogromca conroe. :mrgreen: Nic dodać nic ując proc fajniuśki :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 jednak WC to WC :D pobawiłem się też nieco pamięciami - nie są złe jak na 100PLN [im g]http://img210.imageshack.us/img210/7167/16my6kd.jpg[/img] jak na 100 pln to sa super..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Musze powiedziec ze to dziwne uczucie jak sie patrzy na takie wyniki ponad 2min roznicy w spi 16M a moj proc chlodzony FC a ten na WC :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0rNfLaKe Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 wszystkie wyniki sa nieprawdziwe, nie ma wynikow AIBENCH przecie... :) swoja droga bedzie ktos zzagranicy sprowadzal procka? do 1500zl chce wydac, nie konkretny model, a konkretna cena. bo w polsce ceny moga byc na poczatku nieprzyjemne,... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Myślałem nad kupieniem A64 ale oglądając i czytając ten topic głęboko się jeszcze zastanowie... ...bardzo głęboko :!: Edytowane 9 Lipca 2006 przez [RONIN] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) ' date=' 9 lip 2006, 17:26' post='2220901'] Myślałem nad kupieniem A64 ale oglądając i czytając ten topic głęboko się jeszcze zastanowie... ...bardzo głęboko :!: Zastanów sie :-P bo proc jest dużo warty :) Edytowane 9 Lipca 2006 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) ' date=' 9 lip 2006, 17:26' post='2220901'] Myślałem nad kupieniem A64 ale oglądając i czytając ten topic głęboko się jeszcze zastanowie... ...bardzo głęboko :!: Zdajesz sobie sprawe z ceny tego cuda? Być może za jakiś czas ci z góry zaślą nam procesor oparty o architekture Core, który to będzie układem jednordzeniowym z 1mb cache, a zwać się będzie Celeron :wink: hahahaha - jasne, fajne s-f mi wyszło :P Edytowane 9 Lipca 2006 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Żadne S-F => Conroe-L od początku 2007 roku. Z tym że 512kB a nie 1MB cache'u... (z kszonkowego posta w C/M) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 bedzie jeszcze e4200 2mb cahce 2,66 ghz 800fsb :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 bedzie jeszcze e4200 2mb cahce 2,66 ghz 800fsb :DGdzieniegdzie podaja ze E4200 to ma byc dwurdzeniowiec 1,6 GHz 800 FSB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Gdzieniegdzie podaja ze E4200 to ma byc dwurdzeniowiec 1,6 GHz 800 FSB.I tak bedzie. demkowi chyba cos sie pokaszanilo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) wszystkie wyniki sa nieprawdziwe, nie ma wynikow AIBENCH przecie... :) ... były podawane Dothan vs Conroe 2MB (czyli Allendale) No Magic chciało by się rzec ... Edytowane 9 Lipca 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 I tak bedzie. demkowi chyba cos sie pokaszanilo :P taaa, fsb 200x8=1,6ghz, anie 266x10 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0rNfLaKe Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 były podawane zartowalem przecie :) swoja droga mam pytanie. czemu aibench pokazuje ze conroe jest slaby, a sandry pi i inne ze jest mocniejszy? na czym to wszystkim polega? sorry za glupiepytanie:) nigdy nie korzystalem z aibencha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 zartowalem przecie :) swoja droga mam pytanie. czemu aibench pokazuje ze conroe jest slaby, a sandry pi i inne ze jest mocniejszy? na czym to wszystkim polega? sorry za glupiepytanie:) nigdy nie korzystalem z aibencha sandra - uzywa sse4 pi - lepszy kontroler pamieci i pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...