Skocz do zawartości
kurek

Creative Gigaworks Progamer 5.1 G500

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam te glosniki od okolo tygodnia, postanowilem podzielic sie swoimi uwagami. glosniki podlaczone do creative audigy 2zs notebook, sterowniki kx 3538k. karta jest ok, niestety sterowniki creative po uslyszeniu mozlowosci kx wydaja sie zbednym dodatkiem w opakowaniu od karty. mam dosc wrazliwe ucho i slysze roznice pomiedzy roznymi zestawami. na poczatku mialem logitech x-530 - mysle ze w tej cenie nie ma nic lepszego do kompa(niech mi tu nikt nie pisze, ze wzmacniacz+2kolumny.... i tak dalej. tutaj prawie na temat glosnikow komputerowych, niczego innego). pozniej doszedlem wniosku ze przydalby sie sprzet, ktorym mozna naglosnic mala imprezke, wybor padl na logitech z-2300, kolejny produkt tej firmy na ktorym sie nie zawiodlem. na audigy2zs i kxproject glosniki wymiataly, przy 1/3 skali wszystko wibruje, mam spory pokoj. jak dla mnie sprzet byl wypasiony, zero rzaskow, zero wymiekania przy 3/4 mocy. bas nawet nie zapierdzial, nie dalo sie zmusic go do kapitulacji. sluchalo sie go wysminicie. nie jestem zwolennikiem zbyt glosnej muzyki ale czasem czlowiek ma ochote sobie zaszalec. pozniej zobaczylem reklame g500 w gazecie. pomyslalem ze moze byc ciekawe, tak sie zlozylo ze w mediamarkcie byl ten sprzet wystawiony i troche sobie nim pocykalem, wydal mi sie potezny. szybko sprzedalem z-2300 i kupilem g500. no coz... zaluje ze nie dolozylem paru stowek i nie zainwestowalem w z-5400. jestem pewny ze sub bylby lepszy. satelitki w g500 sa oks, graja czysciutko, wyglad maja "rasowy", wykonanie super jak dla mnie. ale sub... porownujac z z-2300... sredni raczej. bas jest tu dos pusty w porownaniu z logami, przy polowie skali na ustawieniach niemal identtycznych jak przy logitechach sub z g500 zaczyna nie nadazac z wypompowywaniem powietrza i slychac z jego wnetrza jakies niepokojace dzwieki, ktore burza radosc sluchania muzyki. w filmach nie spotkalem sie z tym zjawiskiem, tu jest ok, nie gram wiec na temat eaxa nic nie powiem. do polowy skali jest niezle, powyzej trzeba kombinowac z subem zeby sie nie meczyl. moze ktos chce je kupic? hehe. pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Mam te glosniki od okolo tygodnia, postanowilem podzielic sie swoimi uwagami. glosniki podlaczone do creative audigy 2zs notebook, sterowniki kx 3538k. karta jest ok, niestety sterowniki creative po uslyszeniu mozlowosci kx wydaja sie zbednym dodatkiem w opakowaniu od karty. mam dosc wrazliwe ucho i slysze roznice pomiedzy roznymi zestawami. na poczatku mialem logitech x-530 - mysle ze w tej cenie nie ma nic lepszego do kompa(niech mi tu nikt nie pisze, ze wzmacniacz+2kolumny.... i tak dalej. tutaj prawie na temat glosnikow komputerowych, niczego innego). pozniej doszedlem wniosku ze przydalby sie sprzet, ktorym mozna naglosnic mala imprezke, wybor padl na logitech z-2300, kolejny produkt tej firmy na ktorym sie nie zawiodlem. na audigy2zs i kxproject glosniki wymiataly, przy 1/3 skali wszystko wibruje, mam spory pokoj. jak dla mnie sprzet byl wypasiony, zero rzaskow, zero wymiekania przy 3/4 mocy. bas nawet nie zapierdzial, nie dalo sie zmusic go do kapitulacji. sluchalo sie go wysminicie. nie jestem zwolennikiem zbyt glosnej muzyki ale czasem czlowiek ma ochote sobie zaszalec. pozniej zobaczylem reklame g500 w gazecie. pomyslalem ze moze byc ciekawe, tak sie zlozylo ze w mediamarkcie byl ten sprzet wystawiony i troche sobie nim pocykalem, wydal mi sie potezny. szybko sprzedalem z-2300 i kupilem g500. no coz... zaluje ze nie dolozylem paru stowek i nie zainwestowalem w z-5400. jestem pewny ze sub bylby lepszy. satelitki w g500 sa oks, graja czysciutko, wyglad maja "rasowy", wykonanie super jak dla mnie. ale sub... porownujac z z-2300... sredni raczej. bas jest tu dos pusty w porownaniu z logami, przy polowie skali na ustawieniach niemal identtycznych jak przy logitechach sub z g500 zaczyna nie nadazac z wypompowywaniem powietrza i slychac z jego wnetrza jakies niepokojace dzwieki, ktore burza radosc sluchania muzyki. w filmach nie spotkalem sie z tym zjawiskiem, tu jest ok, nie gram wiec na temat eaxa nic nie powiem. do polowy skali jest niezle, powyzej trzeba kombinowac z subem zeby sie nie meczyl. moze ktos chce je kupic? hehe. pozdro.

Nie zgodze sie z twoja opinia.

To co napisales o subie to wada logow a nie tego creativ.

Sam mam z-5500 i wiem ze mimo ze jest potezniejszy jednoczesnie sporo wolniejszy od

crativ. Zupenie inaczej satelitki ktore graja troche ladniej na logach z-5500.

Jak widac co user inna opinia.

Ale co by nie napisac o g500 maja w tej cenie jeden z lepiej grajacych subow zarwono z porownaniem do konkurencji jak i starszych modeli tej firmy.

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Nie zgodze się z tobą,Przecież sub to najmocniejszy punkt zestawu :rolleyes:

Też mam te głośniki na pokoiku 7x4m :) ,(specjalnie dokupywalem kable po 5m do kazdej satelitki :wink: )według mnie grają przyzwoicie,muza umnie ciągle leci na maxa,dzisiaj slucham juz od 8 do teraz na maxa i poczułem jakby się coś jarało,satelitki śmierdzą jakby były popalone ale wszystko działa B-) :huh: :?

Najczęściej oglondam teledyski bo mp3 mam w slabej jakości,Mam pytanie do wszystkich wie ktoś jak przedłużyć bas z suba?Tak żeby było jak na dyskotece B-)

I żeby trwał jak najdłużej,Oraz jak robić żeby był dużo głośniejszy od satelitek bo na maxa to raczej niemożliwe :mur:

Biore Soprany na minimum bas na maximum,w equalizerze biore ustawienia na bass,ale itak jest za ktutki i zacichy,chciałbym ustawić zeby był jak najgłośniejszy i jak najdłuższy.Mam karte SB Audigy SE i sterowniki orginalne :razz: ...Z góry dzięki za odpowiedź :wink:

Aha mam możliwość ich zamienienia na 2x ALTUS 140 + jakiś wzmachol 100W,Zamienili byście się na moim miejscu??Ja się napewno nie zamienie :wink: ale chciałbym wiedzieć co otym myślicie :rolleyes:

Edytowane przez Manamana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha mam możliwość ich zamienienia na 2x ALTUS 140 + jakiś wzmachol 100W,Zamienili byście się na moim miejscu??Ja się napewno nie zamienie :wink: ale chciałbym wiedzieć co otym myślicie :rolleyes:

Zależy jaki wzmachol i w jakim stanie kolumny. Basem Altusy pozamiatają G500 że aż się przykro zrobi, więc jak lubisz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy jaki wzmachol i w jakim stanie kolumny. Basem Altusy pozamiatają G500 że aż się przykro zrobi, więc jak lubisz...

Ja słuchałem tych altusów + takie coś:

2310739[/snapback]

Aty wogle słuchałeś G500??ja swoich używam w pokoju 7x4m,a Altusów słuchałem na powietrzu i w pokoju 25m2 :lol: ...I według mnie właśnie bas one mają słaby :sad: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja słuchałem tych altusów + takie coś:

2311138[/snapback]

...I według mnie właśnie bas one mają słaby :sad: .
Tak, normalne głośniki za pareset zeta nówka grają gorzej niż Subwoofer Creative. Oczywiście, w końcu Altusy mają jedynie 2x20cm głośniki, a subwoofer ma znając życie pasywną membranę 20cm. W końcu to logiczne, że subwoofer będzie lepiej grał... W ogóle porównanie takiego zestawiku do jakichkolwiek średniej jakości głośników to nieporozumienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś na tym techniawki słucha?

Tak, normalne głośniki za pareset zeta nówka grają gorzej niż Subwoofer Creative. Oczywiście, w końcu Altusy mają jedynie 2x20cm głośniki, a subwoofer ma znając życie pasywną membranę 20cm. W końcu to logiczne, że subwoofer będzie lepiej grał... W ogóle porównanie takiego zestawiku do jakichkolwiek średniej jakości głośników to nieporozumienie.

Te altusy mają 2x 25cm + 2x 12cm + 2 wysokotonowe :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrażenia raczej średnio-negatywne

Wzmachol to niepowiem jaki to był bo niewiem,ale altusy 140 z wymienianymi głośnikami :razz: ...

...I według mnie właśnie bas one mają słaby

Nie dziwi nic jak altusy mają powymieniane wszystkie głośniki na jakieś chińskie syfiaste zamienniki ,zwrotnice też pewnie zrąbane przez jakiegoś pseudofachowca,a potem krązą takie opinie że altusy chodzą gorzej od komputerowych maleństw!.Słuchałem kiedyś u siebie altusy,altony z tymi wzmacniaczami linki na dole podałem i na 100% chodzą lepiej niż głośniki komputerowe!.

WS-704

WS-504

CYFROWY EQUALIZER DIORA!

Te Polskie wzmacniacze mają dobre i wydajne konstrukcje w przeciwieństwie do wielu tanich tandetnych konstrukcji wzmacniaczy i amplitunerów technics i sony po których przesłuchaniu faktycznie można dojść do wniosku że altusy grają gorzej od np:Creative.

Edytowane przez mpeg-4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dziwi nic jak altusy mają powymieniane wszystkie głośniki na jakieś chińskie syfiaste zamienniki ,zwrotnice też pewnie zrąbane przez jakiegoś pseudofachowca,a potem krązą takie opinie że altusy chodzą gorzej od komputerowych maleństw!.Słuchałem kiedyś u siebie altusy,altony z tymi wzmacniaczami linki na dole podałem i na 100% chodzą lepiej niż głośniki komputerowe!.

WS-704

WS-504

CYFROWY EQUALIZER DIORA!

Te Polskie wzmacniacze mają dobre i wydajne konstrukcje w przeciwieństwie do wielu tanich tandetnych konstrukcji wzmacniaczy i amplitunerów technics i sony po których przesłuchaniu faktycznie można dojść do wniosku że altusy grają gorżej od np:Creative.

Głośniki powyminiane bo te tonsilowe się kruszą czy coś takiego :wink: ,Reszta niezmieniana(Kolumny w stanie dobrym,lepszym niż moje Creative P5800 które miałem pół roku...),A takpozatym to niewiem jak wy ale ja bym od altusów wolał jakieś inne nowe kolumny anie półwieczne altusy,Pewnie KODA były by zdecydowanie lepsze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dowiedz się co jest wymienione... Standardowo wymienia się membrany, ewentualnie zawieszenie. Mój ojciec naprawił sobie Altus 110, powymieniał membrany (pokruszone było zawieszenie) i hulają aż miło. Zresztą z tego co pamiętam to Altusy 140 jakieś dobre nie były, raczej imprezowy sprzęt który ma być głośny i basowy, aniżeli dokładny... Poczytaj, obadaj...

Co do kody - koda jest ok i tania ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiatm.

W bardzo niedalekiej przyszlosci mam zamiar wymienic glosniki z Creative T2900 na......no wlasnie :huh: Przez dobre pare miesiecy az do dzisiaj bylem na 1000% przekonany do Logow Z-2300, ale kiedy zaczalem czytac o tych Creativach G500 jestem lekko zmieszany. Moj problem polega na tym, ze kocham bass...miekki, dlugi, soczysty, poruszajacy, rozluzniajacy, relaksujacy, leczacy wrecz :D (muza - ATB itp) i po przeczytaniu posta gregoo2, ze G500 maja slabszy bass od Z-2300 nie wiem co zrobic... Mieszkam w bloku i pokoj mam 4x5m (or so) Obecne creativy sa slabe (i to o wiele, choc mama i tak bardzo marudzi :D )

- Kupujac Z-2300 dostaje Bass i 2 male satelitki (poza basem reszte pasma takze chcialbym uslyszec :? )

- Kupujac G500 dostaje piekny dzwiek w kazdym zakresie <--(porownujac do T2900 :D ) i bass...hmm no wlasnie, jaki bass?

Wbrew pozorom, mam wrazliwe ucho (nie tylko na bass :-P ) wiec zaczynam sie kierowac w strone G500....ale dylemat wciaz pozostaje.

Aha, chce jeszcze kupic karte muzyczna (dobra i za rozsadna kase) bo zintegrowana nForce2 bedzie za slaba. Czy TA jest wystarczajaca?

Z gory dziekuje za pomoc.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kocham bass...miekki, dlugi, soczysty, poruszajacy, rozluzniajacy, relaksujacy, leczacy wrecz :D

To kup se pan kolumny :wink:

(poza basem reszte pasma takze chcialbym uslyszec :? )

To kup se pan kolumny :lol2:

- Kupujac G500 dostaje piekny dzwiek w kazdym zakresie

Ja, yhm :rolleyes:

Wbrew pozorom, mam wrazliwe ucho (nie tylko na bass :-P )

Jak masz wrażliwe ucho, to kup se pan kolumny :wink: I CD-Audio a nie mp3.

Aha, chce jeszcze kupic karte muzyczna (dobra i za rozsadna kase) bo zintegrowana nForce2 bedzie za slaba. Czy TA jest wystarczajaca?

Z gory dziekuje za pomoc.

Pozdrawiam.

Karta do grania, nie do słuchania. :wink:

Zasadniczo to za takie pieniądze masz aktywne monitory studyjne pokroju Behringer MS40, ale jak lubisz techniawke ATB i inne "takie takie" to kup sobie którykolwiek z tych zestawów, z obu pewno bedziesz zadowolony. Jak kupisz 5.1 to dojdzie ci przyjemność z grania w gry + ogladania filmów na DVD, lub tez w innych formatach, ale z dzwiekiem AC3 ;)

EDIT

mam pomysła ;)

kup sobie SAM aktywny subwoofer ;D

http://www.allegro.pl/search.php?string=koda+subwoofer

:wink:

Edytowane przez Sarkazz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kup se pan kolumny :wink:

To kup se pan kolumny :lol2:

Ja, yhm :rolleyes:

Jak masz wrażliwe ucho, to kup se pan kolumny :wink: I CD-Audio a nie mp3.

Karta do grania, nie do słuchania. :wink:

100% poparcia.

5.1 do sluchania muzyki srednio sie nadaje i nie zmienia tego 25 cm suby.

Ale i tak wole komputerowe 5.1 do szeroko pojetej rozrywki niz stereo.

Problem w osobistym guscie i przewadze zastosowan.

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe sam sub, nie no bez przesady... a gdzie reszta pasma? :D Jakos caly czas nie moge sie przekonac do kolumn. Moj brat ma jakies duuze i choc graja 'poteznie' to dzwiek jakos srednio mi sie widzi. Bass jest, ale jakis taki....'dziwny' Wole jednak miec w zestawie suba ktory jest odpowiedzialny za sam bas.

Ja, yhm

zapomniales dodac w cytacie

(porownujac do T2900 )

:-P

W gry gram sporadycznie, natomiast muza leci prawie non-stop, wiec skoro podana k.muzyczna jest do grania, to jaka polecacie do muzy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość hooded man

AdaS. kup sobie audigy albo audigy2, do tego creative G500 - taki zestawik naprawde syci - wierz mi.

Jak nie grasz to 5.1 bedzie jak znalazl do filmow DVD a jak bedziesz chcial muzy posluchac to wylaczasz softwaerowo tyl i masz fajne stereo do odsluchu muzy. Taniej uniwersalniej, funkcjonalniej i estetyczniej sie nie da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki, wlasnie takiej odpowiedzi potrzebowalem. Extra, ze mozna wylaczyc tylne satelitki ;)

Kupie raczej Audigy4 OEM bo kosztuje tylko 160zl, a Audigy2 (nie se) jest nawet drozsza;)

Czym dokladnie rozni sie wersja Audigy4 OEM/BOX ? Bo wersja BOX jest o 100zl drozsza :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hooded man czy ta karta będzie dobra ? Jest to audigy wersja żadna oemowa, i z tego co wiem, dowiadywałem się - jest to bardzo dobra karta, która jest lepsza od np. audigy 2

No i pytanie, czy te głośniki tak jak pisze wyżej trzeba sluchac wylaczającc softwaerowo tył ? chodzi mi o muzykę. Czy w 5 głośnikach będzie gorzej niż w tych 2 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość hooded man

IMHO kazde audigy od 2 w gore bedzie dobre (kurde w sumie juz nawet stare klasyczne audigy jest bardzo dobra karta tym bardziej jak cie eaxy nie interesuja bo nie grasz), liczy sie tylko to ile masz kasy, po drodze dodawali malo istotne udoskonalenia do kolejnych wersji. Powiem wiecej tylko x-fi robi jakas istotna roznice a to ze wzgledu na (i tak mocno kontrowersyjne ale efektowne trzeba przyznac) miksowanie stereo w 5.1 i dobry odsluch w sluchwkach.

ja muzy sluchalem nawet na 5.1 ale pisze o tym ze mozna sobie wylaczyc tyl bo niektorzy elo audiofile zaraz mnie zlinczuja... ze przeciez muzyki to nie mozna na zstawie 5.1 - nie prawda, bo mozna ;-)

Takze przetestujesz i sam ocenisz :-)

edycje boxowe i oemowe roznia sie tylko pudelkiem i moze jakas plytke dodatowa dostaniesz, ulotki, broszurki - jednym slowem shit, nic specjalnego. Napewno bardziej sie opyla brac oem, tam i tak bedziesz mial wszystko co jest potrzebne lacznie ze sterami.

Jeszcze jednen wulgaryzm i doloze nie tylko 10%, ale i ZPP.

edited by fipa

Edytowane przez fipa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość hooded man

ok szarpnolem sie na te glosniki maja ponoc przyjsc dzisiaj, moze mi ktos powie jakie sa kable satelity<=>sub ? Ponoc sa gole druty ktore sie wklada w zatrzaski ale nie wiem na 100% (boze bylo by cudownie pojsc tylko i kabel kupic a nie sie pierniczyc z lutowaniem albo kupowaneim drogich kabli)

Moze mi ktos potwierdzic jak to jest? Bo bym sobie podskoczyl i od razu kable dokupil zanim kurier wpadnie :-)

ps. wiem ze powinienem wyedytowac poprzedni post ale nikt by nie zauwazyl ze ktos cos napisal w tym temacie bo spadl juz dosc nisko, jak bede mial glosniki to skasuje i jakies foty zamieszcze dla chetnych na kupno sprzetu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok szarpnolem sie na te glosniki maja ponoc przyjsc dzisiaj, moze mi ktos powie jakie sa kable satelity<=>sub ? Ponoc sa gole druty ktore sie wklada w zatrzaski ale nie wiem na 100% (boze bylo by cudownie pojsc tylko i kabel kupic a nie sie pierniczyc z lutowaniem albo kupowaneim drogich kabli)

Moze mi ktos potwierdzic jak to jest? Bo bym sobie podskoczyl i od razu kable dokupil zanim kurier wpadnie :-)

ps. wiem ze powinienem wyedytowac poprzedni post ale nikt by nie zauwazyl ze ktos cos napisal w tym temacie bo spadl juz dosc nisko, jak bede mial glosniki to skasuje i jakies foty zamieszcze dla chetnych na kupno sprzetu.

satelitki są na zatrzaski, w komplecie kable: 3 x 2m, 2 x5m , możesz np. dokupić przedłużacz chinch do głośników LINK.. ja tak zrobiłem :) Edytowane przez piotr78

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daj znać jak dojdą,jakie miałeś wcześniej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość hooded man

no tak teraz rozumiem z tymi chinchami.... paczke odebralem przed godzina od kuriera. Wczesniej mialem zachwalane ogolnie logi z-2300 (sam bylem wniebowziety tymi glosnikami ale g500 sa 5.1 i w tej samej cenie praktycznie :blink: wiec sie zdecydowalem na nie (apropo mam do opchniecia z-2300 - stan jak z tasmy produkcyjnej)

Pierwsze wrazenie - sub jest 20% wiekszy niz w z-2300 (ciezko uwierzyc ze wogole moze byc wiekszy :blink: )i tez gdzies tak 20% ciezszy. Satelity sa tez nie sa takie filigranowe jak w z-2300 tylko wygladaja jak kolumny od miniwiezy. Narazie przewiercam polke gdzie indziej zeby odslonic stare dziory po dawnm inspire ;) i generalnie rozpierdziel, za jakies 3 godzinki odpale sprzet. Zobaczymi czy zeczywiscie g500 ma gorsza reprodukcje basu.

Edytowane przez hooded man

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak teraz rozumiem z tymi chinchami.... paczke odebralem przed godzina od kuriera. Wczesniej mialem zachwalane ogolnie logi z-2300 (sam bylem wniebowziety tymi glosnikami ale g500 sa 5.1 i w tej samej cenie praktycznie :blink: wiec sie zdecydowalem na nie (apropo mam do opchniecia z-2300 - stan jak z tasmy produkcyjnej)

Pierwsze wrazenie - sub jest 20% wiekszy niz w z-2300 (ciezko uwierzyc ze wogole moze byc wiekszy :blink: )i tez gdzies tak 20% ciezszy. Satelity sa tez nie sa takie filigranowe jak w z-2300 tylko wygladaja jak kolumny od miniwiezy. Narazie przewiercam polke gdzie indziej zeby odslonic stare dziory po dawnm inspire ;) i generalnie rozpierdziel, za jakies 3 godzinki odpale sprzet. Zobaczymi czy zeczywiscie g500 ma gorsza reprodukcje basu.

Niema napewno,bass jest właśnie najlepszy :) !!Właśnie wsadziłem suba pomiedzy szafki itakiego kopa dostał że poezja totalna :lol: !!Żyć nie umierać! :wink:

Mieszkam teraz w garażu o odległości jakieś 100m od bloku mojego i sąsiedzi na policje juz dzwonili B-) :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość hooded man

no tak walczylem dlugo i bolesnie z rozstawieniem glosnikow. Wlasnie podlaczylem i tyl wogole nie gra, jak wlacze na pilocie upmix to lewa tylnia cos tam gra ale tak jak by w tunelu gdzies daleko, w powerDVD we wladcy piersciemi mam nieme kino, popier..... sie wszystko ale syf, nie wiem co zrobic juz z tym. Moze mam walnieta satelite, ale dlaczego druga gra jak "przez mgle" zaraz pozamieniam.

Co bo subwoofera to z calym szacunkiem dla z-2300 ale subek w g500 jest jednak lepszy.

CZytalem gdzies o tym niegrajacym tyle , ludzie zlitujcie sie i mi powiedzcie o co biega bo ja juz na pysk lece, i nie mam juz energii

edit.

padniety kabelek byl jakis shitowaty kabel na przedluzacz kupilem. Hehe fajnie podskakiwalem na fotelu od basu, naprawde daje po nerkach, ale po takich manewrach jest bardzo goracy z tylu, logi nawet nie byly ledwo cieple :-)

I chyba nie jestem audiofilem bo podoba mi sie zmiksowane techno 320kbit zucone na 5.1, wspaniale doznania szczegolnie po dopieszczeniu equalizerem

Edytowane przez hooded man

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi