mariobross1 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) skoro mam różne karty na których moge porównać jak grają głośniki tzn że wiem co mówie i swoje teksty o syfie to sobie zatrzymaj dla siebie bo syf to ty masz ale gdzie indziejTylko bez takich tekstów młody, jak ci się coś nie podoba to nie korzystaj z tego forum- proste. A jak masz jakiś problem to napisz na PW i rozwiążemy to inaczej. Ludzie szukają tu pomocy, ty widocznie zaczepki. Jak jesteś taki mocny to napisz na PW Edytowane 12 Grudnia 2006 przez mariobross1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 leon1964 no bo muzyki sie nie zlucha na 5.1. Wlacz CMSS2 i daj lekka przewage na przod - zobaczysz jak mozna sluchac muzyki w stereo na zestawie 5.1 :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schadow36 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 czy na karcie sb live model CT4830 te głośniki sie nie zmarnują ? głośniki już zamówione a taką tylko karte narazie mam , jeszcze tak zapytam jakie sterowniki najlepsze do tej karty ? te kx'y ? nie pytam o głośniki tylko o karte:D mam już te gigaworksy g500... odświeżam i czekam na odpowiedź pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy G500 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) jak umiesz czytać to poczytaj sobie regulamin :mur: Żeby wykorzystać w pełni możliwości tych głośników to polecam Audigy X-Fi, bo one były projektowane z myślą o tandemie właśnie z tą kartą. Jeżeli nie to polecam 2 ZS lub ewentualnie Audigy 1 Player, ale tylko modele SB0090 i SB0092 + modowane stery od A4Pro. pozdro Edytowane 17 Grudnia 2006 przez msn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodygun Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witam wszystkich bardzo serdecznie i świątecznie :wink: Jestem nowym użytkownikiem tego forum ale wygląda na to że będę tutaj częściej zaglądał. Jestem szczęśliwym dla nie których nieszczęśliwym posiadaczem zestawu g500 od 3dni. Kupiłem je w MM w Łodzi (bardzo ciężko je było dostać chyba przez te święta) za no wiem przepłaciłem ale cóż 629zł :? Biorąc pod uwagę to że we wszystkich dobrych sklepach w Łodzi zostały one wykupione i ja załapałem się na jeden z kilku dostępnych kompletów to jednak nie tak źle, ale jak poczytałem na tym forum że były nawet za 499zł to nieco mnie wzięło. Ale do rzeczy. Chciałbym się dowiedzieć od posiadaczy bo dzisiaj je troszkę przykatowałem czy u każdego satelity śmierdzą spalenizną po ok 15miutach słuchania zestawu na pełen full? Nie powiem żebym się tego nie przestraszył bo moja wieża śmierdziała podobnie i z czasem średniotonówki szlag trafił <_< niechciałbym powtórki z rozrywki tyle że tymrazem z dużo droższym sprzętem. Czasami poprostu lubie zawalić sobie full max tymbardziej jak mnie sąsiedzi wkurzą. A może to zapach przepalających się głośników? Czytałem, że ktoś wcześniej tak samo miał z tym problem tylko że z tego co tam obliczyłem słuchał 3godz a nie 20min na full. Drugie pytanko do was tyczy się mojej karty dźwiękowej. Mianowicie mam SB Live! 24bit tylko że wersje oem i nie otrzymałem do niej nic :cry: no i tu zaczyna się problem bo tak sterowniki sobie ściągnąłem ale nie mogę dostać tej fajnej konsoli która wg Creativa nazywana jest EAX. Coś jak realtek '97 na sterownikach od dźwiękówki na płycie głównej. Bardzo chciałbym to mieć gdyż są tam dobre ustawienia equalizera których mi strasznie brakuje. Jeśli ktoś jest w posiadaniu czegoś takiego to prosiłbym o kontakt lub jeśli ktoś to gdzieś znalazł w necie to prosiłbym o linka. To by chyba było na tyle narazie. Dodam jeszcze że jestem całkiem mile zaskoczony tym zestawem gdyż w tej cenie niema sobie równych. Słyszałem też z5500 no ale tam jest dekoder i dla mnie to już jest wyższa półka cenowa (jeszcze raz tyle kosztują) pozatym moc tamtego zestawu powala szczególnie sub (188wat) który z domku kumpla powoli robi ruine bo już mu wszystko pęka. Pozdrawiam wszystkich i życzę wesołych jeszcze trwających świat! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schadow36 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Takie moje spostrzeżenie co do g500 po kolejnym tygodniu słuchania .Wszystko głośniki komputerow które dotychczas słyszałem (wszystki inpire od 4.1 do 7.1 , logitech x-530 a także audiofilskie zestawy mediatacha manty itp :lol2: ) przy regulacji głośności między 70% a 100% nie było żadnej różnicy tzn nie było głośniej zmieniała sie jedyne ilośc zniekszatłceń , trzaków , subwofer sie dusił itp. Te są pierwszymi które na 100% ustawione nie charczą nie skrzypią nie pierdzą , nawet mam wrażenie że jest tak ustawiony ten zestaw że go troche przykręcili , jakby sie dało ustawić na 120 % głośności pewnie też by dośc czysto grał . Polecam przedewszystkim tym co lubią moc moc i jeszcze raz moc bo w tej cenie namocniejszy zestaw komputerowych "głośnikczków".U mnie w pooju 25m kwadratowych nie narzekam na brak mocy . A teraz kilka minusów i wad wymienie , zacznijmy od tego że satlitki plastikowe przy tej cenie (ale to kwestia gustu) mi akurat nie przeszkadza , 2 rzecz to jeżeli macie je mieć ustawione tak że na blacie lub biórki bendą 2 przednie w odlogosci mniejszej niż 1,5 metra do dajcie sobie z nimi spokój !! miałem tak przez 3 dni i przez 3 dni mnie bolały uszy i głowa no chyba ze chcecie słuchać cicho to co innego ale kto kupuje te głośiki po to żeby słuchać cicho :) . Jeszcze jedna wada to krótkie kable , o ile tylne ujdą (5 metrów) to przednie okropnie krótkie , wstyddziłby sie creative przy głośnikach za prawie 600zł oszczędzać na kablach .jeszcze dla niektórych wadą może być pilot że jest na kablu ale jest wygodny i ma wszystko czego trzeba .Toby było na tyle ogólnie daje 9/10 za te którkie kable inne drobne minusy ale za moc dałbym 11/10 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 schadow36 nie obraź się ale jeśli dla Ciebie one na 100% głośności grają cicho to jesteś "głuchy" albo nie słyszałeś naprawdę czystego dźwięku ;) Co do wad to zgodzę się przednie kable są bardzo krótkie, tylne zresztą też ale to tylnych miałem już swoje kable w podłodze :D Kolejną wadą jest pilot a raczej gumowe podkładki pod nim, powie mi ktoś dlaczego do cholery z przodu są dwie a z tyłu jedna, gdy naciska się na przyciski na górze pilota to ten się buja co mnie strasznie denerwuje :/ (wiem, wiem czepiam się:wink:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schadow36 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Wiesz zalezy od rodzaju muzyki i jej jakości w mp3 nigdy nie będziesz miał czystgo dźwięku , na prawde sprobuj sobie znaleźć jakąś muzyke na orginalnym cd-audio (najlepiej jakąś muzyke powżną czy coś takiego) bo to nagrywają z wypas jakością czego o niektórych innych cd-audi nie można powiedzieć i załącz sobie nie prez winampa tylko przez foobar i nie zmieniaj nic w eq i gwarantuje ci że będzie czysty dźwięk chyba że masz jakieś lepsz ucho odemnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) Wiesz zalezy od rodzaju muzyki i jej jakości w mp3 nigdy nie będziesz miał czystgo dźwięku , na prawde sprobuj sobie znaleźć jakąś muzyke na orginalnym cd-audioPrzeważnie jak zgrywam z CDA na mp3 to w 320kbps i wtedy dzwiek na sennheiserach jest w miare czysty czego nie można powiedzieć o żadnym zestawie głosników komputerowych 5.1, z CDA zresztą jest tak samo bo mam sporo oryginalnych płyt... ....(najlepiej jakąś muzyke powżną czy coś takiego) bo to nagrywają z wypas jakością czego o niektórych innych cd-audi nie można powiedzieć...Muzykę poważną na komputerowym zestawie 5.1? Chyba żartujesz w tym momencie... ...i załącz sobie nie prez winampa tylko przez foobar i nie zmieniaj nic w eq...Do odtwarzania muzyki używam tylko i wyłącznie foobara .... i gwarantuje ci że będzie czysty dźwięk chyba że masz jakieś lepsz ucho odemnie :)To chyba pozostane przy tym, że mam lepsze ucho ;) Edytowane 27 Grudnia 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodygun Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 ja słucham muzyki w winampie (foobara używam troche rzadziej) średnio 192kb/s no i niestety musze przyznać że jak się zawali ten full na tych głośnikach to można się doczepić do jakości dźwięku. Niemiałem okazji jeszcze testować oryginalnych płyt audio (mam w zamiarze wrzucić ATB No Silence) ponieważ sąsiedzi byli już pod drzwiami i grozili mi odcięciem prądu:P ale do rzeczy czy u was te głośniki tak samo śmierdzą spalenizną jak zawalicie na maksa?? bo to mnie boli a niechciałbym się z nimi rozstawać z powodu ich spalenia:/ w ulotkach które dodali nic nie pisze o tym:/ dla porównania w logach z5500 pisze że słuchanie zestawu na podbiciu czy tam drugiej skali zwanej bostem grozi spaleniem zestawu i niebedzie to naprawiane na gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 hejka :) Posiadam takowy zestawik i napisze ze sprawuje sie wysmienicie :D. Oglądanie np. Ice age przy max Basach powoduje trzęsieniem pokoju ;p. Co do muzy niemam zastrzezeń, na 100% mocy słychać mnie na całym osiedlu :D (winamp). Zadnej spalenizny nie czuje. No chyba ze przesadzasz z Basami i satelitki niewyrabiają to mozliwe ze docierasz zestaw. Tuba odseparowana jest od drgań poprzez karimate :) ..pozdro.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodygun Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) no niepowiem wszystko co na pilocie jest na maxa (center, rear, sub i treble) equalizery w winampie mam powyłączane. Mam tylko takową konsole włączoną gdyż zestaw na tym ładnie gra i dosyć ładny dźwięk jest -> http://img294.imageshack.us/my.php?image=1...22722010mh4.jpg Oby to był zapach docierających się głośników bo jak padną to się zabije i stracę zaufanie do tej firmy:/. Przed tym zestawem posiadałem Creative T3000 także zmiana jest spora i dla mnie i dla sąsiadów:D. Pozdro! Edytowane 27 Grudnia 2006 przez mlodygun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 no niepowiem wszystko co na pilocie jest na maxa (center, rear, sub i treble) :mur: To ja mam suba skręconego w konsoli THX do 80Hz co by nie buczał, a ty masz wszystko na maksa i jeszcze narzekasz że Ci śmierdzi :mur: Po za tym przestawianie głośności suba, treble i balansu na pilocie mija się z celem bo i tak po odłączeniu zasilania trzeba ustawiać od nowa więc lepiej ustawić to w sterownikach i mieć spokój... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schadow36 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Jestem w szoku teraz zauważyłem że cały czas grałem na 4.1 :lol2: czy ktoś wie jak włączyć ten 5 głośnik? bo cały czas mi nie działa:| a nawet tego nie zauważyłem tak byłem zajęty słuchaniem :lol: .Jade na kx'ach zmiana w sterownikach nic nie daje chyba że coś pominołem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodygun Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) :mur: To ja mam suba skręconego w konsoli THX do 80Hz co by nie buczał, a ty masz wszystko na maksa i jeszcze narzekasz że Ci śmierdzi :mur: Po za tym przestawianie głośności suba, treble i balansu na pilocie mija się z celem bo i tak po odłączeniu zasilania trzeba ustawiać od nowa więc lepiej ustawić to w sterownikach i mieć spokój... ja od zasilania nie wyłączam głośników co noc bo moim zdaniem jest to zbędne i nie chce mi się włazić pod biurko żeby wciskać ten guziczek. Co do konsoli ty masz o tyle dobrze że na sterownikach od karty dźwiękowej masz equalizery itp itd coś jak na realteku AC '97. No ja niestety w swoim SB live mam tylko sterownik ściągnięty ze strony creativa tak żeby ta karta po prostu działała, nie mam żadnych ulepszeń ani nic podobnego oprócz tej tylko konsoli na której mam tylko efekty :? No i ten bas też mam ustawiony na 80Hz w tym też dodatku -> http://img217.imageshack.us/my.php?image=setinngsok6.jpg ale na pilocie jak słucham na maxa to jest full gdyż moim zdaniem bas trochę niknie przy satelitkach i one go zagłuszają. aha i jeszcze do wszystkich posiadaczy kart Sound Blaster Live! Jak nazywa się konsola z equalizerami i innymi ustawieniami głośników? Bo w Audigy jest to chyba Creative Audio Console. Chodzi mi o te wszystkie equalizery, rozmieszczanie i testowanie głośników itp. Prosze o pomoc! Pozdrawiam Edytowane 27 Grudnia 2006 przez mlodygun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Jak słucham na MAXA to mam ustawione tak: -- equalizer od winampa na full bas & trible z czego basy zjechalem troszke na dól -- equalizer od Realteka mam wyłaczony. -- basy na pilocie na minimum. (Mozna więcej w zależnosci od muzy) i słuchając na maxa mam czysty dzwięk :) a co to 5 glosnika to masz przycisk na pilocie upmix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schadow36 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) Właśnie wiem próbowałem tym przyciskiem ale jak go nacisne to gra mi 3+1 :D centralny przednie i sub , a tylne sie wyciszają wtedy . Jeszcze spóbuje coś pokombinowac bo cały czas mam ustawione w kx'ach 5.1 movie mode czy jakoś tak i tam 5.1 surround włączony . Pomyłka jednak sienie wyciszają tylne ale grają gdzieś 5x ciszej od przednich dopeiro jak do ucha przyłożyłem to słuchać było :| dziwne troche Edytowane 27 Grudnia 2006 przez schadow36 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 hm... Jaką masz dzwiękówke ?. jak integre to odpal kreatora dzwięku przy wyłączonym upmixie i postepuj wedle instrukcji.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schadow36 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Mam audigy 1 pełną wersje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 To ja pas..Niewiem co jest grane :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodygun Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) OLAF_SKARPA czy to jest coś takiego? ->> http://img82.imageshack.us/my.php?image=equs8.jpg zgodzę się dźwięk jest zarąbiscie czysty ale przy takim ustawieniu jak dla mnie sub musi być nieco podkręcony (słucham techno i muzy clubowej) gdyż bass zanika w wysokich tonach i dźwięk przestaje być dynamiczny a robi się wielki gwizd :? te głośniki się chyba docierają gdyż śmierdzą nawet na 2 pełnych kreskach na pilocie i przy wyżej podanych ustawieniach EQ + wszystko max na pilocie. Edytowane 28 Grudnia 2006 przez mlodygun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyros Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Witam. Planuje kupić takowy zestaw. I mam pytanie, czy moglibyście podać mi wymiary subwoofera bardzo są mi potrzebne. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek06 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 ja ostanio przeniosłem swoje głosniki to salonu 42m^2 zeby sobie pare filmów obejrzeć na większym tv. i powiem że nieźle sobie radziły, zupełni inny basik niz umnie na poddaszu to płyty gipsowe wszystko tłumiły a na dole w salonie zupełni inny basik bardziej miekki zupełni inaczje grały :) myslałem ze mnie już niczym nie zaskoczą a jednak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 (edytowane) Witam. Planuje kupić takowy zestaw. I mam pytanie, czy moglibyście podać mi wymiary subwoofera bardzo są mi potrzebne. Z góry dzięki. ok 33x29x29 cm Edytowane 29 Grudnia 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodygun Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 ehh ja już zaczynam mieć powoli tych głośników dość :? niewiem czy to jest fabryczne czy celowe ze strony Creative żeby wkur*** klijenta. Najpierw śmierdziały satelitki oki po ok 1godz katowania non stop na full przestały czyli chyba się troche dotarły, przed jakąś godziną usłyszałem z okolic suba jakiś dziwny brzdęk coś jakby dźwięk sprężynki jak bas wali to razem słychać właśnie coś takiego. Postanowiłem się schylić i nasłuchać z kąd to dochodzi bo może coś mi w szafce się trzęsie no i dochodzi z okolic membrany niewiem czy to ta osłona czy zawieszenie już straciłem rachubę :sad: Jak bas udeży to razem z tym brzdęk. Słuchałem tego do początku 3kreski (niestety niemoge przykatować pożądnie teraz bo troszke godzina nie w pore). Może już na wyższych stopniach głośności to zanika no ale puki co na połowie 2 kreski już to słychać. EQ mam ustawiony na pop a w winampie ogólnie wyłączony, sub jest przykręcony do 80Hz a na pilocie oczywiście wszystko max. Czy ktoś wie co to może być??? bo mi już ręce opadają. Czyżby teraz sub się zaczął docierać??? Zaczynam myśleć dlaczego te głośniki były takie tanie i na czym firma Creative zaoszczędziła. Ciekawe ile jeszcze pograją.... :cry: :cry: :cry: Pozdrawiam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek06 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 wiecei na ile suatawić hz odzciecie basu ?? w tej chwili mam 50hz i czy jest jeszcze jakiś sposób wogóle na sb live jeszcze jakoś podrasować bass ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zaczynam myśleć dlaczego te głośniki były takie tanie i na czym firma Creative zaoszczędziła. Właśnie tu jest pies pogrzebany. 600 zł za głośniki hehe (które są niby super sub, 5 satelit , przewody piloty itd.). Tyle to sam średniej klasy subwoofer kosztuje np sw1000. One sa po prostu robione na najtańszych komponentach dlatego sa takie takie tanie. Podczas gdy normalny sprzęt może grać wiele lat. Takie cuś to chyba więcej niż 3 lata nie pogra. (nie wspominam o jakości reprodukcji dźwięku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek06 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 nie rozumiem tylko czemu porównujecie głosniki komputerowe do kina domowego i innych :P przeciez to tylko głsniki do kompa mająs ie sprawdzać w grach no i w filmach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 nie rozumiem tylko czemu porównujecie głosniki komputerowe do kina domowego i innych :P przeciez to tylko głsniki do kompa mająs ie sprawdzać w grach no i w filmach :) Porównywane do kina domowego są dlatego, że większość ich posiadaczy uważa iż muzyka nawet na najgłośniejszym poziomie jest odtwarzana czysto (pewnie nigdy nie słyszeli dobrego stereo) co można wsadzić między bajki, sam mam G500 i nie raz już pisałem, że do muzyki się nie nadają.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schadow36 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 KAX masz rajce nigdy nei słyszałem dobrego stereo i pewnie to co mówiłem o czytosci dźwięku to torche bajki bo porównania nie mam ale jak możesz równać coś za ~ 3000zł do czegoś za 560 zł .Ten zestaw trzeba porównać do innych zestawów komputerowych ja np mam porównanie do inspire i na pewno na tych sie lepiej słucha myzki nić na inspire .Nie wiem co chcesz powiedzieć przez to "do muzki sie nie nadają" miałem keidyś głośniki 2 takie małe za 20zł i słuchałem na nich muzki i co :wink: może jestem mało wymagający ale ja na nich słucham muzki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...