KAX_ Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) w sumie tylko na mp3, ale jak napisałem powyżej brat słuchał bez problemowo muzyki na kompie. Obecnie nie mam filmu, który by obsługiwał dźwięk 5.1 Bez odpowiednio ustawionych sterowników lub wtyczki do odtwarzacza nie będziesz słyszał nagrania stereo we wszystkich głośnikach. Jesli masz kartę creative włącz CMSS'a, a jeśli uzywasz fobbara to zainstaluj sobie wtyczkę channel mixer P.S Jak ktoś by był zainteresowany to sprzedaję swoje G500 ;] Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schadow36 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ja też będe sprzedawał swoje g500 trzaba na coś mocniejszego przejść:) ile mogą kosztawać takie 6 miesięczne w praktycznie idealnym stanie ? teraz nówki podrożały to używki chyba troche też? thx za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Daj znać na priv ile za nie chcesz bo mam chłopka który już mnie pytał o nie więc może od Ciebie by odkupił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...