kszonek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 ok decyzja podjeta w 99 % blok kupuje tu (storm) a chlodnica czeka do przyjazdu do polski... albo bedzie cooltek albo fwc.. moze mi ktos jeszcze tylko powiedziec jak bedzie z odprowadzaniem ciepla jakbym kiedys zmianial na 2 jaja :) bo kontrukcja storma bardziej mi sie wydaje ze byla projektowana na 1 jajo :) chodzi o te takie wypustki na samym srodku... eh, strom i fwc :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: czego chciec wiecej [; [; [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 no ;] a moze ktos mi odpowiedziec na moje pytanie bo budowa storma wlasnie sugeruje i ze jest on skierowany do procesorw raczej 1 jajowych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 no ;] a moze ktos mi odpowiedziec na moje pytanie bo budowa storma wlasnie sugeruje i ze jest on skierowany do procesorw raczej 1 jajowych :) imo nie ma to az tak duzego znaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) acha ;] kusi mnie jeszcze zeby sobie kupic blok na gpu ale to juz chyba przesada bo silencer mi swietnie chlodzi :)) podsumowujac biore storma i ******do polski :D EDIT: musialem poprawic ortografie zamieniajac slowo na inne ;] brak polskiego systemu operacyjnego :D eh, strom i fwc czego chciec wiecej [; [; [; @kszonek: conroe panie conroe :D Edytowane 8 Lipca 2006 przez Kiczis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 mam kolejne pytanie odnosnie wydajniejszych ukladow (fwc i fc) xtreme addict napisal ze fwc jest poblematyczne i teraz chcialbym sie dowiedziec co w nim takiego jest problematycznego i czy jest bardziej problematyczne niz zwykle fc ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...