YogiCK Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Ja bym sie pozbyl tego co mam i walil w Venice 3000 i ASrock 939Dual. Zasilacz bral bym albo fotrona albo cos modecoma z serii mc, np taki jak ja mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magus Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Ja bym sie pozbyl tego co mam i walil w Venice 3000 i ASrock 939Dual. Zasilacz bral bym albo fotrona albo cos modecoma z serii mc, np taki jak ja mam. i wlasnei tak tez zamierzam postapic, tylko jeszcze musze sprzedac stare bebechy(mobo+proc) jak myslisz ile moge za nei dostac? pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Mysle ze z 400zl mozesz spokojnie sciagnac, moze nawet wiecej bo Bartony drogo chodza. Edytowane 16 Lipca 2006 przez YogiCK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magus Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Mysle ze z 400zl mozesz spokojnie sciagnac, moze nawet wiecej bo Bartony drogo chodza. hmmm no taka cena by mi odpowiadala;) tylko kiedy ja znajde jakiegos kupca:/ a na allegro to nie wiem czy za tyle pojdzie...:( ale thx for help;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...