sender28 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Witam... Może ktoś używa tego programiku? Jak poprawnie go skonfigurowac pod A64 3+ s. 754 i czy w ogóle jest taka opcja zeby RM CPU podnosił sam zegar jak np. właczam gry i inne wymagające aplikacje bo w tej chwili to musze sam przełączać profile. <_< ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zaznacz profil "Preformence on Demand" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Dołączam się do pytania. Jak poprawnie go skonfigurować aby dopiero pełna moc procesora włączała się podczas gier. W Windowsie wystarczy mi 1000Mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Tu znajdziecie odpowiedz w części zatytułowanej "Jak zrobić własne (lepsze) Cool'n'Quiet" Edytowane 9 Lipca 2006 przez rxg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Ok, udało się to zrobić programem Rightmark Cpu Clock Utility. Ale mam jeszcze jedno pytanie. Bo za każdym razem muszę go włączać. Czy nie da się zrobić tak aby program startował razem z Windowsem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) wrzuć jego skrót do start/ wszystkie programy/ autostart Edytowane 10 Lipca 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender28 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 wrzuć jego skrót do start/ wszystkie programy/ autostartW programie tez jest opcja zeby startował z Windowsem. Zakładka "Management"\ostatnia pozycja. Mi na mnozniku x4 procesor jedzie na 804.10 MHz . Ale chetnie jeszcze poczytem ten link o własnym Cool&Quiet. Pozdr :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Ja w najnowszej wersji Rightmark Cpu Clock Utility nie mogę nic zmieniać. Używam wersji dużo starszej 1.3 ! A tak takiej opcji nie ma Edytowane 10 Lipca 2006 przez humax5400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender28 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Ja w najnowszej wersji Rightmark Cpu Clock Utility nie mogę nic zmieniać. Używam wersji dużo starszej 1.3 ! A tak takiej opcji nie maJa mam ver. 2.1 i jest pozycja "Run application automatically when windows session starts" :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Zainstalowałem najnowszy v2.1fix. Jest opcja "Run application automatically when windows session starts" tyle, że ..... nie działa. Po każdym restarcie kompa musze na nowo startować Rightmarka, co więcej - nie zapamiętuje moich ustawień dotyczących m.in. profilu i wyswietlanych na pasku ikonek Odinstalowałem go. Obecnie zainstalowałem AMD power monitor - przynajmniej działa. Będe musiał sprawdzić CrystalCPUID - może będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...