Skocz do zawartości
Gość rafifeo

Nowy Keyboard

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rafifeo

siema. chce sobie sprawic keyboard, ale taki dla poczatkujacego. do 1600zl. troche grac umiem bo gram juz 6 lat na pianinie :lol2: . mam nadzieje ze z Oslej to juz wywalone nie bedzie ;] i ze mi pomozecie :)

znalazlem cos takiego: http://allegro.pl/item111925252_nowy_keybo...2_lata_gw_.html

a wrazie czego, jak by cos nie pasowalo moderacji to prosze nie dawac mi % :] :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

osobiscie sam gralem dobre pare lat po pianinach... za 1600 zl to sie raczej nie kupuje juz dla poczatkujacego ;) ktos chce to moge sprzedac za grosze casio ca110 bo poprostu nie uzywam :)

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta yamaha jest całkiem całkiem. Mam troche starsza jej wersje i moge powiedziec ze sie całkiem dobrze sprawuje. Ma dosc ładny dzwiek, no i mozliwosc dodawania dodatkowych styli i voiców.

Rozgladna bym sie takze za jakimis casio, poniewaz nowe modele sa rowniez dosc dobre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość rafifeo

ten kb yamaha mi sie tak jakos akurat spodobal =] napoczatku chcialem cos od casio, ale we wszystkich tanszych modelach nei bylo fdd, a na nim mi zalezy =]

wiec chyba wezme tego psr 450 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobne pytanie a nie chcąc rozpoczynać nowego wątku piszę je tutaj .

Mam zamiar rozpocząć naukę gry na kayboardzie i chcę kupić instrument , jednak kompletnie się na tym nie znam , proszę Was więc o radę , który kayboard kupić .Wpadła mi w oko Yamaha PSR-E203 keyboard instrument klawiszowy , tylko nie wiem czy warto , może podsuniecie mi coś innego w tej cenie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi