Gość rafifeo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 siema. chce sobie sprawic keyboard, ale taki dla poczatkujacego. do 1600zl. troche grac umiem bo gram juz 6 lat na pianinie :lol2: . mam nadzieje ze z Oslej to juz wywalone nie bedzie ;] i ze mi pomozecie :) znalazlem cos takiego: http://allegro.pl/item111925252_nowy_keybo...2_lata_gw_.html a wrazie czego, jak by cos nie pasowalo moderacji to prosze nie dawac mi % :] :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) ja myśle, że to pytanie bardziej nadaje się na jakies forum dot. muzyki i sprzętu grającego a nie kompów... może zapytaj tutaj: http://www.forum-muzyczne.net/index.php?showforum=19 Edytowane 6 Lipca 2006 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) osobiscie sam gralem dobre pare lat po pianinach... za 1600 zl to sie raczej nie kupuje juz dla poczatkujacego ;) ktos chce to moge sprzedac za grosze casio ca110 bo poprostu nie uzywam :) Edytowane 6 Lipca 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Ta yamaha jest całkiem całkiem. Mam troche starsza jej wersje i moge powiedziec ze sie całkiem dobrze sprawuje. Ma dosc ładny dzwiek, no i mozliwosc dodawania dodatkowych styli i voiców. Rozgladna bym sie takze za jakimis casio, poniewaz nowe modele sa rowniez dosc dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 ten kb yamaha mi sie tak jakos akurat spodobal =] napoczatku chcialem cos od casio, ale we wszystkich tanszych modelach nei bylo fdd, a na nim mi zalezy =] wiec chyba wezme tego psr 450 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elviso Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Mam podobne pytanie a nie chcąc rozpoczynać nowego wątku piszę je tutaj . Mam zamiar rozpocząć naukę gry na kayboardzie i chcę kupić instrument , jednak kompletnie się na tym nie znam , proszę Was więc o radę , który kayboard kupić .Wpadła mi w oko Yamaha PSR-E203 keyboard instrument klawiszowy , tylko nie wiem czy warto , może podsuniecie mi coś innego w tej cenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radus98 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Jaki keyboard polecicie na początek ??? zastanawiałem się nad casio lk 300 : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Jaki keyboard polecicie na początek ??? zastanawiałem się nad casio lk 300 :pomyśl nad klawiaturą sterującą. dobre rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Może i to ma być sprzęt dla początkującego, ale ja osobiście wolałbym dopłacić do tego: http://www.allegro.pl/item535272683_casio_...00_gratisy.html ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...