rxg Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Założenie jest takie by np. film oglądać na tv i jednocześnie grać korzystając z monitora. Z dźwiękiem sobie poradziłem natomiast nie wiem, co zrobić z obrazem w momencie uruchomienia gry obraz z TV znika. Dodam, że mam kartę ati obraz na TV wyświetlam w trybie kinowym za pomocą zakładki w sterownikach Avivo. Co zrobić by to zadziałało? Czy wstawienie dodatkowej karty graficznej i podłączenie do niej tylko tv załatwi sprawę? Edytowane 6 Lipca 2006 przez rxg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 pamietam ze na nVidii gf5200 mialem tak ze robilem: ekran 1 - monitor ekran 2 - tv to dzialalo w ten sposob ze monitor "byl polaczony" z tv tak ze kursor nie zatrzyymwal sie na prawym brzegu tylko przechodzil na tv od lewego. u Ciebie tak tez powinno sie dac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Rano sie tym pobawie i jak mi sie uda to powiem Ci jak to uczyniłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Może inaczej zapytam, czy ma ktoś zainstalowane dwie karty niezależnie pracujące z dwoma odbiornikami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 raczej zainstalowanie karty żeby obsługiwała tylko tv jest nierealne, musiałaby być pod pci (chyba że do działania wystarczyłoby CI to co oferuje karta na pci) > wysoka cena a osiągi beznadziejne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 W poniedziałek kupię jakieś x 1300 i sprawdzę. Dziwi mnie trochę to, że dwa filmy puszczam bez problemu karta wyłapuje oba strumienie video i wyświetla odpowiednio na TV, monitorze, natomiast gra+film nie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 W poniedziałek kupię jakieś x 1300 i sprawdzę. Dziwi mnie trochę to, że dwa filmy puszczam bez problemu karta wyłapuje oba strumienie video i wyświetla odpowiednio na TV, monitorze, natomiast gra+film nie :cry: Drugi ekran jest jakby rozszerzeniem pierwszego, Jedyne co mozna to na jednym net (2d), na drugim film (2d). Karta nie moze jednoczesnie pracowac w 3d na jednym, a w 2d na drugim ekranie. To tak jakby kazali ci spac i jednoczesnie cos robic, to niemozliwe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Chyba całości nie przeczytałeś będą dwie karty na pci-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Pozwolę sobie odświeżyć temat Tak, więc dokupiłem drugą kartę (ati x300). Po wpięciu w dodatkowe gniazdo pci-e karta nie działa (na 100 sprawna) windows też jej nie widzi. Co może być tego przyczyną? Dodam, że dodatkowe pci-e aktywne. Płyta, Asus P5W DH, karty x1900 i x300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...