KiMR Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Czy ten wiatraczek http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=26531# będzie pasował na GF 4 MX 440? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Moim zdaniem pakowanie chłodzenia droższego/niewiele tańszego od samej karty graficzniej mija się z celem. Na gf4mx440 wystarczy niebieski zalman ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Masz rację biorę tego Akasa 40 x 40 mm Chipset Cooler Blue Led http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=18436 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertoudi Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Ale po co z wiatrakiem jak zalman pójdzie pasywnie, im mniej wiatraczków tym lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 A ja bym powiedział - weź se zrób jakiś homemade. Wydajniejsze, tańsze, ogólnie lepsze. I good fun masz przy robocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 A ja bym powiedział - weź se zrób jakiś homemade. Wydajniejsze, tańsze, ogólnie lepsze. I good fun masz przy robocie. To ma być do kompa mojej siostry i nie chce mi sie z tym bawić. Biorę akase i starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Ajjj tam dużo roboty nie ma przecież, w sumie wtedy masz za free chłodzenie. No ale jeśli nie to zalman niebieski będzie w sam raz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Mam dwie takie Akasy, jedną na nForce na moim DFI a drugą na GF2MX400 :D Na 5v są niesłyszalne i wystarczą do chłodzenia tego na czym są :-P Kiedyś miałem też Zalmana (tylko złotego), dużo miejsca zajmuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...